26

Пеевски

преди 8 години

Супер ....такива трябва да плащат вместо мен , мойте камиони трябва да не ги барате да няма уволнявки !

25

koshava

преди 8 години

Да им ***.

24

Благова

преди 8 години

За милиони няма закони за кокошка няма прошка важи в пълна сила.

23

до 23

преди 8 години

Браво добре свършена работа.Благодарности.

22

до 15 Европеец

преди 8 години

Ти какво да не си решил да се самоубиеш , за да не остаряваш.Недей приятелю живота е ценен и достигане на старостта е единствения начин да го живееш. Няма как да минеш без това.Е има едно бодване в ляво и да си задаваш въпроса да бъде или да не бъде.Но това е друга тема.

21

Анонимен

преди 8 години

Gorkijat 4ove4ez gerb bogataschite Po 4000 5000 lv saplati i dr deputati da mu kupat 2magareta 1 kon. Ne da jadat darjavni pari komandirovki v 4ujbina 4uda se kak ne vi e Jal sa badnite balgari no ima bog toi gleda do kade dikarahte bG be rumania i dr ni idorivariha Sramota

20

ss

преди 8 години

До ЕвропеецТи си по-голям *** бе! европееецо!

19

Анонимен

преди 8 години

С.Церово, тел. 073840327 - телефон на кметството. Чрез него можете да издирите дядото, ако действително искате да помогнете.

18

Анонимен

преди 8 години

Имаше една чалга навремето - "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка". Идеята на тези закони е прекратяване на безразборната (индустриална) незаконна сеч, но очевидно тя си продължава, а проблеми се правят на 70-годишни пенсионери, че отсякали едно дърво без да изпълнят закона до последната буква. Явно проблема не е в закона, а в органите, които го интерпретират и прилагат. Не мога да разбера защо такива елементарни случаи трябва да стигат чак до новините за да получат очевидното решение

17

художника

преди 8 години

А бе какви са тия закони и кой ги гласува БЕ???Ако имам нива, двор или каквото и да е но е МОЕ, нямал съм право да сека дървета без разрешително в СОБСТВЕНОСТТА СИ! Нали си плащам данък всяка година, к`во я интересува "държавата" как ще се разпореждам с ИМОТА си???

16

Анонимен

преди 8 години

До ЕвропеецМладите и умните европейци просперираме в България.от младежкото бсп ли? Там сте най-гнуснитe.

15

Анонимен

преди 8 години

Системата е много зле, много са зле нещата, много е тъжно", добави кметътзатова уволнение на поне 90% от мързеливата чантаджийска сгaн.

14

Анонимен

преди 8 години

Ако утре реша да изсека витоша и направя керван от камиони с дървени трупи, и пред парламента да мина с тях никой няма да ме пипне. Дажи от горското ще дойдат да помагат .... ама нали дядото отсякъл дърво в нивата си и го тормозят с глоби.

13

Анонимен

преди 8 години

Човек да го е страх вече и дърво да засади. Щом в собствения си двор не можеш да го отсечеш и евентуално подновиш. Един комшия беше решил да сади орехи за дървесина и се оказа, че после не може да ги отсече, защото били защитени. И човекът се отказа. Законите са ни повече от абсурдни.

12

Европеец

преди 8 години

Като е дърт и *** *** и 180 лева пенсия му са много. Младите и умните европейци просперираме в България.

11

Анонимен

преди 8 години

Комунистически изрди, 45 + 25 години не сте слизали от власт.

10

Анонимен

преди 8 години

А *** дето изсяхоха горите не смеят с пръст да ги пипнат .... да ви с3ра на държавата

9

Анонимен

преди 8 години

Ако за всяко отсечено дърво държавата прибира толкова пари, като гледам горите наоколо държавата доста е дръпнала финансово .Защо вечно се оплакват че няма в държавата пари ,не мога да разбера.

8

Анонимен

преди 8 години

Изпратете я тая новина на ББ, да видим какво ще каже! Нали сме много богати и нали от ден на ден живеем по-добре, а?

7

Анонимен

преди 8 години

Имате ли връзка с дядото? Ако имате, да пробваме да се свържем с него, да видим колко пари са останали от продажбата на магарето му , и да събереме парички колкото не достигат да го откупи обратно.