16

номер2

преди 8 години

Това е да си син на депутат! Колкото и напушен да си, ще се докаже, че си невинен! Тоя е за затвора и ... да попадне там на хора! А бащата, щом е депутат от ГЕРБ, значи е престъпник!

15

Анонимен

преди 8 години

не сериозно каква е тази гавра с хората оня ден хванаха едно дете с 2 грама и го съдят като дилар ама щом става вапрос за допутатски син и така някакси няма нищо общо всеки един гражданин задаржан с трева ще лежи поне едно денонощие освен ако не е син на депутат от ГЕРБ

14

кмет от ГЕРБ

преди 8 години

До КазармаКазармата не трябва да е за всички, в смисъл някои хора имат потенциал и не следва да си губят времето с казарми, както навремето минфина ни г-н Горанов не е ходил казарма, защото е почнал работа дирекно по министерствата като ценен кадър.

13

Казарма

преди 8 години

Като толкова е зор за казарма, тоя синковец утре ще отиде ли или пак ще са само синове на простолюдието?

12

гербист-столичан

преди 8 години

Крум очевидно няма нищо общо с тревата. ТО и какво общо да има, просто така се е случило, че е пътувал в колата, а там някой е подхвърлил половин кило трева. Той не е имало от къде да знае, че някой се опитва да ги натопи. Добре, че полицията си е свършила работата и навреме е разбрала истината, че човека е невинен, за да не се стига до съд и допълнителни разходи. Затова, внимавайте като пътувате в чужбина, да не се появи трева по колата ви и да нямате проблеми.

11

ХА ХА ХА

преди 8 години

"Те са си направили разходка с кола на трети човек, след което са отишли на гости в Гоце Делчев"ХА, ХА, ХА... Е.АТИ И ДЕПУТАТА... ЕДНА КОЛА НЕ МОЖЕ ДА КУПИ НА СИНЧЕТО, АМИ С ЧУЖДА КОЛА (на трети човек) ДА СЕ РАЗХОЖДА ИЗ ГЪРЦИЯ... СРАМ И РЕЗИЛ! ВДИГНЕТЕ ИМ ЗАПЛАТИТЕ НА НАШИТЕ ДЕПУТАТИ, ЧЕ ДА МОГАТ ПОНЕ ПО ЕДНА КОЛА НА СТАРО ДА СИ КУПЯТ...

10

Анонимен

преди 8 години

Мистериозно се е появила чанта с 1/2 кг. тревица ... и те нищичко не знаят по въпроса :)Ако бяха хванали някой друг, сега щеше да четеме "Заловени нарко дилъри с огромно количество марихуана" ... Да им *ба майката корумпирана!

9

Анонимен

преди 8 години

Ало, Бъчварова! Некакви си там, наш човек, оправи тази работа...цацаров, действай! Да не съм Първанов

8

Анонимен

преди 8 години

Правилно, ако бяха амфетамини -да, работа на ГЕРП. Но трева? За салата, разбира се.

7

сълза

преди 8 години

Света вода ненапита. Как ли страда момчето сега,защото е обвинен несправедливо. А и името на баща му е опетнено. Каква несправедливост!

6

zeus

преди 8 години

Двама в колата, *** ни чували за чантата, ни имали достъп до нея, за балъци ли ни вземате? Иначе е ясно, че депутатското синче ще отърве кожата.

5

с

преди 8 години

Дълбока изненада! Депутатски син на престъпник от ГРОБ хванат с половин кило билки - е много ясно, че не е виновен.

4

бивш тревоман

преди 8 години

Ама моля Ви се...ако беше обикновен син щеше обаче да има всичко общо .... Подхвърлена е ...знаем....изценировка...опит за шанташ....клатене на правителството...не некъв обикновен наркоман дилар...ъпсурд

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Е, щом баща му е депутат от ГЕРБ как ще има нещо общо с тревата, която е превозвал ?! :)Виж, ако беше от БСП или от АТАКА 100% щеше да е виновен !Ако пък беше русофил - направо наркобос щяха да го изкарат. :)

2

Анонимен

преди 8 години

На полицията не им е работа да решават кой е виновен или кой е невинен,а забравих имал е право на обаждане от ареста.

1

реалист

преди 8 години

Те убииците невлизат в тази държава в затвора а камо ли дупетатски син за наркотици ако се влиза за това то народни представители нетрябва да останат