38

Анонимен

преди 8 години

Искренно се разсмях. Винету си е Винету и не може да му хрумне, че може да поставя ултиматуми само на неговите си шамани.

37

ья

преди 8 години

типично изказване на селски бек

36

Анонимен

преди 8 години

Гарантирано от герб !! ХААААААААа

35

:)

преди 8 години

До ВасилевАко можеше да се веидиш от страни колко си смешен.Говориш все едно ти си на марс и си някакъв бог и не си българин... и си недосегаем.Погледни се в огледалото и ще видиш че ти си такъв , а не другите.Държанието ти крещи вижте ме какъв съм убавец. Понякага е по добре да замълчиш поне няма да се разбере какъв си.

34

факт

преди 8 години

Методи Андреев върти горивата,Боко амфетамини и оръжие,Цецо цигарите ,Мента алкохол и овшорки

33

Анонимен

преди 8 години

Още малко блокада и Боци изхвръкваше........ама нищо,следващия път.

32

гербист-столичан

преди 8 години

Браво, ето че г-н Борисов предупреди Гърция, че за последно им правим компромис. Следващия път като блокират границата, пращаме нашта армия, наште танкове, ескадрили изтребители и самолетоносачи и те ще отворят границата. Тогава Гърция ще види какво е да се изправи срещу нашата армия.

31

Анонимен

преди 8 години

Борисов предупреди гръцките фермери: Да ви е за последно!Иначе какво?Не спира да ни весели бащицата.

30

на снимката

преди 8 години

На снимката: другарят Борисов благоволява и с двете си ръце да играе на джобен билярд.

29

от вестниците

преди 8 години

Протестиращите фермери в Гърция научиха от вестниците, че лично другаря Борисов е отменил блокадата.

28

Честен

преди 8 години

Голям наглец еййй!

27

dan

преди 8 години

Този цял месец се кри и като дойде време фермерите да се разкарат - се показа ...

26

:)

преди 8 години

Просто е комедиант :) Лошото е, че мат'ряла е толкова ***, че дори му вЕрва :)

25

Анонимен

преди 8 години

Клоун )

24

Анонимен

преди 8 години

Какво е цивилизация поробването на коя да е разумна форма на живот, се нарича цивилизация. Най-странното е, че това поробване не просто се приема доброволно, а че се създава от самия разумен живот. Основната идея е, че разума трябва да бъде управляван и неговият капацитет да бъде използван за създаването на по-добри и по-добри условия за живот, чрез измислянето и налагането като необходими на нови услуги и нови материални придобивки. Развитието на цивилизацията върху тази основа се нарича прогрес. Веднъж завъртяно колелото на прогреса, то увлича разумната форма на живот, като я принуждава, у

23

Анонимен

преди 8 години

БиБи,не е лошо да наминеш край личния лекар! Тези ,дето са покрай теб ежесекундно са заети да ри лижат ***,затова отиди при един нормален доктор да те диагностицира.Спешно е!

22

Нормален

преди 8 години

Тези дето плюят да се запитат без Борисов по-добре ли щеше да бъде. Може би трябваше да остави гръцките превозвачи да правят каквото си искат на границата ???? Разберете, че от това губеше България, търговците ни и фермерите ни и всички в този бизнес.

21

Аз

преди 8 години

Хахаахаха.....

20

Анонимен

преди 8 години

Човека който разтрепера целата Гръция!Досега турци не са я разтрепервали, германци не са я разтрепервали, италянци не са я разтрепервали, БОКО я разрепера само размахвайки си пръста, и даже още гърците не знаят, че го е размахал, не ми се мисли като го разберат!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Какво е цивилизация поробването на коя да е разумна форма на живот, се нарича цивилизация. Най-странното е, че това поробване не просто се приема доброволно, а че се създава от самия разумен живот. Основната идея е, че разума трябва да бъде управляван и неговият капацитет да бъде използван за създаването на по-добри и по-добри условия за живот, чрез измислянето и налагането като необходими на нови услуги и нови материални придобивки. Развитието на цивилизацията върху тази основа се нарича прогрес.