92

Martin

преди 8 години

От чисто любопитство, защо псевдонима на авторката е "***" :D ?

91

Анонимен

преди 8 години

лятото идва турция ште отвори границите и токава ште има сунами от милиюни хора от сирия авганистан ирак африка токава ште сетне и ште клета велика европа ко става с баклава и чай

90

Анонимен

преди 8 години

Бибитко явно тегли нови кредити. ГoBeдоTo поска нови русофобски статии за отклоняване на вниманието.

89

Martin

преди 8 години

По последни данни, Русия няма външен дълг от 19 трилиона, но за сметка на това има една друга държава която има такъв, който расте експоненциално. Не е нужно да си учил висша математика, за да разбереш, че дълг с експоненциален растеж нe може да се поддържа. Фалита на ФАЩ е близо :)

88

:)

преди 8 години

Odysseus, наистина сме си били много близки. Особено когато башибозука е клал българи, или когато евреите са избивали най-личните българи в техни ритуали и турците са осигурявали хови хора. Или за купищата кости, които са оставяли след тях, преминавайки през блъгарските земи. Наистина се оказва, били сме много, много близки...

87

Боби

преди 8 години

До Анонимен 123Регионална суперсила? Турция има 200 Ф-16 като самолети и това е единственото модерно нещо дето разполагат. Преди да се скара с Израел Евреите всяка година им модернизираха самолетите, но от повече от 5 години Израел ги отсвири заради подкрепата за палестинците. Сега дори Американците не щат да пипат по турските Соколи. Освен стари Танкове от Германия и то последната доставка е прекъсната друго оръжие каквото си произведе Турция. Е Турската броня воюва неуспешно в Грузия

86

Odysseus

преди 8 години

Все пак Турция е европейска държава и има право на сигурност по границите си. Ердоган е длъжен да се грижи за държавата си. На Русия мястото й не е там. А България следва да подкрепя всяка турска инициатива, насочена към стабилност. Ние живеем в един дом и не е добре една от стените му да се руши. Освен това сме си много близки с турците. Много повече отколкото с всеки друг.

85

Наблюдател

преди 8 години

Този анадолски главорез си мисли че като повтаря постоянно "Дръжте крадеца" ще накара всички да повярват и отклонят вниманието от постоянната агресия на собствената му страна! Мисли че като повтори 1 лъжа 100 пъти тя ще стане истина. Истината е - Турция вече 40 год. е ОКУПИРАЛА Северен Кипър!

84

стоянчо

преди 8 години

Да се чете "В ход е брутална операция на Турция за спасяване на ДАЕШ"

83

Анонимен

преди 8 години

Мустакатко, не знаеш какъв страшен враг си създаваш! Едва ли си представяш какво те очаква! Презокеанските ти господари няма да те спасят. А българският народ е ясно, че няма да подкрепи помощ за половинхилядолетните си поробители. Точно обратното. Турция има малко приятели по сметка, но много повече врагове-съседи, които сама е направила такива.

82

Martin

преди 8 години

До 120Тезата, че Русия финансира ИД може да бъде родена само в главата на психичноболен. Геополитически погледнато, дори и без да се взимат под предвид доказателствата, че ИД се финансира от Саудитска Арабия, Катар и Турция, Русия няма абсолютно никаква полза от съществуването на групировка, която има за цел свалянето на Асад. Ти си ***, приятел.

81

До 120

преди 8 години

Ако баба ми беше мъжка...

80

Анонимен

преди 8 години

Добре де, ами ако след година самите руснаци признаят, че са организирали, финансирали и подпомагали ДАЕШ? Тогава каква песен ще запеете руски шовинисти? За постигане на великата цел всичко е простено нали?Когато русия греши тя пак е права?Не човеци, а роби сте вие.

79

Martin

преди 8 години

Milichkite rusofobi, vsichko jivo sere na tqh. Nikoi ne obicha ФАЩ, gospoda rusofobi. Napomnqte mi za komsomolchetata ot edno vreme, koito sled padaneto na stenata stanaha nai-vidnite radeteli na "demokraciqta" :D

78

Анонимен

преди 8 години

До МултанЕдна обикновена жена свали безаналоговото су, а като отговор руснаците спряха да купуват руски домати = ГОЛЯМ ПРАЗ. Сега ще има алтернативен нефтопровод и руските ще загубят цялата си Европейска клиентела. От друга страна Китай строи супер модерна железница за връзка с Европа и познайте.. маршрута й заобикаля русия!!?! За голямо тяхно съжаление руснаците пак са унизени, изолирани и изхвърлени на бунището на историята. Добре, че са свикнали и няма да ги мислим.

77

(-_-)

преди 8 години

Що така бе, Ердоган? Да не би някой да ти прекъсна доставките на оръжие или пък нещо йофтинкия петрол да секна, а? В пъкела да гориш, нищожество вредно!

76

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСвобода за Ичкерия, свобота на Икутия, свобода за Татарстан и Чечня !!!Свобода за народите и възмездие за руските окупатори-Империалисти !!!

75

Мултан

преди 8 години

"Султана" е еднодневка, селски тарикат, който Историята много бързо ще забрави и то скоро.Проблема на Султана е че не е Султан, а Су-лтан, като свали Су-то, му остана само "лтан".Скоро турците ще го изметат от политическата сцена, особенно като разберат, че неговите лични интереси стоят зад всички терористични актове в Турция през последните 2 години!

74

Анонимен

преди 8 години

Свобода на всички подтиснати народи, стенещи под игото на руското робство!

73

Калибъра

преди 8 години

До АнонименКалибъра на РедЧЕП е ЕР-Голям (Ъ)