107

Гъци

преди 8 години

До историята помниТака е - и ядрена енергетика разви, и в космоса българи летяха на метли от средновековието! Още учите в училищата и университетите, дето ги построиха средновековните комунисти! И болниците са ви от тогава, и пътищата, и ЧЕЗ още не може да смени кабелите, дето завари от комунистите, и още тук-там има за крадене! Немате пари да боядисате и поддържате това, което се построи за 45 години!

106

Анонимен

преди 8 години

Какво празнуваме, други? 40 милиона убити червеноармейци? Наздраве тогава!

105

усмивки от миналото

преди 8 години

перхидрола какво прави там нали щеше да сваля альошата от наряд а сега поклони му прави

104

напред братя

преди 8 години

Нека всички нормални българи да се съберем и да съборим ***!

103

Анонимен

преди 8 години

Радвам се, че със всяко свое действие тези гнусни национални предатели все повече настройват българите срещу русия. Хотели как лучше, получилос как всегда.

102

наташка

преди 8 години

един рейс болшевишки поклонници

101

историята помни

преди 8 години

Политическата свобода, която българите са имали след Освобождението, може да е била доста по-малка от тази във Великобритания или САЩ, но някаква политическа свобода все пак е имало. Въпреки пагубния съюз с Хитлер, в България през цялото време е имало легална опозиция. Да си спомним, че България все пак е опънала на Хитлер и спасила евреите си. След съветската окупация българите вече няма никаква политическа свобода. Всяка опозиция, дори доста лява и близка до комунистите е избита и низвергната!

100

историята помни

преди 8 години

Съветската окупация през 1944 е краят на Третата Българска Държава. На мястото на България се появява грозен мутант, наречен по-късно НРБ, примитивна азиатска диктатура по съветски образец. Развитието на българското общество, което се е европеизирало активно след Освобождението, се връща няколкостотин години назад. Българите губят основни свободи, които раята е имала дори в Османската империя: икономическа свобода и свобода на пътуване.

99

Анонимен

преди 8 години

До Ген. АлександровА вие оставате да си другарувате с Ердоган и ИДИЛ тук! Още 500 години...

98

Анонимен

преди 8 години

САЩ спасяват съвеЦката армия! А др. Сидеренко (ефенди) пак говори велики глупости, а трябваше отдавна да е освидетелстван!

97

Анонимен

преди 8 години

Сидер защо не брани нашите интереси на плажа Варадеро?

96

Анонимен

преди 8 години

У нас не е имало нито фашисти, нито нацисти. Обаче солдатите и мандражиите са изпотрепали над 200 000 истински БЪЛГАРИ, та затова са си измилили цялата история с антифашизмът

95

Атака и БСП

преди 8 години

Националисти + социалисти = националсоциалисти тоест ф.ашисти!

94

Ген. Александров

преди 8 години

Национални предатели, с едноцифрени процентчета, с дърт електорат, беден и оскотял, скоро заминаващ при Тодор Живков цървула и СССР.

93

Анонимен

преди 8 години

Спряха хитлерофашизма за да ни натресат комунотероризма, благодаря много гадове!

92

Анонимен

преди 8 години

Стотиците социалисти, начело с депутати от БСП, се събраха днескъде ги водяхте стотици бе? На 5-та снимка са най-много - 17 бляда.

91

Анонимен

преди 8 години

Русия е направила наистина много за България.Това не може да бъде отречено,нито опровергано.Въпросът е,че благодарността към тях не трябва да бъде като към паметници-това е лицемерие и,но с братско сътрудничество към сегашния руски народ.

90

Пешко

преди 8 години

Няма как да ни изненада чуждопоклонничеството на атакистите (бсп-то е ясно) - на 19 февруари камерна полупияна групичка именно атакисти освирка държавния глава и оскверни момента, в който стотици българи се бяха събрали да отдадат почит на една от най-важните фигури в историята си. А се разбра, че въпросните са полупияни и атакисти от споделените от самите тях клипчета, в които се проявиха като стадо ***, издаващи неразбираеми звуци и въртящи половинка пукница

89

Анонимен

преди 8 години

Вижте Сидеров как гледа гузно. Солдатите са се борили с танкове, а той с клек-шопове, коркови тапи и стюардеси :)

88

Анонимен

преди 8 години

ДАНЧО МЕНТАТА ЗАЯВИ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР, ЧЕ ПРЕЗ ВСИЧКОТО ВРЕМЕ Е ИМАЛ УСЕЩАНЕТО,ЧЕ ТУРЦИЯ НАПРАВЛЯВАЛА ДПС- НЕЗАБАВНА ПРОВЕРКА И ДА ЗАКРИЕ ТАЯ ПРОТИВОЗАКОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ- НЕЙНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ УМИРАТ ОТ ГЛАД, А МАФИОТСКИТЕ И ЛИДЕРИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИ И ОГРАБИХА НАРОДА- БАНДИТИ АЛКОХОЛИЗИРАНИ.