77

No comment

преди 8 години

Шофьорът е задържан, а книжката му е отнета за пореден път. Санкциониран е за различни провинения на пътя многократно.

76

voi

преди 8 години

napravo da si plashta kurshuma i na stadiona samo taka sthe se opravim

75

отровка

преди 8 години

какво значи...."книжката му е отнета за пореден път"....

74

анонимен

преди 8 години

поредния ***,нагъл и безкрупулен,при липса на нормален съд и прокуратура,диваците се смеят,вместо да плачат ***.

73

Георги

преди 8 години

И какво като са му взели книжката? За него това не е никакво наказание.Той ще си кара и без нея, като знае, че след това няма да има последствия.

72

Жоро

преди 8 години

такива *** не заслужават да ходят по земята...кога най-накрая ше се разреши смъртното наказание?!?...но да има бавна и мъчителна опция!

71

*

преди 8 години

ако колата е негова - отнемане, ако не е - солена глоба на този, който му я е дал. И да няма право да купува кола. Само с отнемане на книжки не става. При второ провинение - задължително затвор.

70

Мари Клер

преди 8 години

Качеството на живота не зависи от инфлацията, а от качеството на населението. В тази държава некачественият генетичен материал се разхожда на свобода - криминално проявен многократно .. необезпокояван. Докато пенсионери им пишат актове за сеч в собственото им имущество... Терминал 2.

69

с

преди 8 години

Отнемане на книжката и глоби са санкции, които показват безпомощността на държавата да се справя с проблеми. Като няма книжка не може да се качи в колата кьоркитюк ли? Или като му сложат 100-200лв глоба? Шибни му 1-3 години строг режим за първо нарушение и 10-15 години затвор при рецидив и ако не се "поправи", а той няма да се поправи, понеже и затворите са пълен та*шак - до живот. С какво един мъртво пиян шофьор, който повтаря и потретва престъпленията си е заслужил слънце и свобода?

68

Анонимен

преди 8 години

Абеeee! не разбрахте ли , че с отнемане на книжка нищо не става.Трябва затвор

67

до78

преди 8 години

А държава няма,защото и народ НЯМА!

66

Стършел

преди 8 години

Хайде сега, да му счупят на него двата крака и таза и няма нужда да го санкционират по друг начин.

65

Анонимен

преди 8 години

очаквам държавата да започне масово изземане на книжки и кампания за ограничаване на броя на автомобилите, ако не и на хората. такава мутантска ИЗРОДЩИНА няма никъде по света, дори и в най-западналите общества.

64

ME

преди 8 години

Живеем в джунгла !!! Ако сам не си помогнеш няма кой да го направи... По-силните тъпчат по-слабите, богатите се възползват от бедните, влиятелните и връзкарите си правят каквото си искат с нормалните хора. Закон няма, съд няма, държава няма ! Щом живеем в джунгла явно трябва да се спазват законите на джунглата - " Око за две, зъб за чене !!!

63

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Хиляди "комплименти" за нашата "правораздавателна"система Тоя наглец отдавна би трябвало да е в затвора,но... Ха на бас че някой ненаял се съдия пак ще изсмуче от пръстите си някакъв безумен аргумент и ще го остави свободен. Отврат....

62

Анонимен

преди 8 години

ДА КОМЕНТИРАТЕ И ДА НЕ КОМЕНТИРАТЕ ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА!!!!!!!

61

Анонимен

преди 8 години

добре, че са живи! Скорошно възтановяване! А изверга...всичко вече е казано за такива сато него :(

60

Анонимен

преди 8 години

''Ние ги хващаме а те ги пускат''!!!Бойко Борисов

59

Анонимен

преди 8 години

Да не му отнемат книжката, бе! Да го сложат на средата на пътя, да залепят книжката за бронята на нещо по-едро като SUV и да го засилят насреща, за да му я връчат с около 100 км/ч. Чак до гръбнака да му я връчат.

58

Анонимен

преди 8 години

Стига бе ! Думата пЪрцал ли цензурирате? Сериозно ли?!