16

Анонимен

преди 8 години

Освен да ги "пусне", ще трябва и да им плати затова - и пак ще се дърпат!

15

Traktor

преди 8 години

Puskat gi na Luxemburg i Bruxelle...vas koi vi brasne za sliva?!

14

anonimen

преди 8 години

Като отвори границите те какво ще правят у нас няма работа за нас да оставим нещата,че те не искат да работят.Целта им Германия и ЕС но и това приключва баба Меркел си отива и немците започват да ги гонят да си седят в Турция стига ердоган е изнудвак ЕС за пари и това ще свърши да ходят при братята си в САрабия.

13

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Отговорно --или безотговорно ....РЕШАВА ЕРДОГАН!От днес в."САБАХ" , обяви , че цялото ДПС---са "ПЕРСОНА НОНГРАТА"---за ТУРЦИЯ!УТРЕ --ШЕ ЛЪСНЕ НОВИНАТА ПО ВСИЧКИ МЕДИИ!!ОТИДЕ ИМИДЖА НА ДОГАН ЕФЕНДИ И ....ДПС/ДС --на БКП и КГБ!!!!!!!!ТУРЦИЯ ИМ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА !!!/...и реши трайно въпроса със "изборните екскурзии"--на ДПС..../

12

Милосърдна

преди 8 години

Каквото и да коментирате, трябва да си знаете, че сте много малки... и никой не го интересува какво мислите! Вие сте способни само да се мразите и да се самоунищожавате! Така че по добре не се бъркайте в световните проблеми, опитайте се да си оправите къщичката!!!

11

Анонимен

преди 8 години

КАТО УВИСНАТ 5-ХИЛ.ЧОВЕКА НА КПП-М.ТЪРНОВО ....ШЕ ВИ ПИТАМ ЗА КАКВО ВИ Е ТЕЛЕНОТО ЗАГРАЖДЕНИЕ.ИМА И ПО СИГУРЕН ВАРИАНТ----СРЯЗВАНЕ НА ТЕЛЕНИТЕ ЗАГРАЖДЕНИЯ ОТ ТРАФИКАНТИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ЛЯТОТО Е ПРЕД НАС ----ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ БЪЗИКАТЕ С ТУРЦИЯ И ШЕ ВИДИТЕ ..ЩО Е "БЕЛ БИВОЛ"!

10

До 12

преди 8 години

Защо не ги приемете вие

9

Анонимен

преди 8 години

Ердоган да знае много щото ще си ги вращаме в Турция

8

boko bo

преди 8 години

Може може, ама много по-добре може да се охранява границата. И за да се случи това е са нужни: гориво за МПС-тата, електроснабдяване и работещи камери, довършване на оградата и изграждане на т.нар кльон, пътища и стационарни постове, повишаване на заплатите на Гранична полиция, техническо обезпечаване на хората, елементарни битови условия за безопасен труд. И много други. Бъчварова да го.... под вода.

7

Анонимен

преди 8 години

ПО ЗАТВОРЕНА ОТ СЕГА ЕДВА ЛИ Е ИМАЛО НЯКОГА ЛЕНЧЕ ЛЕ,И ПИЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ,ДОРИ И СЕВЕРНА КОРЕЯ МОЖЕ ДА НИ ЗАВИДИ.

6

аз

преди 8 години

До АнонименЗначи че Бъчварката не смята да прави нищо повече за контрол по границата.

5

бежанец с нагон

преди 8 години

Ердоган отдавна се готви за този удар срещу България!А "умния" гяурин де ла Банкя ходеше да го целува на червеното килимче!

4

Анонимен

преди 8 години

Ако ЕС не плати няколко милиарда, грузинеца като нищо ще отвори границите. Как се хранят 3 милиона човека?

3

не е смешно,страшно

преди 8 години

Това посмешище което е МВР министър по-голЕма глупо$т не може да измисли едва ли не границата ни е непристъпна тая конкурира плевела кой ли е по ,по ,най.

2

Анонимен

преди 8 години

Ердоган блъфира с определена цел.

1

Анонимен

преди 8 години

Този няма моък да мисли. Невярвал, че Турцуя може да пусне емигрантите. И Руснаците не очакваха от приятелска държава да им свали самолет но стана.