11

Анонимен

преди 8 години

няма какво да се чудиш - за разлика от останалите религии ислямът още със създаването си е чисто военна доктрина .. само няколко десетилетия след появата на исляма започват завоевателните му кървави походи в 4-те посоки на света .. никоя друга религия не може да се похвали с такава високоскоростна еволюция

10

Анонимен

преди 8 години

Ужасно, варварско, жестоко, безчовечно, дивашко!Също както и действията на най-големите демократи в Близкия Изток.Замислите се колко стотици хиляди хора загубиха живота си в тази част на света, вкл. и деца, от "демократизирането" , "борбата с тираните" и разните "пролети" в тази част на света.

9

ККК

преди 8 години

барво бе, журналисти достигате нови падения ... хубаво натрапвате че тая ненормалница е с бурка, на това му се вика омразна реч .... абе ако имахме нормален съд, щеше да сте в затвора за тази статия.

8

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Братска съветска страна от Евразия...

7

nobi

преди 8 години

Кой нормален родител ще наеме гледачка, облечена като нинджа. Как може, да повериш детето си на *** ?

6

nina

преди 8 години

Ужас!!!Горкото детенце,горките родители!!:(

5

браво, бе

преди 8 години

всичко ще си каже тая ***.. и това, което не е направила - и него!

4

Анонимен

преди 8 години

Това е новина! Впрочем колко ученика застреляха днес в краварника - е, не е важно, това не е новина там, в краварника това е ежедневие.

3

БХК

преди 8 години

Нека сме толерантни, все пак жената е имала някакви семейни проблеми!Най вероятно тя ще е нашата номинация за жена на 2016!

2

путлераст

преди 8 години

Ето какво хубави работи се случват в земния евразийски и православен рай на дрогаря ***. Как да не заминеш да живееш там с удоволствие, далеч от гадната Европа

1

Анонимен

преди 8 години

Мултикултурализъм ли как му се викаше