36

Анонимен

преди 8 години

Америка като им видеш президента шимпанзе и няма смисьл повече за обсьждане

35

стоп

преди 8 години

Както видяхме САЩ вече 26 год.разчленява страни и унищожава съдбите на милиони хора по света,стига вече спрете ги.

34

Анонимен

преди 8 години

Така беше и в Украйна като ги обкрьжиха и почнаха да ги трепят Америка заговори за мир ейййййййй нагли по нагли американци от конските мухи лицемери гадни Путин ви го начука заедно с марионетката ви Ердоганя

33

ясно

преди 8 години

До Анонимен *** 33В Сирия воюват,Кюрди,Иранци,Руснаци,местно опълчение и пр.всички с одобрението на официалната Сирийска влас и за благото и освобождението на Сирия от терористите!

32

Анонимен

преди 8 години

Хора, разберете. Има една държава която диктува нещата в света и се нарича Сащ. Това че ви се иска русия да е в центъра е друго, нито Ванга , нито Севрюкова могат да помогнат. Скоро този статут няма да се промени, още повече със отслабването на русия. И забравете за краха на долара ами обръщайте рублите по-бързо докато не е станало късно...

31

Shark

преди 8 години

Ами ако света се обедини и реши да сваля американския президент, нищо че е законно избран, защото счита че е световен диктатор и империалист. А? И всъщност той си е точно такъв. Откъде накъде САЩ ще може да руши държави и да сваля законно избрани президенти, а никой няма да може да направи това спрямо САЩ? И да реши да ги разчленява на отделни щати. То това рано или късно ще се случи, има приказка "Каквото даваш, това получаваш", и краварите ще си го получат.

30

сащ терористи

преди 8 години

С две думи примирието още не е започнало но САЩ вече го саботират,за да обвинят пак Русия и Иран и да си играят мръсните игри на гърба на Сирийския народ и хилядите жертви за който имат голяма... вина

29

Анонимен

преди 8 години

Кери е *** той си рьси дежурно гоупости на него никой не му обрьща внимание имал план Б! Русия има план С , D , E , и тн до края на азбуката

28

Крум

преди 8 години

До 30Няма да го запазвам за себе си а ще го изкажа, нарича се свобода на словото.

27

Унизен

преди 8 години

Най долната нация в света е американската.Какво правят в Сирия,както и руснаците,борят се за кокала(нефта).Но като стане въпрос за мигранти,ааа ние не можем да приемаме.Едно ла..й..но колкото повече го бъркаш,толкова повече мирише.Всичко е борба за власт между америка и русия.Като забъркват интрига те самите да си носят последствията.Няма да казвам друго,че пак ще ме изтрият.Вие се сещайте.

26

Анонимен

преди 8 години

До КрумИ да ти е писнало , нищо не можеш да направиш, така че си запази писването за себе си.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 28Вярвай че ерата на долара свършва, ако не ти трябват долари мяткай насам...

24

Крум

преди 8 години

Толкова ми е писнало от тия да се бъркат навсякъде по света и да разпалват войни и конфликти. Те не са световния жандарм както самите те се изкарват а световния мародер грабещ всички останали и налагащ им своя юдео-масонски мироглед и сатанински "ценности". Те са един по-голям ердоган който си създаде врагове навсякъде и рано или късно ще им се върне за всичките им злодейства.

23

Анонимен

преди 8 години

Ми те Хитлер Наполеон и много други наблягаха на разчленението на Русия ама на не могат хората некадьрници.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен-26 Ерата на петрола свършва соросоидче ,затова и свършва ерата на доларо,който съществува благодарение на това,че перола все още се търгува с долари.Ако не е търговията на петрола в долари,то отдавна тая *** папир хартишка -зеления тептилски гущер долара да е дал фира,а с него и кашерната *** САЩ да е отишла на бунището на историята.Затова шорошова мека китко моли се да не си отива ерата на петрола ,че изгоря и доларо.

21

Аспарух

преди 8 години

Наглите американци отново се мислят за богове,да разчленяват държави,да свалят законоизбрани президенти.Миналият век,бе Южна Америка,сега арабският свят.Говорят за националните си интереси.Те навсякъде имат интереси да грабят и контролират,нищо че стотици хиляди и милиони умират.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Неприятно е ч.угунчик ама русия ще бъде разчленена. Ерата на петрола свършва

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24 мисля че трябва да ти се разчлени аналното отверстие

18

Анонимен

преди 8 години

Мисля че трябва да наблегнат повече на разчленяването на русия. Там е заровено кучето...

17

Анонимен

преди 8 години

Никой неможе да разчлени Сирия защото тя вече е част от Руската федерация.