218

ODESSA

преди 8 години

Това сте много готини бе ръб. Колко стотинки ти трябват, че да си пишем цяла вечер?

217

skatelite

преди 8 години

До Анонимен 327. Не бъркай признателност с покорство. Българите са признателни за своето освобождение, но това не означава, че трябва да се кланяме на Русия. Колелото на историята се върти, освободителите ни после ни поробиха. Как мислиш, колко причинени от руснаците злини ще компенсират добрините? Заличаването на обществото ни през 1944-45г. следва ли да го пренебрегнем, само защото трябва да сме благодарни за освобождението? Жалко е да гледаш "патриоти", които благоговеят пред чужда държава.

216

Анонимен

преди 8 години

Немцоов ...Немцов .....Немцов ....тоя хокеи извиявайте футболист ..играеше в Локомотив москва ст ли беше ?...А да беизвинете ме ...футболист ..играеше в Локомотив Москва ...да вярно

215

ODESSA

преди 8 години

Що ти трябва *** на палмата бе? Да са прикрити ушите от приятелски огън от съседната палма:))) *** носят северните народи.

214

майорски

преди 8 години

До до майорскиАха Разбрах Немцов е като нашия Сидеров ... ОК !

213

до майорски

преди 8 години

Питин е джуджето от Кремъл, а Немцов е неговата опозиция...

212

Анонимен

преди 8 години

Немцов е ясен. Самите американци го описват като "държавен служител,политик и пирятел":))хахахаха. Даже самите американци не са в състояние да му измислят някаква по-авторитетна биография. "Държавен служител" хахахаха:)))))

211

майорски

преди 8 години

Кой е тоя Немцов бре .... Путин знам ама Немцов ..?????

210

Анонимен

преди 8 години

ти може да си бил близо до цивилизацията, но си търпял векове наред опустошителни номадски нахлувания, които ерозират всички опити за изграждане на държавност и култура.

209

Анонимен

преди 8 години

Зап. Европа е в перманентна криза през средновековето, но на практика не са били поставяни в условията на тежки ВЪНШНИ нападения, особено след унгарците. каквито войни, кризи и пробллеми да са имали, то са били резултат на ВЪТРЕШНИ раздори. Имало е стени пред тях, които са предотвратявали нахлуванията в зап. Европа и така западноевропейците са имали редкия шанс да се развиват самостоятелно, без външни притеснения.

208

Анонимен

преди 8 години

даже през 19 век населението на околорейнските герм държави са предпочитали влиянието на Франция пред това да се обединяват в рамките на Германия. Бисмарк ги е "обединил", както се казва доброзорно:))

207

Анонимен

преди 8 години

Разбираме ви мъката у.шанки, но няма нация руснак.

206

Анонимен

преди 8 години

Кого оплаква другаря посланик на САЩ в Русия Джон Тефт и вся остальная ***? През гугъла : " Немцов: Итоги. Доклад Михаила Шахова"

205

Анонимен

преди 8 години

признак за образованост е било владеенето на латински език. Оттук и срамът да говориш на простонародния роден език. Чак след Лутер лека полека германскаат аристокрация се престрашава, но дори и векове след това образованите германци са предпочитали да афишират уменията си по френски език - особено в рейнските държавици.

204

Анонимен

преди 8 години

Такава нация руснак няма. Те са сбирщина от варварски племена, част от които са монголо-татарите...

203

До Odysseus

преди 8 години

"Полско-литовки агресори , егати езика, как може да сте толкова плиткоумни ."Знаеш ли, започна да ми писваш! Неграмотен си, т.ъ.п! Вземи се ограмоти! На Червения площад има паметник на Минин и Пожарский. Те са изгонили хотентотите нали бе, мър.льо? Ако си наистина същата русолява муцунка, когато те срещна на улицата, ще те въз.питам набързо!

202

Анонимен

преди 8 години

296, да не говорим, че в германските държавици френския също е бил предпочитания език сред аристокрацията

201

Анонимен

преди 8 години

291, одисей, направо вече не знам на какъв език да ти говоря. Какво са били германците през 4-5-6 век? Колко време им е трябвало да стигнат до културата на 17 век примерно? И то като имаш предвид,че след унгарците Зап. Европа на практика не познава външно нашествие.Кога е създадена Русия? Обедиението на основните руски земи е при Иван Грозни - 15 век. Колко века са до Петър или Екатерина? И при това на много по-трудно място-на територия пресичана от всякакви народи и в тежка климатична зона.

200

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 289Все пак не забравяй че НАТО има много повече ядрени подводници от Путин. Дето са вика жална им майка на руснаците ако се опитат да направят нещо. А който на 100% е изчезнал никога ама НИКОГА повече не се е съживявал. Трябва много да се внимава в картинката...

199

Анонимен

преди 8 години

Време е управляващите ни след 1989г дермократи да хванат пътя за Дермокрация, управляващите ни турци-за Турция,а българите -да си възстановим държавата си на базата на общобългарските ценности- където ще се ценят доказаните знания,възможности,опит,реален труд,честност и чувство за отговорност!!! Да отпратим управляващите ни не само политически престъпници и п.аплач в еврокомунистическа Европа и да заживеем нормален живот в прекрасната ни, благословена от Бога страна!