14

Марк Твен

преди 8 години

Факт е че киното се спонсорира от тютюневата индустрия. Много често може да се види безсмислен филм в който единственото нещо е да се пуши. Пушенето няма нищо общо с изкуството.То дори го ощетява. Кои режисьори решават сцени с пушене?Само режисьорите пушачи и тези на които им е платено от индустрията.Вземете цигарата на Асен Блатечки и да видим какъв актьор ще бъде той? Любопитен съм да го видя да играе без цигара. Пушенето е дрога, за това се набива в главите на хората, а чрез филмите на децата

13

Анонимен

преди 8 години

Na Prost narod ni6to ne moje da my popre4i da se sasipe

12

ZABOBOL

преди 8 години

Zashto ima hora,koito sa dovolni ot sebe si-zashtoto znaqk kak da jiveqt!

11

къде е истината

преди 8 години

Зловещи снимки срещу пушенето?--Това фактически ще е реклама! Вижте снимката в статията : "женска ръка, държаща цигара" - директна реклама, насочена към кифлите - "запали една - стани свободна!" :)"Пирамидата" НЕ иска вие да сте здрави, мислещи и свободни. Точно обратното - иска да сте зависими, консумиращи и с повърхностно мислене, без склонност към анализ... т.е. био-роботи!

10

Не пушач

преди 8 години

Като всички говорят против тютюнопушенето, защо се дават субсидии на тютюно производителите, а не се стимулират да преминат към алтернативно производство на храни?

9

Luk

преди 8 години

Koito kupuva bg cigari, finansira voinata v siria i progonvaneto na siriicite ot domovete im.

8

ист

преди 8 години

Всички правителства водят война срещу цигарите, но гледат да я загубят. Акциза и ДДС пълнят бюджета. *** табак се хвали, че за 4 години е внесла 3 милиона в бюджета. Здравната каса мълчи и не казва колко пари струва лечението на болести от цигарите. С други думи цигарите пълнят бюджета, здравната каса го изпразва. Майната му на болния народ -оборот да има.

7

Обикновен гражданин

преди 8 години

Има едни кутийки, които се слагат върху купешката кутия и ако ще и Азис надупил се да сложат слагам покритието и ме боли фара.

6

Анонимен

преди 8 години

Tютюнопушенето ще стане демоде когато измислят нещо подобно, но по-добро. Относно глупостите на Мицов от типа: "От смачканите коли по улиците да са намалели катастрофите". От къде знае, че не са. Голямо изказване няма що.

5

Анонимен

преди 8 години

Заслужават всички да спрът да пушат, да ги видим тогава, как ще кърпят бюджета! Лицемери гaдни!

4

Аз

преди 8 години

Единствено цената може да намали потреблението.

3

Аз

преди 8 години

Проституцията като е забранена, изчезна ли или просто дава възможност определени персони да се облагодетелстват?

2

Анонимен

преди 8 години

В Турция, на цигарените кутии ги има тия гадни картинки. Някой може ли да докаже, че имат някакъв ефект?

1

за по-сигурен ефект

преди 8 години

красиви ужасяващи фотоси, придружени с доста увеличени цени на гнусните, смръдливи цигари