63

Шоп

преди 8 години

В това ми ти ключово село Ханасир (или Каназир), е имало преди Air Defense Batalion. Нищо чудно идилците да намерят по мазетата годни резервни части и да сглобят нещо за сваляне на пешковци.

62

Анонимен

преди 8 години

До ШопСпукано котлето....Само забавят армията. Срещу рективни огнемети .... *** само молитви могат да отправят!Смелите ти кумири са се скрили зад мирното население на селата - затова се бави армията, иначе още снощи любимците ти да са на отчет при халвах!

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 65спомняте ли си какво стана с планинския масив в който убиха руския пилот?вече е плато :)това по руската тв ли го видя или така пише на листчето?

60

Анонимен

преди 8 години

До ДИСАГИТЕА РЕЖИМА на София какво казвада си стягаш дисагите и да бегаш в джуджоландия

59

Шоп

преди 8 години

До Анонименспомняте ли си какво стана с планинския масив в който убиха руския пилот?----------------Спомняме си и за украинския блогър, дето н'ам си к'во било станало... Аз от 4 месеца плюя фашиста Пешков и никой досега не ме е потърсил. Между другото, вече е време за следващия пешков.

58

Шоп

преди 8 години

Това котленце отдавна си го бях заплюл, дано го закрепят. Асадистите са в доста неизгодна позиция. Ако не ги спаси руската авиация, ще ги изколят и издавят в Ефрат.

57

Анонимен

преди 8 години

спомняте ли си какво стана с планинския масив в който убиха руския пилот?вече е плато :)сега равнината може да стане падина....

56

Анонимен

преди 8 години

До халив Багдадифесчо, ИД колкото и да се напъват най-много да се размирише!Дните им са преброени. Да видим до края на седмицата колко от тях ще се обръснат и ще зачезнат по родните си места?

55

халив Багдади

преди 8 години

Поздравяваме всички ушати хибриди по повод празника на армия със най некадърното командване във света руската по повод Алебския котел най големия КОТЕЛ от световната война на сам в който се набутаха с песента saleel al sawarim скоро ще ви я пускаме и москва

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 52 по алфа няма да ти го кажат то груз 200 вече си пътува към родната ти ***

53

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

А РЕЖИМА на София какво казва

52

Ala Bala

преди 8 години

По форумите се появи нова "коалиция" дето да громи Русия. Това са старите и врагове - хомосексуалните *** и новите - протурски такива. Днес със затаен дъх и сляпа надежда чакат новини за евентуални успехи на ИД. Те са малко наброй с няколко ника, но за сметка на това са много активни.

51

Анонимен

преди 8 години

При пилотите - Русия-Турция 22:1. Богат курбан за днешния празник. А най хубавото предстои.

50

Анонимен

преди 8 години

54, човекът има предвид, че ако не бяха се намесили руснаците сега в най-стария арабски град - Дамаск щеше да се вее знамето на ИД, а хуманитарната катастрофа щеше да е с невиждани размери. Да не говорим за ефекта, който щеше да има това върху съседните държави и особено Египет.

49

Анонимен

преди 8 години

52, просто не могат да си намерят място от радост, заради някаква локална победка на ИД, която ще приключи с терминирането на няколко стотин брадати техни любимци.

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48Интересно коя е тази по-голяма развалина от Сирия. Характерно за русофила е че мисли единствено със 3адника си.

47

Анонимен

преди 8 години

ком. 51 беше за 50

46

Анонимен

преди 8 години

ко става бе? тука се цитират все новини общонеизвестни!Я да кажете къде гледате за котлите и загубите на сирийци и рашки - да ви се посмеем на жълтото новинарство!

45

Анонимен

преди 8 години

47, ало, събуди се. Сделката между сащ и русия е факт. Дамаск остава за русия.

44

Анонимен

преди 8 години

46, по-спокойно бе. Много бързаш да се радваш заради някаква локална полбедка на приятелите ти от ИД.Сега с примирието, сирийците и хизбула ще пеместят всички свои съединения от юг в западна и северна посока и ще имат възможност за концентриран удар, както срещу ИД, така и срещу другите ти любимци от Ар Нусра.