44

Доцент

преди 8 години

До OdysseusХехе... ООН - Международен пакт за гражданските и политическите права на народите - Чл. 1: "Всеки народ има право на самоопределение. По силата на това право той свободно установява своето политическо, икономическоэи културно развитие... " и т.н.Со пол!

43

Анонимен

преди 8 години

Гражданите са Крим са селяни.

42

Анонимен

преди 8 години

И аз познавах един катажия дето се криеше зад храсталаците да си прибира взятките, ама го уволниха. Иначе беше баш-сенсей.

41

Доцент

преди 8 години

До Анонимен 98Именно - завладяни са от Великобритания и са част от нея. И Крим така!!

40

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusКрим няма нужда да бъде признаван! Той е част от призната държава - постоянен член на СС на ООН! Някой признавал ли е Аризона и Тексас? Или Хавай? А някой да е признавал Фолклендските/Малвински острови? Крим е Русия, а ти когото си шскаш признавай и не признавай!

39

#54

преди 8 години

Живата сила,която използва Путин, си е там,в Сирия - И войските на Асад и ираннски войски и сирийските кюрди...а според някои и турски и иракски кюрди.Може би си мислиш,че това не са "войски"?По този случай,ще ти цитирам една китайска мъдрост:Когато армия от магарета се води от Лъв,тя най-вероятно ще спечели битката.Когато армия от лъвове се води от Магаре,тя със сигурност ще загуби.

38

12345

преди 8 години

Русите, нещо за БРИКС да кажете

37

80 рубли сенсей

преди 8 години

Айде ***, честити 80 рубли за долар. Да иляди дано!

36

Анонимен

преди 8 години

НАИСТИНА ВЕЛИК!

35

Стуянчу

преди 8 години

До OdysseusА хартата на ООН за право на самоопределение на народите къде е, момченце? Това е черешката на тортата на международното право - това е Конституцията на Света!!! Хората на Крим се произнесоха къде искат да живеят! Заври си договореностите където слънце не огрява!

34

Анонимен

преди 8 години

Джудиста оправи рублата, икономиката и сега са гладни бля довете... нормално дали ще доживея да видя умен човек начело на Русия?

33

Ицан Зъбан

преди 8 години

Муафуахуахиа! Пак "тримата от запаса" са на барикадата - оди сей, шоп-арчето и анонимния с три поста в минута в стил "жужето умре"! За зелени карти ли работиме, за пурпурно сърце ли?

32

до 63

преди 8 години

Милиони етничесщи руснаци живеят в Украйна и милиони украинци живеят в Русия. Просто др. Пyтя трябва да върне заграбените земи или петролът ще продължи да лети надолу и Русия ще умре от глад.

31

(-_-)

преди 8 години

Одисейчо, Русия ще върне Крим, когато САЩ върне Калифорния на Мексико или когато Гърция ни върне земите по бяло море или когато Румъния ми върне част от Добруджа.. Да продължавам ли?

30

аноним

преди 8 години

Милиционерът Путин няма и не може да избяга от съда в ХАГА, каквото и да прави !!! Въпрос на време !!!

29

Odysseus

преди 8 години

За съжаление, налага се да признаем, че Русия, освен демонстрирания характер, пресметливост и сила, нито за миг не се отклони от формулираната позиция и принципи с които влезе в този конфликт. Вече е все по-трудно за Запада да опазва надежди за развръзка по свой модел. Ще трябва сериозно да се съобразява и разбира се, да намери поредните мъгляви оправдания за пред обществеността за поредните провали на поредните "политики".

28

до #15:

преди 8 години

Той и другата Украйна ще спечели.Това ,че краварите се мислят за "големи" стратези и считат Путин за "никакъв" е много добре.Те и за Сирия го "гледаха" с насмешка,ама сега им застина гримасата и сега се надпреварват да вият срещу него.Путин,обаче ги оставя да си лаят и си върши предначертаното.Стъпка,по стъпка.Западните *** са толкова *** и самонадеяни с техните санкции,че не забелязват,че Русия оцелява ,независимо,от санкциите.И така,докато САЩ се свие,а ЕС се разпадне!

27

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

И друго,ако Путин играеше с мръснишките номера на краварите от давна да е птиключил с шмекерите от запада ,но той си следва нормалността и това му пречи!!Путин трябва с *** като западняците да постъпва безпощадно за което цялото цялото човечество ще му благодари!!

26

анон

преди 8 години

АБЕ ДАЙТЕ НЕЩО ЗА ФАЛИТА И РАЗРУХАТА В РУСИЯ !!! ТАЗИ ТЕМА Е БЕЗИНТЕРЕСНА !!!!

25

Анонимен

преди 8 години

dve