354

коментар

преди 8 години

Тези мутри май са с психични отклонения .... ДО КОГА АГРЕСИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА! В страх ли ще живеем, а децата ни? ЖАЛКО .....

353

Анонимен

преди 8 години

461Това е най-добрият вариант но хората са наплашени че е лошо за самите тях. Експерти колко щеш ще ги убедят колко е опасно това. Полицията ги пазела.При въоръжени хора има два варианта в тая ситуация - или отстъпват или се изтрепват. И в двата случая обществото печели. При първото разума е победил, при второто неразума е премахнат от генофона.А и самите ситуации ще намалеят. Биячите са прости но не чак толкова. Сега знаят че никой не може да ги пипне и от там иде смелостта.

352

Порщзов

преди 8 години

Тези комплексарчета са много смели и агресивни, срещу беззащитниия човек!Но, сега се готвят *** с наточените шпаги на майор Векилски в очакване на новите булки!

351

Анонимен

преди 8 години

Каквото повикало ,такова се обадило. Този какво прави извън колата,че и ги псува . После го били ударили ,еми извинявайте ама награда ли да му дадът ,че се прави на мъж.

350

Анонимен

преди 8 години

Това са ИСТИНСКИ МЪЖЕ, трима срещу един. Защо не е излязъл само един. ***.

349

Анонимен

преди 8 години

Пишман охранители в измислена охранителна фирма!! На тази охранителна фирма лиценза трябва да и го отнемат на мига! То пък и кой им е дал лиценз на такива комплексирани *** да се упражняват на невинни хора!!! Смотана и корумпирана държава сме!!!

348

Запомнете!!!!

преди 8 години

Еми за бой си бяха...не спряха да псуват през цялото време. Това чака всеки който не може да се бие ама се прави на мъж. Всеки 2ри се прави на Рамбо в тази държава.....

347

ХА ХА ХА

преди 8 години

И на недорасляците им е ясно, че всичко това е нагласено и зле изиграно.

346

Анонимен

преди 8 години

Докога ще се продължава с тази агресия и докога българския народ ще стои и ще гледа безучастно, как някой го пребиват??? Полиция няма, прокуратура и съд също, така че или започваме да се защитаваме сами-едни други или мрем пребити от бой!КОГАТО ВИДИТЕ, ЧЕ НЯКОЛКО ДУШИ БИЯТ ЕДИН- СПРЕТЕ И ПОМОГНЕТЕ, БЕ ХОРА!

345

Анонимен

преди 8 години

Само едно не мога да си обесня. Защо е слязал от колата? Да се разправя ли?!?!

344

Анонимен

преди 8 години

Мутрите имат оръжие народа няма "щот не сме кат дивия запад"Здраве да ви е.

343

Анонимен

преди 8 години

Битият на Околовръстното ... когато излизаш да се биеш трябва да си готов на всичко, а не да излизаш с мисълта после да звъниш на полицията.Биячите ти са страхливи п**ки, вместо да даваш интервюта - намери ги и си изчисти сметките

342

vfv

преди 8 години

не мога да разбера какво ви вълнува дали и колко са му счупили зъба, да не сте зъболекари?Самия факт че си позволяват това не е ли достатъчен? защото ако бяха попаднали на някой пенсиониран военен да ги отстреля тия мухльовци, какво щеше да има.....

341

gqurin

преди 8 години

До rom . balgarinА в махалата как ги бият? 10 срещу двама (един доктор и един шофьор на линейка) Уважение за момчето, което се е изправило срещу тези главорези.

340

Анонимен

преди 8 години

Ий,какви биячи само. И да забравят да счупяг телефона на актьо...снимащата, де.

339

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен439-ти ,гледах видеото ,където дават удар,след това картина няма.Ако са му избити ,да ги покаже ,,*** тогава щеше да е водопада ниагара от кръв,такова нещо повярвай спира ужасно трудно.Второ ако зъбките са накривени ,значи не са избити.И в двата случая обаче има много кръв която непрекъснато се плюе.Отделно ,човешкият организъм едва ли може за отрицателно време да се справи с деформация на челюстта - няма никакво фъфлене.И, болката не предразполага бързо и свободно говорене.

338

Анонимен

преди 8 години

До ИвелинаСтига с тия партии ***! Простотията е безпартийна не го ли разбира малкия ти мозък ?

337

Анонимен

преди 8 години

До РодолюбецГолям си сектант и ти

336

ME

преди 8 години

Тотална джунгла е нашата държава...Виждат, че ги снимат и нищо, защото знаят, че нищо няма да им се случи... Гледаме как двама, напълно безмозъчни типа пребиват интелигентен човек и жена му...Това ли е мъжество, да биеш жена с метална палка ? В това се превърна милата ни родина, пълна с безмозъчни, напомпани "охранители". Хич не е на добре, ама хич. Това е не само брутално, а говори за наглост и чувство за безнаказаност, че са нещо много повече от другите...Жалко, наистина жалко

335

Родолюбец

преди 8 години

От 09.09.1944 г. до днес народът населяващ земята на България всеки ден доказва, че е достоен единствено за стригане, доене и клане от престъпната богоборческа юдео-масонска върхушка.Дотук се стига когато един народ отстъпи и се отрече от своя Господ и Бог!!!