90

456

преди 8 години

До АниАнке *** ,защо са и на България суровини ***? България няма икономика има само магистрали които строи,реже лентички,веднага ремонтира ,реже лентичка на ремонта отново и т,н,....Русия си има индустрия и знае как да си използва суровините и как да ги защитава!

89

Анонимен

преди 8 години

Видехте ли вчера какво диамантче са изкопали там? Камиче за милиони доларес. Имат от пиле млеко, ако не петрол ще е друго, па ако накрая нема вече какво, винаги могат да изпепелят цялата земя с ядрени заряди.

88

Ани

преди 8 години

Русия ще си остане суровинен заден двор на България.

87

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 182Apple също струва повече от Русия.Видяхме им черната кутия на руснаците. Вътре американски интегрални схеми и руски платка.Голям резил !

86

от Сащ

преди 8 години

Все пак благодарете на вашия вожд че ви вдигна заплатите от 5900 рубли на 6200 рубли.$3.75 са това отгоре !

85

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАмерика няма нужда да я фалираме ние. Тя сама се справя добре. В момента я крепи само това, че всички използват долара за търговска единица.-------Виждаш ли как си можел да мислиш аналитично, рубладжийче. Всички използват и ще продължават да използват долара като търговска единица. С рублата това няма как да стане.

84

Анонимен

преди 8 години

До До Копейкаджийте 171 "Само материалните активи на Ню-Йорк са по 2 пъти колкото на цяла Русия" Добре! И колко струва вашата национална гордост и душата ви?

83

Анонимен

преди 8 години

Е, може пък и да пада петрола, ама цената на златото се вдига!!!! А Русия от почти три години, заедно с Китай купуват злато като луди!! Хи-хи-хи....ЗАЩО ЛИ????

82

от Са.

преди 8 години

До АнонименКак ще е нощ бе ***, следобед е. Знам че не сте много умни ама чак толкова...

81

от Сащ

преди 8 години

Еех, тея *** ***. Умора нямат. Две години вече ни убеждават колко е добре рушия :)Няма кой да ви повярва, товарищи, нямааа.,,

80

Ala Bala

преди 8 години

Хайде сега да видим какво от написаното в статията е вярно.Бюджетния дефицит . . . ами изнедааа, за януари е отчетен излишък от 390 мрд. рубли или $5 мрд.Скоростното харчене на валутния резерв - ами от април насам е нараснал с $25 мрд. от $350 мрд. до $ 376 мрд.Задлъжнялостта ами Русия има един от най-ниските нива на публичен дълг. около 13 % от БВП. Брутния външен дълг намаля рекордно от въвеждането на секторните санции с над $ 200 мрд. Платежен баланс . . . на плюс с $65 мрд. за 2015

79

Анонимен

преди 8 години

Ребята, не се карайте. Аз като "кравар" получавам $4500 , вие като *** 6200 рубли.Вашата цифра изглежда голяма,но това е много подвеждащо...

78

Анонимен

преди 8 години

Кра-вари и евреи си по Кле цкват света! Ще оцелеят само високотехнологично развитите страни! На Япония им е през онъз работа! След 10 години петрол няма да им трябва!

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 160И като е толкова зле "краваря" що всички руснаци драпат неистово за щатите и никой американец за Русия????????????????????????????????????????????? Ххахахахахаахахахх!! *** изтръцкан!

76

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSЖив и здрав и приятен уикенд.

75

Анонимен

преди 8 години

Освен това в статията нищо не прочетох за Нормвегия, която добива петрол също с доста висока себестойност.

74

Анонимен

преди 8 години

Статията отново както винаги е пълна измислица. Най-вече страда шистовата индустрия в САЩ. Себестойността на шистовия петрол е около 40 долара. Шистовата газ е още по-нерентабилна. Може да звучи парадоксално на хората, които не се интересуват от финанси, но именно Русия е тази, която повишава добивите си от суров петрол непрекъснато. Себестойността на руския петрол е около 5 долара за барел. Този път не Саудитска араблия стои в основата на свръхпроизводството.

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 122Е такъ смехотворко в цял свят няма. Да беше учил повече, бе илитерантн. Ти просто не умееш да броиш. Ами така е с такива като тебе, страдащи от съхнене на централния мозък. Ако човекът, когото наричаш "джуджи" и който е атлет, висок 1.73 м. и такива гърчоли като теб не могат да му простят, че е и умен, а не като теб - дори по листче не можеш да препишеш, искаше да прехвърля пари Льоня и Ваня щяха да му помагат. Защото са руснаци, а не голи голи гъсеници като теб.

72

тролгеносен

преди 8 години

До справедливЖивея в Европа , ***. От оная.........'старата"........Трябва да пишеш постове поне шест месеца за да си докараш седмичната ми заплата.........ГъзТТТТТ червен

71

да

преди 8 години

При нас бензина е най скъп в целия свят.За това не ме е страх че ще фалираме.С герб напред към щастливи бъднини....