50

***

преди 8 години

Да питат Пеевски. Той е министър на пропагандата на путин........

49

555

преди 8 години

До за Русияаз пък съм за Турция. И не само аз. За Турция са поне и 1 500 000 мюсюлмани в България

48

някой съмнява ли се

преди 8 години

Перестройчиците-агенти на КГБ направиха криминалния преход и от социалисти станаха капиталисти естествено че лобират за руските интереси.Взимат процент от колегите от КПСС и КГБ.Пожследния пресен случай е са поправката "Газпром"....по препоръка на Газпром. Нека знаят избирателите че гласуват за печалбата на Газпром , а не за политици защитаващи техните интереси....и България разбира се.

47

До 74

преди 8 години

Като обичаш Русия, защо пишеш на латиница бе, ******!

46

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен (73)Ще ми се да беше прав, но вече 26 години България "избира" Турция, САЩ, които никога и никъде не са се съобразявали с интересите на по-малките си "партньори".

45

дидо

преди 8 години

България си е Руска все още. Както беще преди прехода. Който неможе да го види това е сляп или живее в миналия век 19 век още...

44

Божо

преди 8 години

Русия никога не се е месила във вътрешните работи на България, това са долни инсинуации !!! Турция никога не се е месила във вътрешните работи на България, това са долни инсинуации !!! :))))))))))))))))))))))) Истината е , че и Русия , и Турция никога не са преставали да ни се бъркат !!!

43

Наблюдаващ

преди 8 години

Е как пък Русия, дето ни е отсвирила от 1/4 век я сложиха в един кюп с Турция, която бавно и полека асимилира 1/3 от България - етнически и административно, а икономически - цялата страна? Разликата в "намесата" е от небето до земята.А пък за САЩ - нито дума, те хич не се месят. Циркаджии.

42

Горчива истина

преди 8 години

Не САЩ(USA) се намесват брутално,безочливо и нагло във вътрешните работи на България,а политиците подло мишкуват за да не последват Орешарски и Сидеров!

41

за Русия

преди 8 години

България трябва да избира. Между отоманска ислямска Турция и християнска Русия. Аз съм за Русия.

40

638 атентата

преди 8 години

Намесват ли се САЩ и Турция у нас? Защо НС не ще да нищи ЦРУ? ЦРУ е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

39

ист

преди 8 години

Дали партии са русофили или туркофили, зависи от това коя антибългарска държава плаща повече. Справка ДПС и Атака. Ако Монголия реши да плаща повече, партии ще станат монголофили. Тя и държавата ни плаща на партиите чрез партийните субсидии за да бъдат българофили, ала малко им се струва. За това трябва да се премахнат партийните субсидии.

38

СТОЯН

преди 8 години

То си е казано, че комисията я правят заради нещо разгласено в публичното пространство. Всичко ще е "пунт и пластика". Не знам защо въобще ги коментираме. Даже може и да не им е хрумнало на тях, а на някой "угрижен" посланник.

37

Анонимен

преди 8 години

Румънците изгониха лукойл, ние кога?!!!!!!!!!!!! Писна ми от тези крадци на едро.

36

До 51

преди 8 години

Е аз съм един от тези 240 и нито съм престъпник, нито крадец, нито "ФИЛ", а БЪЛГАРИН! Нито съм хрантутник, нито съм за затвора. Никога не абсолютизирай, защото винаги ще сбъркаш

35

Анонимен

преди 8 години

Не се правете на ударени,всички знаем къде е заровено кучето!!!Създават се едни комисии под натиск на едни организации отвъд океана,кихащи огромен капитал за корумпиране на местни тарикати под благият вид че правят някаква демокрация!!!Същите финансово са намесени в управлението на държавата от най-ниско до най-високо ниво още от зората на създадената от тях демокрация!!В тази страна нищо не става без знанието,финансовата подкрепа и одобрението от тях!!!!Даже и създаване на такава комисия!!!

34

Пешко

преди 8 години

Русия - страната на олигарсите, наследници на номенклатурчиците, страната с най-високо ниво на престъпност, наркомания сред развитите страни, е мечтата на родния кутевизъм. Това не е шизофрения, ами невероятна наглост и безочие. Другари, България няма да попадне повече в крадливите ви ръчички, осъзнайте го. По форумите може да сте милиони, ама на избори ви нема никви

33

вижда се веднага

преди 8 години

Намесата е следната:1.Само рускоговорящи купуват апартаментите у нас вече!2.Български туркини(с турско самосъзнание) им чистят, за да не умрат от глад!

32

Василев

преди 8 години

Всички руски и турски шпиони имат 48 часа да напуснат Република България, защото след това те ще бъдат поставени в изключително рискована ситуация, а много от тях ще загинат при загадъчни обстоятелства!Българските служби знаят поименно кои са те и с какво се занимават, всичките им бизнеси и обществено положение, което заемат!

31

факт

преди 8 години

Не НС а парламент. Защото тези там не са народни избранници.Две групи са - русофили и туркофили.Няма българофили.Следователно това не е Народно събрание.Правителството пък американски слугинажи.Всички 240 хрантутника плюс правителство служат на чужди интереси.Всички са за затвора.