22

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Давай Русия !Мачкай, Вова !

21

Българин

преди 8 години

Браво на Русия. Сирия е тяхна зона на интерес и трябва да направят всичко възможно да не оставят западните агресори да разпаднат държавата. Асад е единствения, който може да върне реда в държавата. САЩ махнаха насилствено много "диктатори" и се видя какво става след това.

20

Гюро от Крагуевац

преди 8 години

Абе, Янки!! Кво стана със стелтовете ви? Нали наш Београд вомвардирвахте 'прецизно' Ама това беше при пияницата ,диригент, Елчин! Ади сега, мишомори!!!

19

Анонимен

преди 8 години

те още от сега роснефт и аерофлот са във фалит и се разпродават

18

дедо Мано

преди 8 години

"САЩ не виждат подготовка за временно спиране на боевете" - Няма и да видят. На преговорите няма подписано споразумение между законното правителство и подкрепяните от Фащ, запада и салафитите ислямисти. След като няма споразумение и терористите не желаят да сключат мир и да се разоражат значи ще бъдат унищожени! Скоро ако така продължава просто няма да останат терористи с които да се подписва споразумение! Добрият ислямист е мъртвия ислямист!

17

Анонимен

преди 8 години

джуджо ще пуца по сирийската пустиня докато му свършат парите. после,фалит,разпърдяна държава и разпад като ссср.проста милиционерска пръчка

16

Анонимен

преди 8 години

До Shopp...ахааа--затова джихадистите си бръснат брадите и бягат преоблечени като кадъни--ддддеееееееее и про--фа--ни--те имало тук бе...

15

Анонимен

преди 8 години

Цял свят е с теб чичко Вова.Не спирай до пълното унищожение на терористите.

14

Анонимен

преди 8 години

След Сирия,почвайте Турция и С.Арабия а след това и САЩ--та да мирне света вече от спонсорите на тероризма.

13

9К51

преди 8 години

Снимката е от едно видео, пуснато от руското министерство на отбраната, което се въртеше в нета ...

12

Анонимен

преди 8 години

""Селяни" кое предпочитате:1.Да работите и изнасяте своите стоки за необятния руски пазар и така да печелите вие и България?2.Да седите на 250-400 Евро заплата,като внасяте и купувате предимно турски ***,превръщайки България в пазар за турските стоки и да давате държавните си поръчки за милиарди евро на турски фирми от което печели само ислямска турция?3.Да внасяте турски ваксини забранени от ЕС,САЩ,Япония и да давате пръстови отпечатъци при лекаря си на турски скенери като г.я.у.р.и.?"

11

Анонимен

преди 8 години

Бой-само бой по главорезите--тая пас-ми-на трябва да бъде избита до крак....

10

Анонимен

преди 8 години

Василев, веднага се прибирай в психиатричната клиника, от която си избягал ..... или поне си пий редовно хапчетата ...

9

Анонимен

преди 8 години

До 9К51И по какво го позна???А сигурен ли си , че снимката е от Сирия???

8

9К51

преди 8 години

Руснаците са единствената сила, която воюва здраво срещу бандитските формирования...запада /както обикновено/ само разтяга локуми и неправи почти нищо. Онези страхливци канадците пък въобще си подвиха опашката и избягаха от бойното поле. Това на снимката действително е СУ-35С с блок РЕБ "Хибини", едно бижу за 100 000 000 долара ....

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3А Русия, кво търси там А???Сетих се, иска по-бързо да фалира и да се разпадне от федерация на 100 самостоятелни феодални владения!!!А в точа, че *** карабини се явяват при създателя си няма нищо лошо!!!Една карабина по-малко, един хляб повече, както е казал народа!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Обърнете внимание на изумителната красота на силуета на снимката. Това определено е "Су-35С".

5

Анонимен

преди 8 години

"Великите сили се споразумяха миналата седмица за временно спиране на военните действия в Сирия"Голяма наглост. Тия същите официално не водят военни действия в Сирия(извършват "операции"). А същевременно се договарят, да спрели военните действия. И се договорили. С кой? Нито опозицията се е съгласила, нито Асад се е съгласил, нито Русия се е съгласила. Ама "Великите сили" са се договорили, видиш ли...

4

Пак кривасметканаСПЩ

преди 8 години

"Няма намаляване на интензивността на военновъздушната кампания на Русия и на сирийския режим"---Така е. Русия не е обещавала на никого да спре борбата с Идил и с други подобни терористически групировки, безчинстващи на територията на Сирия. Ще бъдат пожалени само тези, които се разоръжат и се присъединят към преговорите за мирно уреждане на конфликта.

3

Анонимен

преди 8 години

На САЩ не им харесва, че сирийското правителство с подкрепата на Русия, мачка терористите в Сирия. Това не е изненада.