111

Анонимен

преди 8 години

Заплатата на Ирина Бокова като директор на UNESCO е около 146 000 $ чисти годишно (виж тук). За периода от влизането в длъжност, до април 2014 това прави около 780 000 долара. През 2012 Ирина Бокова е продала в България два имота на обща стойност 633 000 лв (380 000 долара). Към тази сума трябва да се прибавят и спестяванията на Бокова, която беше 4 години посланик в Париж.

110

Анонимен

преди 8 години

От закуски?Биволъ проучи официалните доходи на Ирина Бокова през последните години, както и имотните сделки, която тя е извършвала в България. Всички нейни заплати накуп, плюс продажбите на имоти в България и спестяванията стигат за един от апартаментите."

109

бивол бг

преди 8 години

"Ирина Бокова и нейното семейство с имоти за над 3 млн. долара в Манхатън"

108

хехе

преди 8 години

Русия и България заедно ...всичко осанало е грешка ...

107

Анонимен

преди 8 години

Русия е най-богатата страна в света, но без нова национализация и връщане на комунизма, bогаташите и Запада ще я оберат до просешка тояга както през 1998 г.

106

Анонимен

преди 8 години

Смятам че комунистическия род Бокови са се наяли отдавна и не виждам защо тази бабишкера трябва да взема още повече за напред!

105

бг

преди 8 години

А еврейският терорист Хилъри Клинтън взима по $ 400 000 за един час нацистка ционистка реч.

104

бг

преди 8 години

А Бан Ки Маймун не получава ли заплати от евреите в Пентагона,Масонския Дом и Олбрайт-Клинтън-Кери Департамент?

103

Анонимен

преди 8 години

Досега бабичката вземала по 150 000 долара годишно като шеф на Юнеско, а официално като шеф на ООН ще взема близо 240 000 долара на година - и това е официалната заплата без коефициента за който тя се хвали пред Нова Телевизия....

102

Анонимен

преди 8 години

Не се еВавайте с руснаците че може да дойде момент в който и Путин няма да може да ги спре...

101

жеко

преди 8 години

почетете малко история, ссср е бил 50 години под санкции , така че може да спите спокойно, Русия е на везната която в момента показва с нейна ползва, запада го издуха в сирия и в украина, руснаците взеха най богатата територия, донбас

100

Бокова

преди 8 години

Аз съм завършила в Москва! Ще продължавам да лапам - и всички мои роднини са уредени! В ООН ще взимам по 20 000 долара на месец, за екипа ми не мислете - все отбрани хора- и те ще взимат хубави заплати!

99

бг

преди 8 години

Каква изненада ! САЩ и Ал Кайда на една страна.

98

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМоже би това са искали да постигнат

97

Анонимен

преди 8 години

САЩ постигнаха, каквото искаха в Афганистан, Ирак, Либия, Египет... И какво, до една са провалени държави.

96

Анонимен

преди 8 години

Единственото което не може Путин е да избегне фалита на Русия.

95

бг

преди 8 години

Бокова,внимавай с хазарите-сатанисти.

94

до 143

преди 8 години

Ама това е в Юнеско, а в ООН червената кукувица и избрания от нея екип ще лапнат големия джакпот.

93

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ПУТИН ЗАПОЧНЕ ВОИНАТА СЛЕД БЕЖАНЦИТЕ .СЕГА ТОЙ Е ВИНОВЕН.ЗА ЗАПАДА ВИНАГИ ПУТИН Е ВИНОВЕН КАТО КОЛЕХА ХРИСТИЯНИТЕ В СИРИЯ ИД.ПАК ПУТИН Е ВИНОВЕН.САЩ САУИД.АРАБИЯ И ТУРЦИЯ ПОМАГАТ НА ИД.ПАК ПУТИН Е ВИНОВЕН ЧЕ ВИКТОРИЯ УЛАНД РАЗДАДЕ БИСКВИТИ И САНДВИЧИ НА МАЙДАНА И ТРИ МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА ПРЕВРАТА НА УКРАЙНЦИТЕ ПАК ПУТИН Е ВИНОВЕН.ЧЕ ТУРЦИТЕ АНЕКСИРАХА КИПЪРПОЛОВИНАТА ПРЕЗ 80ГОД.Н МИН. ВЕК САЩ И ЕС МЪЛЧАТ.ОТДАВНА ГО НЯМА СССР.ИМА РУСИЯ ЗАЩО УПРЕКВАТЕ

92

Бокова

преди 8 години

"Заплата ми е 150 хиляди долара на година. И има отделно един коефициент, който се определя съобразно това, в коя държава работи човек. А този коефициент е горе-долу колкото заплата ми", каза без притеснения Бокова пред камерите на Нова телевизия."