88

Анонимен

преди 8 години

Два атентата и фе.совете подвиха опашки. А Путин още не е започнал да загрява дори.

87

Георги

преди 8 години

На 23 години съм и колкото да не разбирам от политика и международни взаимоотношения...то явно толкова разбирам от прости факти. А именно..война няма да има..за 2,3 дни Руснаците ще изринат ***. За война трябват няколко държави,няколко неразрешени проблема..тук имаме само две..и един проблем..Турция. Само две защото никой няма да застане на страната на Турция,никой няма да застане и зад Русия..защото просто няма смисъл.

86

Анонимен

преди 8 години

До Ум патки пасеMlatiha se TURCIA I GURCIA ZA KIPUR zashtoto gurcia poiska da aneksira i prisvoi nezavisim kipur,huntata v gurcia mnogo si povarva i poiska da napravi tova deto sega fasistka RUSIA NAPRAVI S KRIM

85

Анонимен

преди 8 години

Турция си лае, керванът на войната си върви. Елиминираха я от теренни изяви. Саудитите не са бойци, а и ще направят голяма глупост, ако се забъркат.

84

Сус бре амуджо

преди 8 години

До PashaВън амуджите от България-свещената земя на българите!

83

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХасане, тези "етнически турци" какво искат? Претенции за независимост? Или просто са си пуснали дълги бради и развяват черни байраци?

82

Ум патки пасе

преди 8 години

До АнонименЯвно имаш още жълтичко около човчицата, защото не занеш, че тогава Турция и Гърция се млатиха заради турската агресия в Кипър. А Гърция както е известно е член на НАТО от време "оно".

81

еделвайс

преди 8 години

Настъпва времето на ваденето на кирливите ризи.....

80

Анонимен

преди 8 години

Русия да се махне от Сирия. Право да се меси там има само Турция, защото там има етнически турци.

79

128

преди 8 години

До 127Гърците са го казали: Правото се спазва само между равни !Но това е друга тема. Аз коментирах статията по - горе. Тя не е за Крим или Донбас.

78

1

преди 8 години

До 122 Ако Турция влезе (на теория) в Сирия това според международните закони се счита за агресия. Руснаците вероятно ще го вземат твърде лично и ще отговорят на агресията. Това имах предвид. При такъв сценарий никой нищо не печели. И двете страни са губещи.Разбира се всичко това е важно ако Ердоган и Путин разсъждават логично. Ако един от двамата откачи нещата могат да вземат непредвидим обрат.

77

К

преди 8 години

Ромска му работа, когато сме с тълпата сме силни иначе не ни стиска.

76

1

преди 8 години

Играч който нищо не печели от дадена игра обикновенно играе "пас" .Нито Турция ще спечели ако нападне Русия, нито обратното.

75

poker

преди 8 години

spoko zabravihte arabite te sa novite igrachi i nikoi ne im znae rakata

74

ODESSA

преди 8 години

И на какво се надяваш? Тия ще ги изпарят за 20 минути. Ние нямаме съюзници. НАТО, колкото защити Кипър.

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 115 Ми то не е честно и 20млн кюрди да живеят без държава , като се замислиш.Ноооо скоро това ще се промени , ако ме разбираш.

72

Анонимен

преди 8 години

RUSKATA FEDERACIA ne e li mnogo golqma za 140 miliona narod,ne e chestno 1 i polovina miliarda kitayci da jiveyat v takava malka darjava

71

Анонимен

преди 8 години

Ееее така се надявах амуджите да влезнат в Сирия и да влезнат в директен бой с Русия.Това щеше да е една от най-кратките войни в световната история.Който е запознат с руската военна доктрина ще ме разбере.

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен115PAJIVYOM PAVIDYOM,KADIROV v momenta e nay golemiya priyatel na PUTIN i PUTIN naliva miliardi dolari v CHECHNQ samo i samo da sa mirni ,a tochno toya KADIROV predi rejeshe glavi na ruski soldati ,eto takuv e vashiyat PIYUTIN

69

Анонимен

преди 8 години

хахах, руснаците-сунити се нагледаха на независим джихадизъм в Кавказ през 90-те години и лично се увериха в "качеството" на неговите плодове. Сравнявайки джихадизма от 90-те с разцвета, на който се радват Грозни и Махачкала в момента, на никой нормален и нестрадащ от психич.ески заболявания мюсюлманин-сунит не му минава през главата да иска независимост:)))