120

Анонимен

преди 8 години

Браво на автора на статията! Много точно е обрисувал тоя некадърник! Хем пр.ост, хем нагъл! Искал да го носим на ръце и да му плащаме сметките по чалготеките! Малии как бих му дръннал простата тиква с кеф! Наглец!

119

Паисий Хилендарски

преди 8 години

О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?

118

резил

преди 8 години

Някой котарак току що му се е изцъркал фустата и наша Божинка се е оплезила да види дали не е останала някоя капка в Голямото гърло!

117

биби

преди 8 години

Божинка , гледай си малките котета и не се опитвай да мислиш че няма с какво.

116

Стойчо Младенов

преди 8 години

Какво друго може да каже един левскар като Божинов. От левскар всичко може да се очаква.

115

Striker

преди 8 години

Само да коригирам автора - казва се "мяукаш", а не "мяучеш". Като ще се критикува, поне научете книжовен български.

114

Неа

преди 8 години

Марш тогава .

113

цьзж

преди 8 години

Какво му завиждате на кариерата на успешното момче? Знаете ли колко клубове наддават за него?!? Най-най, Гранд де лукс, Силикон, 33, Плейграунд и още и още

112

карина

преди 8 години

След това изказване и сърбите ще се замислят как изглеждат отстрани като "невидели" никакви величия, та нашето им е драго да обгрижват. Дали плащат и сметките на Джокович ?

111

Анонимен

преди 8 години

"Браво" Валерко.С този език дето си го изплезил приятно ли е да лижеш сърбите по Б-страната им,а?ха,ха,ха,***.

110

Анонимен

преди 8 години

Валерка, естествено, че няма как да те уважаваме.Защото заради такова куцо магаре като тебе, младите и наистина можещи момчета не са оценени, защото мъжа на *** е "Еди кой си".Иначе не си лош човек, даже това, че си глупав те прави някак си добър човек, в моите очи, обаче, брат, не се занимавай с футбол и спри да ни резилиш, а дай шанс на тези, които наистина го могат.

109

Анонимен

преди 8 години

Айде вземай сръбски паспорт и марш от България,като сме ти черни.*** освен с чалга и алкохол с друго знае ли те човек.Отдавна не си добър футболист,и това го знаят много хора.Но да плюеш собствената си нация и кръв това е безобразие.Недай си боже нещо да се случи чакай такива хора да се бият в имато и целостта на родината.

108

Анонимен

преди 8 години

За съжаление има много като валерката/пиша името му с малка буква,друго не заслужава/,комплексари без самочувствие и достойнство.Срам за децата си/не че майките на тези деца са по-свестни,де/.Държавата ни няма нужда от такива.Да си стои в Сърбия докато го търпят,а после да хваща където му видят очите.Нещастен безродник.

107

а

преди 8 години

И стига вече с тези футболисти. Някой сеща ли се за Марко Косев, който вече е абсолютна легенда, рекордьор по титли в спорт, в който няма обици и прически. Такива спортисти имаме малко, още по-малко в съвремието. Аз се сещам само за мАрия Петрова с трите си световни титли

106

Обективен

преди 8 години

Действителната действителност е такава, че нито Божинов има право да се сърди на народа, нито народът на Божинов, защото какъвто е Божинов, такава е и масата от народа! Какъвто е народът, такива са и управляващите - чалга, турски сапунки, простотия, невежество и др. подобни пошлости!

105

бобо

преди 8 години

Да ви бяха родили на по-хубаво място!!!Само обвиняваме но не търсим и вина в самите нас!!! Просто сме свикнали че няма нищо забранено а просто е платено!! Самите ние допринасяме за мизерията в която живеем.Като не спазваме законите и плащаме сметки!! Всеки Друг е Виновен за нашето нещастие...

104

до 105

преди 8 години

За кои данъци? Защото има няколко случая от десетилетия. Реално не е направил кой знае колко лошо. Както се вижда и тук повечето хора го уважават, какво оставало в Испания, където едва ли си позволява, въпреки славата, да преминава някой граници, което прави тук, защото може.

103

бобо

преди 8 години

До АнонименДали така щяха да мислят ако съдбата им беше обърнала Гръб? НЕ трябва да съжалявате че сте се родили в България А че сте избягали!!!! Никоя Държава няма нашата славна история.Нашите победи и сме единствената държава която няма Плененно знаме!Колко хора са умряли за Свободата на България???И Ако найстина съжалявате трябва да се сърдите на родителите си .....А не на държавата!!!!Хората са го Казали *** народ слаба Държава...

102

Св

преди 8 години

Комунизма е идеология на завистта е казал Бердяев.Комунизмът е бил създаден за БГ .

101

Чичо пич

преди 8 години

Когато друг ти плаща сметката после даваш д.упе това иска валерката