79

ЦК на БКП

преди 8 години

Какъв патрон,бе !!! ***!!!

78

Анонимен

преди 8 години

Магистрали се правят со паре или со д""""""е. Меркел рече оня ден като си говориа с баце, че паре нема. Сега шо ке праим?

77

онз

преди 8 години

последно, патрон ли са пратили или куршум? наброски, двете не са синоним...

76

младен

преди 8 години

Аре стига с тоя ефтин ПР бе. Не ви ли омръзна???

75

Анонимен

преди 8 години

той спира, той строи, той дава, той, единственно той, само той

74

Анонимен

преди 8 години

нема са плашиш, земи да теглиш още некое заемче, милиардче , после вече им го каза, матряла е лош, да са оправят, къв им е проблема

73

Шерлок Холмс

преди 8 години

Един (или няколко) от получателите на такива заплахи е и поръчителя или изпращача им. Прави го с цел и той да се представи за жертва (с цел издействане на охрана) и да остане извън кръга на заподозрените. Най-вероятно става въпрос за ГОЛЯЯЯМ и корумпиран наш политик или магистрат! Елементарно драги ми Уотсън!

72

Герберчета, как сте?

преди 8 години

Тиквун нищо не е спрял. Парите са ги спрели от Брюксел. За да не трябва да връща комисионните, сега ще платим на мафиотите от бюджета, а за целта ще вземем 4 милиарда НОВ кредит. Гербери, срам ли ви е, че гласувахте за МАФИЯТА?А на постановките с патрона може да повярва само полуuдиот, който прекалява с "Кръстникът"!

71

99

преди 8 години

Бойко снима детско филмче за избирателити.... и без това той мисли че са прости и трудно мислят. Тук там ще има някоя просълзена баба ,какъв герой ни управлява

70

Анонимен

преди 8 години

Оф, хайде стига с тези обществени проръчки, имам чувството че по-голямата част от тези политици и експерти не могат да съберат 2+2. Единствената причина за спиране на поръчките беше, че няма пари в момента, от Европа насочиха милиардите по фондовете към Турция, за да спрат мигрантския поток. Всички други измислици на Бойко, че ги спрял защото имало корупция в тях са пълни глупости. А за тези художествени постановки с писмото-заплаха, мисля че всеки нормален човек ще го е срам да коментира.

69

Анонимен

преди 8 години

Edinstveniyat chovek e Boiko,koito napravi neshto za BG i Bog da go pazi i zakrilya!Drugoto za mafiyata e veche kazano i yasno..

68

ДЗУ Ботевград

преди 8 години

Чакайте сега, може да не го заплашва мафията . Напълно вероятно е заплахата да идва от някой зъл синдикат на чистачите - тия с оптиката.

67

Анонимен

преди 8 години

Този наш премиер още живее в 90-те май...но не може да се отрече,че PR щаба му работи на пълна пара и гледа от всичко да извлече позитиви.Но е толкова *** горкия...дори правилен български не знае...С какъв акъл го избират не знам :(

66

Винету

преди 8 години

До Муто. А как реши, че ти си "умен"?

65

Анонимен

преди 8 години

До сс. Явно не си слушал добре обясненията. Пликът не е отворен от Боко, защото преди него се проверява пощата на три нива. Той го е видял чак след отварянето още на второто ниво.

64

Хризантема

преди 8 години

Глупости.

63

Анонимен

преди 8 години

Спрените поръчки,историята със чистачката,заплахата с куршум в писмо и всичко това за 2-3 дена.Да си уволни пиар екипа,за нищо не стават.

62

Анонимен

преди 8 години

Боце тоя път изби рибата.Ама матряла си го заслужава.

61

Анонимен

преди 8 години

"Под прикритие" - сезон 8!В главните роли - Тиква, Прасе и летящия куршум, от време на време има каки, цаци и някое и друго мустакато банкерче под особен надзор!

60

сс

преди 8 години

как може бе службите спите, Бого да отвори плика и вътре да има снимка с заплаха и патрон ...... ами в патрона ако имаше бомба????? как сте допуснали да стигне до него, тц тц тц