26

Кирил Софийски

преди 8 години

Да , и ти още не си в историята , а си част от комунизма ! Част си от комунизма и фалшивата демокрация ! Комуниста си е комунист за цял живот ,независимо като какъв се представя !

25

подробност

преди 8 години

До анонименНе знаех,че има "избори"Не беше ли нагласяване на резултат по желание на клиента?!

24

Георги

преди 8 години

Брат ти си една почти безименна пешка, която е по добре да мълчи хем няма власт хем се пъне. А и си податлив и крайно смешен. Чао

23

патев

преди 8 години

И аз иска хамерикански грантове,ама нема.Ша ги фаля от сутрин до вечер.

22

анонимен

преди 8 години

НА ИЗБОРИТЕ НАЕСЕН РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ ГАЗ ЩЕ ПИКАЯТ !!! НО НА КОЙ МУ ПЕКА ЗА ИЗМЕННИЦИ !!!!

21

Анонимен

преди 8 години

към 43 Дано не се случило другото предположение , че комунистите възложиха на капиталистите да построят окончателно комунизма , а те сега гледат как да изклинчат .

20

гатев

преди 8 години

Абсолютно прав е, както винаги и за всичко през изминалите четири години от мандата му ! Единственият политик в страната, който нарича нещата с истинскте им имена !!!! Ще спечели убедително изборите наесен ,защото не е руска *** и *** , а българин !!!

19

Адмиралъ

преди 8 години

А на нашия Роско да не би капитализма да му даде хляба в ръцете? Ако моя народ го избере пак за президент аз се отричам от народа си!!!

18

NACO

преди 8 години

Г-н Плевнелиев,какво е то КОМУНИЗЪМ??? Къде по света е имало такова ЧУДО? Според нас НИКЪДЕ!!! Според Вас другаря Тодор Живков/Бог да го прости!/ КОМУНИСТ ли е бил??? Ако е така ,то членовете на ОХРАНАТА му ,също ли са били КОМУНИСТИ???

17

ВЕРНО Е ТЪП

преди 8 години

Самият ТОЙ - бивш ПЛАТЕН комсомолски секретар , сега МИЛИОНЕР ОФШОРКО, НАГЪЛ РУСОФОБ и краварски ДУПЕБЛИЗЕЦ най-макото има право да се говори - нали милионите са му осигурени пак по линията на ПАТРИЙНА ШУРОБАДЖАНАЩИНА

16

Анонимен

преди 8 години

всеки режим си има и добри и лоши страни.По време на комунизма беше добре за бедните и зле за богатите-защото нямаха къде да си харчат парите.Сега е добре за богатите и зле за бедните-щото нямаш ли пари си нищо а имаш ли,всичко работи за теб,дори и правосъдието.Перифразирайки-сега е добре за 10% и зле за 90% от населението.Имаше и редица лоши страни на комунизма,всички ги знаем,но сегашните свободи са илюзорни за хората без пари,защото не важат за тях,така както важат за богатите

15

без пардон

преди 8 години

Още не сме изпратили комуниста Плевнелиев в музея, пардон в пандиза. Съжалява народа на България.

14

Анонимен

преди 8 години

Ами, прав е прецедентът. И той още стои, а трябва да е музея. Заедно с книжката.

13

жорж

преди 8 години

,,Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия,,.Кого громи КОМУНИСТЧЕТО. Нали семейството му е комунистическо. И КОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ Е БИЛ КОМУНИСТ. ЧОВЕШКО ПАДЕНИЕ. ЦИРК БГ.

12

Анонимен

преди 8 години

Не е ли по - добре музея да пратим комунизма .

11

опа

преди 8 години

Колко трябва да си безочлив излизайки с подобно съждение, бидейки син на районен секретар, а самият ти комсомолски и да си част от червенета нуменклатура!?!

10

Чекист

преди 8 години

Тоя долнопробен мендил на снимката какво ще праща в този музей?Цените на бензина, тока, водата, фото на поделенията и армията, снимки на БГА-то, Правец, Ягода или какво по-точно?

9

Анонимен

преди 8 години

какво точно не харесва Роско от кумунизма

8

Анонимен

преди 8 години

оставете историята на мира

7

Анонимен

преди 8 години

сегашния капитализъм да не е по хубав