329

Кочо

преди 8 години

До Анонимен 480Не се излагай моля те и аз не съм съгласен с това, което пише Иосиф Виссарионович, но не се гордея че сме имали германец за цар, това дори е много обидно. Ако искаш да го обориш го прави с факти моля те, не посрамвай българския народ.

328

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф Виссарионович 475В 1895 году в Москве и в Петербурге был запущен первый конный трамвай, товарищ.Защото в изостанала Русия не са знаели че трамвая може да върви и с ток. Товарищ долбоеб, нашия цар тогава е бил германец и всичко каквото се е появяло в Германия, след една година се е появявало и в България. България е първата държава която е имала военна авиация и то тогава когато руския цар не е бил виждал самолет освен в някоя германска газета. Затова и през 1916 г сме ви помляли

327

Анонимен

преди 8 години

Ердоган тапира много бързо ще разбере съкращението ВКС(Въздушно Космически Сили), ако си позволи да влезе в Сирия, като акцентът на образователния процес ще бъде поставен на Космически и Сили. Лошото в случая е, че ще разберем как точно се е изпарила турската армия след не по-малко от 50 год.

326

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф ВиссарионовичТози първи българин в космоса, може да си го вземете при вас и да го показвате на axмаците от руския свят като изключително достижение на СССР и Русия. Нали там в Москва имахте една изложба ВДНХ, ще го сложите на входа за радост на рускоезичното ви население.

325

В 1895 году в Софии был запущен первый конный трамвай, товарищ. Тогда в Москве и в Петербурге уже метро шло!

324

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф Виссарионович 453Тези ги разправяй на бабите в подмосковието. А в Гугъл потърси какво е рекла по въпроса проф. Татьяна Миронова. Е, ако ще говорим за проучвания на лингвисти, а не за руски националистически мантри.

323

Анонимен

преди 8 години

До ГароКога си отиват бе Гаро, не виждаш ли че всички в държавния апарат без президента са русофил до русофила, той тръгнал да ми говори че руснаците си били отишли. Те ако си бяха отишли нямаше да сме най-бедната държава в ЕС.

322

Анонимен

преди 8 години

На последък пу-тьо се самозабравя и май ще настъпи мотиката от грешната страна!Боя от афганистанците ще им се струва като безобидно шамарче.

321

Кто послал первого болгарина в космос? Если бы не было бы СССР, вы увидели бы космос только через кривой макарон!

320

Гаро

преди 8 години

До Анонимен 446И що като толкова са се размечтали руснаците за нашите земи, още не са ги прибрали? Нали видя Крим как си го прибраха за секунди - докато пр ъднат в Киев, и айде... А нас два пъти за 70 години ни налазват, правят ни държава, армия да я пазим, и си отиват. Нещо чавка ти е с рала у мозъка. Муахаха

319

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф Виссарионович"Электричества тоже не было нигде."Руски долбоеб, през 1895 година в София е пуснат първия трамвай. В Русия по това време не са знаели какво е трамвай.

318

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф ВиссарионовичТо пък щото в Русия е имало някави пътища по онова време. То и сега няма пътища там той взел да ми говори за социализъм и за монархия. Ама ти наистина си долбоеб, без да се обиждаш.

317

Анонимен

преди 8 години

Коментари на чужд език следва да се трият!Това се отнася за този абезян -Йосиф!

316

Анонимен

преди 8 години

какви са тия псевдоексперти бе, руснаците може да не правят телевизори, ама от оръжие разбират, още повече фесовете разполагат с техника която не може да ги изненада

315

До Анонимного 455В Болгарии не было ни одного километра асфальта во времени монархии. Толкьо когда пришел социализм, начали асфальтировать ваши дороги. Электричества тоже не было нигде. Цивилизация пришла к вам только с социализмом!

314

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"ердоганчо ако не го пазиха американците , досега вече да е в историята"Всъщност проблема с Русия се нарича Обама.Ако в САЩ имаше за президент мъж като Рейгън отдавна нямаше да го има Путин и неговата фашизирана хунта.

313

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф ВиссарионовичВыВсеВрете руската азбука е измислена от Свети Владимир Владимирович Путин.

312

АлексСпб

преди 8 години

До 442.Какво турско иго? Ще има една мъничка проблема - ще се наложи да правим дозиметричен контрол.

311

Анонимен

преди 8 години

До Иосиф ВиссарионовичГолям долбоеб си Йосиф Виссарионович, България е преживяла 500 год турски иго и 70 години руско иго и пак я има като цивилизована държава. Русия за 300 години в Златната орда завинаги е загубила връзката си с цивилизования свят.

310

До Анонимного 444:Языковая реформа Петра I ищи в Гугл и найдш все о современной русской азбуке!