25

Jacque

преди 8 години

Заслужавате си го. Дори и да не сте гласували ГЕРБ пак си го заслужавате щото гласувахте ПФ или РБ. ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО!!!

24

Анонимен

преди 8 години

BALGARIA E V MNOGO DOBRO IKONOMICESKO SASTOIANIE I BORISOV MOGE DA TEGLI I CETURUDESET MILIARDA.

23

Анонимен

преди 8 години

Ха ха разбрахте ли сега, защо спира така ударно обществени поръчки. Еми няма парииии. Всичко са издумкали. Интересно ми е, нали вождът се хвали, че парите за строежите са европейски, ако е така няма как да спре поръчките, ако не са изяли парите.

22

Анонимен

преди 8 години

Ето от таз година и занапред за да се направи Ежегоден Стрес тест на Банките ни Държавата ще тегли Кредити който вие ще ги погасявате с лихвите под формата на винетки,акцизи,осигуровки абсурдни данъци и глоби.ЧЕСТИТО АБ-ДАЛИ

21

Анонимен

преди 8 години

Ще изпапкаме и тях!!!!После?????Нов дълг за погасяване на стария!!!!!После????Нов дълг за погасяване на стария!!После????България се превръща в битпазар обявена е тотална разпродажба с цел закриване на държавата!!!!!После???Няма народ,няма държава!!!Точка!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Няма да избяга в чужбина! Ще се мре от инфаркт. Господ си знае и спазва плановете си. Тогава да видим кой колко кинти ще вземе със себе си на онзи свят!

19

Кражба

преди 8 години

до 10 години може да се удвои дълга. А и каква в гаранцията, че БВП ще продължава да расте? С намаляването на населението ще намалее и вътрешното търсене, а заради това, че не разполагаме с високотехнологични производство ще отслабнем и в износа.

18

Lan

преди 8 години

И какво - гръцкия сценарий ли? Поне да бяха техните заплати, пенсии и социални придобивки, а то?!

17

До 10

преди 8 години

Стига бе, вие гробарите само това знаете. Изтърка се вече плочата.Само и единствено вие сте виновни.

16

чукча

преди 8 години

Ха,ха-сравнението между 2 космонавта и 2 самолета ми хареса.Браво-точно така е!

15

Анонимен

преди 8 години

Айде народе на бързите джет кредити

14

чико

преди 8 години

До НаскоБившият т. нар. президент и върховен главнокомандващ Петър Стоянов: България ще спазва международните норми на поведение, дори с цената на отказ от националния суверенитет.Той живее вече САЩ.

13

Анонимен

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ ТЕГЛЕНЕТО НА КРЕДИТИ СТАНА ПО ЧЕСТО ЯВЛЕНИЕ ОТ ТЕГЛЕНЕТО СПОРТНИЯТ ТОТАЛИЗАТОРЩЕ,СЕ ОПРАВИМ СКОРО ДЕРЗАЙТЕС,котове

12

варна

преди 8 години

Общинските заплати на експертите и инспекторите са бруто 600 лева- това са хора на трудови правоотношения а не държавни служители. Много ви моля не подвеждайте хората. Средна заплата от 1000 лев има в Министерствата и държавните агенции. Гражданите ангажирани в обществения сектор са около 250 000 души. Стига лъжи. Не настройвайте хората

11

Анонимен

преди 8 години

Българския дълг расте по-бързо от гръцкия и е въпрос на време да стане пирамида която не може да се изплати.

10

чико

преди 8 години

До Анонимен !!"Умнико", за 45 год. бяха построени много заводи, фабрики, предприятия зад граница и то с помощта на Русия. Вие само да ги боядисате неможете бе папагал. При комунистите България имаше двама космонавта , а сега, при вашето управление само два самолета бе бе умен.

9

1 млрд. на месец

преди 8 години

Бате Боце взима по 1-2 милиарда на месец. А мишките цвъркат и ще връщат борчовете с лихвите. Честито на всички гласували за ГЕРБ. Как гледате децата си в очите? Опропастихте и техните животи подкрепяйки една неграмотна и безотговорна мутра.

8

Анонимен

преди 8 години

И второкласник може да сметнеИмаме 1 милион държавни и общински служители-това са 1 милиард за заплати при 1000 лв. средно.Още толкова отиват на месец за пенсии при изкрадени няколко пъти за 26 години пенсионни фондове.Общо 2 милиарда на месец,съответно 24 милиарда на година.Няма от къде да дойдат освен от заеми.България отдавна е фалирала и в ръцете на западните банки.

7

Анонимен

преди 8 години

Да е***а крадливото ви племе, и да го набия на простия ни народец.

6

Наско

преди 8 години

Когато ликвидират държавата и избягат в чужбина за да са редови граждани там с откраднатото, и вие също сте там не забравяйте да си разчистите сметките с тях.