66

(-_-)

преди 8 години

До 77, а продажните слуги на САЩ обичате ли ги? Това са големи и силни държави, които естествено гонят своите интереси, разбира се. Защо въобще трябва да се правим на такива, каквито не сме? Явно сме загубили всякаква идентичност и се мъчим да подръжаваме на тия или ония..

65

До 74

преди 8 години

Къде ги видя тези сходства?Езиците са ни доста различни с изключение на думите които имат еднакво значение,за падежи да не говорим,религията също.Разбира се мелезите от смесени бракове не го разбират.Като манталитет и бит пък разликите са още по-фрапиращи.Колкото и да не ти се вярва сме по близки като бит и култура до останалите балканци.

64

Мужик

преди 8 години

Безплатен обяд няма, КГБто не спи подготвят нови Сегейчета, Вигенинчета, Зинаиди и Първанчета че старите много се поевропейчиха и не слушкат вече!

63

(-_-)

преди 8 години

Интересно е как толкова злоба към тая пуста Русия, при условие, че сходствата между руснаците и българите са огромни. Като започнем от езика минем през религията и чак до пътната инфраструктура.. Нито шведите, нито американците са като нас. То излиза, че мразим себе си май.

62

Анонимен

преди 8 години

100 от бройките са в Сиктиркав,а другите в Магадан.Честито на подалите документи.

61

Студио Ленинфильм

преди 8 години

В България населението намалява защото хората емигрират в Русия - там е безплатна водката, а работа има, заплатите са високи и всички са щастливи ;)Конец фильма

60

Анонимен

преди 8 години

Безплатно от Русия за България няма нищо, историята го доказа!

59

Анонимен

преди 8 години

Още ли не схващате?Русминобрз като е видяло колко необразовани са троловете изявяващи се тук ги е преброило е взело решение да открие съответните бройки за тях поради това, че нямат шанс да се образоват другаде.Всички те са получили и лични покани, но ги е срам да си признаят.С това "образование" РФ ще си и плати и за тролската работа до момента.Толкова за "безплатното образование" в Русия.Приелите да отидат вече никой няма да има право да ги нарича необразовани.Както се вика гювeндия с тапия.

58

Анонимен

преди 8 години

Всички се борят за американските Зелени карти, а не за руските Купони за водка ;)И това е било винаги.Защото няма прости хора да бягат в русия.Руснака ако изтрезнее и веднага забягва на Запад !

57

Анонимен

преди 8 години

Да, безплатни са университетите и в Северна Корея и Куба, кво знаеш ти, а ?

56

до 63

преди 8 години

Я не дрънкай глупости! Руснаците отдавна изгониха западните петролни компании, и всичко си добиват сами! Дори и станаха износител на нефт номер 1. Дори скоро поставиха рекорд за дълбок сондаж-13725 метра и то точно в замръзналата Камчатка.Както и построиха най голямата нефтена кула в Охотско море. Най бурното море в света. Като дрънкаш глупости, поне прочети, това-онова!

55

Боби

преди 8 години

До Анонимен 59БРАВО ОСЪЗНА ГОНЯМА БЕЗПЛАТНО СИРЕНЦЕСАЩ КАТО ПУСНАТ 15000 ЗЕЛЕНИ КАРТИ ГОДИШНО ЗА ЛОТАРИЯТА ПРАВЯТ РЕАЛНО СЪЩОТО. ИЗИСКВАНИЯТА ОБАЧЕ СА Майка и Баща че и братчеди до 15 коляноРусия поне ти осигурява безплатно образование.

54

до 59

преди 8 години

безплатно обучение има и в Европа. Например университетите в Единбург и Осло са безплатни.

53

Анонимен

преди 8 години

Повечето компании които добиват нефт и газ в Сибир са американски и канадски, а Газпром изкупува техния добив, защото руснаците няма пари и технологии да вадят въглеводороди от 100 метра дълбока вечно замръзнала почва.

52

Анонимен

преди 8 години

И ако дребната им железария е добра, защо не я внасяме за продажба ;)И те си внасят лопатите, както през комунизма купуваха телефоните от България - прословутия модел ТА28 (телефонен апарат, мод.28)Дори телефон не можеха да сглобят тогава...

51

Анонимен

преди 8 години

Я не ми хвалете нация от пияници!От тия не искам нищо!Да си стоят там,да се учат и да си пият все ми е тая само при нас да не припарват!

50

До 45

преди 8 години

Дръпнаха таратанци.

49

Анонимен

преди 8 години

Само безумец ще повярва, че има безплатно образование някъде!Безплатно е само сиренцето в капана ;)Безплатно в Русия означава - руснака работи калпаво и Безплатно - не му плащат нищо.Защото е или пиян или произвежда некачествени неща.

48

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Пре-Не е верно че в руссия се произвежда само петрол.Дребната им железария също не е лоша..Чукове,лопати и ъъъ гвоздеи да речем...

47

Анонимен

преди 8 години

До Strikerхохлите - отново истерия?