23

циника

преди 8 години

Виолета Якова е в сърцата ни! Няма нужда да ходим до лобни места - езическите панихиди са ни чужди на нас, комунистите!

22

Мони Аврамов

преди 8 години

до 23Домакини, къде? Утайката на обществото не може да са ми домакини на мене.Аз съм евреин и пълноценен гражданин на България. Тая игра с гости и домакини при мене не върви. Ако искате да сте част от цивилизования свят ше се научите да уважавате всички, най-напред малцинствата. Такива формации като тази нямат място в България.Ще ви държим под каишка.

21

Анонимен

преди 8 години

Еврейчета, занесете по едно цвете барем на паметника на Виолета Якова на лобното й място. Знаете ли къде е? А защо не го поддържате? Няма далавера?

20

Анонимен

преди 8 години

Извадка от ''маршируващите'' - дрогиран скинар с празен поглед,празен джоб и празна глава,на който целия свят му е крив

19

Анонимен

преди 8 години

Автаам, върнете си еврейските имена! Но не искате, страх ви е, гузно сте,.че високо благородният ни народ ще нирзвегне, заради делата ви.

18

Жалко за софиянци

преди 8 години

Хак им е на софияци кметицата. Щом днес спира Луковмарш,утре не се чудете защо на белите и работещи българи не се полагат общински жилища и децата ни трудно се настаняват в ясли и детски градини. Честито!!

17

HH

преди 8 години

Като чета парцаливите медии, които пускат дезинформация за мероприятиято, за хиляден път се убеждавам, че национализма е единствената адекватна алтернатива за света и България! Напред и нагоре!

16

Анонимен

преди 8 години

Аврамов, защо обиждаш? Защо лъжещ? Защо са те изгонили от Испания, чрез прадедите ти? Проява на много лош вкус е да се отнасяше обидно към домакинитеТака ли са те научили в къщи? Или може би такъв си си дошъл свише?

15

Анонимен

преди 8 години

Враг, ген. Лукав е жертва на най-долен вражески заговори! Изяло го е куче.което сме спасили от сигурна смърт. Типична еврейска нрблагодарност.

14

Анонимен

преди 8 години

Враг, какво ясно общо виждане те гони? Каква Украйна.,а?! Какъв фашизъм

13

<><>

преди 8 години

Не знаех че алкохола е забранен и кога ще спрете ислямскимарш ? Амуджите и те имат ножове , наркотици и най-вече си позволяват да извършат такова зло деяние като тези от луковмарш .........а именно да пият алкохол ! Че и са бая повечко на него мургавмарш !

12

до 15

преди 8 години

Нека първо има Народен съд за обирджиите на държавата ни през последните 25 години, вземане на незаконно придобитото от разни мутри, борци, гардове и ***. Изобщо знаеш ли що е то нацизъм, съответно неонацизъм????

11

Анонимен

преди 8 години

Вижте лицата на противниците на този марш в контрашествието. Чисти клошари, пропадняци и комунисти. Искат да спрат марша за почитането на български национален герой, защото не харесват трезвомислещи и нормални хора. Харесват единствено *** като себе си. За сметка на това общината им позволява да си развяват скъсаните анархистки чаршафи из центъра, докато забранява шествието на патриотите. Ето такива ни управляват.

10

Бащата на грубия сек

преди 8 години

Само герп бойко борисов и Левски и целия вътре сух у на фандъкова сухия кладенец, да зарови глава у песока.

9

Коко

преди 8 години

Що трийте ве казах че следващия път искам фандъка да обиколи сама халите три пъти през ноща. Тогава да заповядва!

8

Мони Аврамов

преди 8 години

Ако Израел каже, не ЛуковМарш ами и хоро ше играете. Ние управляваме света. Да бъдеш с еврейски корени е гордост. Аз се върнах към моите корени.

7

Асен Генов

преди 8 години

До АнонименТака е, *** чичко Шорош шуми с демократични шачки, знаеш, брат.

6

Анонимен

преди 8 години

Е какво му е нацисткото и фашисткото на Луков? Поне е имал образование, а не като сегашните министри и премиери - едва завършили трети клас, е вярно, че по няколко пъти, но все трети клас.

5

Анонимен

преди 8 години

Нито обратните харесвам, нито нацистите - всичките са болни комплексари

4

Анонимен

преди 8 години

За това пък лявата пудост ни съсипа държавата