7

Анонимен

преди 8 години

И сега какво? Да събираме помощи ли? Да не сме ги канили с телеграма да се правят на революционни айдуци!

6

ha ha

преди 8 години

Хайдеее, и те като нашето правителство се чудят как да напълнят "бюджета", резнат от тука, резнат от там. Но армия без идеали е обречена. Като свършат парите всички "екскурзиянти" ще се приберат по родните си места, ако до тогава не ги прибере някой друг..

5

Анонимен

преди 8 години

Такааа, значи Русия е на прав път. САЩ имитираха дейност три години, връткаха едни пари - петрол, $, оръжие, а ИД просперираше. Но като им удариха складовете с нефт и трасетата към Турция, кранчето започна да спира. Няма пари - има проблеми!

4

Анонимен

преди 8 години

големи глупости Онези се взривяват като се бият за какво са им долари Впрочем там е Ширият забранени са всякакви хартиени пари САМО сребърни реали и златни дирхами

3

(-_-)

преди 8 години

Интересно как преди година не ги налегна това безпаричие.. А, да бе! Тогава никой не им пречеше да изнасят петрол към Турция, а обратно идваха парички, оръжийце.. Някой ще да ги е покровителствал, ша знайте!

2

Garibaldi

преди 8 години

Ал-СиСи намигва на Москва следователно трябва да бъде свален като Гедафи. Но как да го изкараме като кървав и жесток диктатор?Гледайте продължение на филма "Америка спасява света".

1

кой?

преди 8 години

Защо правите реклама на ИДИЛ? Кой ви плаща за това? Ердоган ли?