63

Анонимен

преди 8 години

От години следя цената на суровия петрол. Когато има срив на пазара, бензина пада с 2-3 ст., когато има лек ръст, веднага скача 5-6 ст. 2008 беше 150 долара, бензинът 2,44. После падна цели 5 пъти до 30 долара, а бензина падна едва малко под 2 лв. После се качи на 110 долара, а цените на бенизна пак стана 2,40, както при 150 долара. Сега е 30 долара, а ако не беше Марешки пак щеше да е малко под 2 лв. Правил съм си сметки и съм убеден, че реалната цена е под 1,40 и то без примесите, които добавя

62

Анонимен

преди 8 години

Всички транспортни фирми и изобщо всякакви производители вдигаха цени с аргумента, че горивата поскъпваха. Сега поевтиняха почти наполовина, обаче никой не е казал, че ще смъква цените, защото вече му е по-евтино да ги произвежда. Подозирам, че след време ако пак поскъпнат на старите си цени, всички ще зареват и ще последва скок на цените на всичко.

61

чудото

преди 8 години

Предизборно. Нали ще се кандидатира за президент, А след това ?

60

Анонимен

преди 8 години

Не съм експерт в темата, но погледнато отстрани изглежда сякаш Марешки им бръкна под лъжичката. Според мен за момента Марешки е откровен.Каквато и да е истината такива са фактите.

59

Karpuzan

преди 8 години

В САЩ цената падна до 70 цента за литър - всяка стойност над 1.30 лв. е спекула в момента

58

Karpuzan

преди 8 години

В САЩ цената падна до 70 цента за литър - всяка стойност над 1.30 лв. е спекула в момента.

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109До 109Аман от феодални глупости. Бориш се за клиента със зъби и нокти. Всяко нещо струва толкова, колкото някой, в определен момент е готов да плати за него. Печелят тези, които имат лоялни клиенти. Другите напускат пазара. Общо взето това е пазарната икономика: Търсене и предлагане.

56

Анонимен

преди 8 години

Печели се от оборот, не от цени. Човекът го е проумял, за сметка на повечето пишман бъгарски бизнесмени.

55

Анонимен

преди 8 години

Аз знам една поговорка...........безплатен обяд няма .Има някаква игра тука,Марешки не е балък

54

тихомир томов

преди 8 години

Не може да съществува картел без политически чадър и то широк ! Свободната търговия и конкуренция съществуват само в учебниците по икономика !

53

До 102

преди 8 години

Ми примерно в дружба на еко е толкова. Има и по евтин даже.

52

Анонимен

преди 8 години

Само той се осмелява да теъгне срещу всички монополни обирджии.Дано не го засрелят някъде. Иначе го уважавам за това, което прави. Хората трябва да осъзнаят, че хич не е малко. Прави го от години с лекарствата. Не е PR. Сигурен съм че тези цени ще се запазят и лавинообразно ще коригират пазара....ако не го застрелят.

51

Кевин

преди 8 години

В Стара Загора има газ и по 0.69 ст

50

Анонимен

преди 8 години

Къде е този метан за 1,28?! Такава цена няма! Природния газ не спира да пада обаче метанът си седи скъп здраво! Къртела е на лице на всички фронтове.

49

това си е мафия

преди 8 години

Картела и държавата играят заедно срещу народа и едните и другите нямат сметка от ниски цени. Първите губят пари кеш ,а държавата губи от ДДС-то така ,че могат и някой номер да му спретнат.

48

Анонимен

преди 8 години

В повечето случаи евтиното рано или късно ти излиза скъпо.Така че очаквайте евтините горива на Марешки под някаква друга форма ще ни струват скъпо.

47

Анонимен

преди 8 години

Do Anonimen 94 Imat Makedoncite rafineria. Okta na helenik petroleum mejdu skopje I kumanovo.

46

Анонимен

преди 8 години

Снощи АТАКА изпълни поредната поръчка от Борисов и Пеевски а тя бе да освиркват и крещят оставка когато започна речта на Плевнелиев,АТАКА ссе опитва да помгне на Борисов и Пеевски да заменят Плевнелиев със Марешки

45

Анонимен

преди 8 години

До 90. В сащ си го произвеждат бензина и дизела затова е 39 ст....А Македонците въпреки че си внасят горивата преработени пак съм им два пъти по евтини от българските. Въпреки че ние си го преработваме а те го вкарват готов и дизела и бензина. В македония няма рафинерия за преработка на суров нефт.

44

Анонимен

преди 8 години

Намаля ли цената?Намаля я! Няма какво да говорим. По действията ще ги познаете... И с лекарствата е същото.Продава. най-евтините лекарства... Две от най обременяващите стоки, лекарства и гориво, той ги продава на най-ниски цени в България!!!! Може да е всякакъв, но по-добър от него не виждам за сегА.