44

хх

преди 8 години

Лекето било еко активист и протестирало срещу забраната да се нощува на плажа. *** в Италия или Франция да спиш по плажовете /става въпрос за нощуване/, та да видиш какво ще ти се случи.Или недай бог да разпънеш палатка.Идва полицията,отпрашва една здрава глоба и те гони на минутата, пък ако откажеш да платиш и се правиш на отворко,като нашите пияни и напушени еко ***, следва арест с всичките му сериозни последици.Простичко е - демокрацията няма нищо общо с анархията.

43

Анонимен

преди 8 години

Защо ги возим тели същества с луксозни бронирани лимузини Ауди?!Градският транспорт или най-много някоя дачия или грейт уол. През ден има Зов за помощ, умиращи деца тежки болести и т.н. Докато пенсионерите и хора със смешни заплати заделят по левче да помагат, тези *** се возят в супер лукс.

42

Жо

преди 8 години

ЗА ДА ИЗВЪРШИ колата ляв завой, регулировчика трябва да е застанал с лявото си рамо към колата и да е вдигнал дясната си ръка напред.При това положение на регулировчика, пешеходците могат да пресичат САМО, ако преминават зад гърба му.Казано накратко, пешеходецът НЯМА право да пресича ПРЕД регулировчика, когато той е вдигнал дясната си ръка.Ако регулировчика НЕ Е вдигнал дясната си ръка, то колата няма право на ляв завой.ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ!

41

Анонимен

преди 8 години

Този *** има късмет, че е здрав и не е прибран в Милицията. Все пак това е кола със спец. режим на движение на НСО. Много знаят за пешеходните пътеки, но пропускат момента "ако няма преминаващо пътно превозно средство тогава да преминат", а не да скачат като зайци без да погледнат какво се случва на улицата. Здравето и живота са си негови, друг път нека пак да скача пред колите.

40

Плавник

преди 8 години

си позволявате да наричате другите с имена и да се чудите как са си взели книжките, но явно мисловната ви дейност е заета с друго. Според същия ЗДП всеки водач на нерелсово превозно средство и прев. сред., което не е със специален режим на движение, е длъжен да намали или да спре, яко има пешеходец на пътното платно. Шофьора на НСО така или иначе е виновен, но не защото този е пресичал правилно.

39

Плавник

преди 8 години

До умниците, които цитират член 119 ал (3) от закона за движение по пътищата: На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение. 1. в този участък няма банкет. 2. Единственото продължение на тротоар на това кръстовище е маркировката със скосени ленти с бяла боя от страната на паметника. 3. В България няма "продължение на тротоар" на нито една улица, т.е. формулировката в закона би вършила работа, ако все пак върху пътното платно имаше повдигната част, която е над нивото на асфалта както е в много от европейските столици. Добре сте чели ЗДП и

38

ИХА

преди 8 години

*** *** мухите, пресича по средата на кръстовището после ,едва ли не шофьорът е искал нарочно да го прегази ,от цялата му *** теория само дето не чухме , че после е включил задна за да мине пак отгоре му, ти сам не се пазиш чакаш друг да ти чете мислите , на къде ще те избие да хукнеш , все някой ни е виновен за нещо ,ние винаги сме прави и имаме права и никакви задължения , айде със здраве...

37

!

преди 8 години

Очевидно е, че се е хвърлил сам пред колата, за да привлича внимание.На всички са ни противни палаткаджийте по плажа - *** пикаят и си хвърлят *** навсякъде. Затова и този се опитва да привлече някакво съчувствие, като се описва като жертва. Жалка работа!

36

Анонимен

преди 8 години

Браво на чиляка, добре се прекатури. Да продължава така да пресича, да натрупа опит. Само да внимава всеки път да е пред камера, че да можем да гледаме и да се възхищаваме.

35

G

преди 8 години

Жал ми е за честните хора, които плащат данъци на тези за заплати :(

34

sante_dog

преди 8 години

До ...Специален режим е когато е пусната сирена! Ако линейка, полиция, пожарна, НСО автомобил се движи без сирена си е обикновен автомобил и ЗДвП си важи и за тях. В същия закон пише - продължението на тротоара е със статут на пешеходна пътека. Отделно автомобил винаги е длъжен да пази пешеходците. При условие че има протест трябва да съобразява пътната обстановка - ако не беше НСО дали нямаше да си отнесе акт за ПТП заради несъобразена с пътната обстановка скорост?

33

Октай Енимехмедов

преди 8 години

До Сп???нсВ грешка си чиче ! Със специален режим са линейки, пожарни, патрулки, но когато бързат за спешен случай. Лимузината на поредния самозабравил се политик няма такъм режим. Автомобилите на прислужническата служба на власта /НСО/ въобще не отговарят на изискванията за автомобил със специален режим на движение. Джигитското им пътно поведение е абсолютно противозаконно.

32

Анонимен

преди 8 години

"Няма такава държава!"После защо не сме се връщали в България. Е, няма да се върнем....

31

SS

преди 8 години

100% Нарушение.

30

Стоян

преди 8 години

Шофьорите на НСО са малко,ако бъде обвинен,кой ще вози после министъра?

29

Анонимен

преди 8 години

Pesho, това не е регулировчик. Това е полицай, охраняващ протеста.

28

Сп???нс

преди 8 години

МПС със специален режим - ИМА ПРЕДИМСТВО , но НИКЪДЕ не пише че линейките карат в насрещното и прегазват пешаходците -- има ГЛУХИ ,СЛЕПИ , БАВНО ПОДВИЖНИ , --- и не съм сигурен дали могат да превишават разрешената скорост когато си поискат , особено тия от НСО-то дето се разхождат празни , ако беше вътре министъра ,защо не излезе да види какво става - по европата има и такива случаи

27

до 23

преди 8 години

тъй де - водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили не ги освобождава от задължението да управляват по безопасен начин.

26

Pesho

преди 8 години

Каква пешеходна пътека, какви 5 лева бе - има ли изобщо шофьори тук - ИМА РЕГУЛИРОВЧИК!!!Това е всичко - гледа се регулировчика и нищо друго.... след това що се избиват по пътищата - ми щото никой не знае законите за движение и не ги спазва - за това. Баси дървените философи.

25

хх

преди 8 години

Във всяка нормална държава дивото къмпингуване е забранено.Но в България си имаме няколко десетки мафиот еколози начело с капо ди тути капи другаря белев, които гушат милиони от измами на еко тематика.Тази мафия си има няколко стотин здраво напушени фенове, а цялото общество безпомощно наблюдава поразиите, които нанасят на държавата и обществото.Докато политиците обгрижват тези ***,стотици хиляди деца назнаят що е това ски и вместо да спортуват киснат из кръчмите или пред компютъра.