92

ХХХ

преди 8 години

Че кой друг би ги искал освен България ?

91

Анонимен

преди 8 години

Следователно България трябва да изгони Лютви Местан заради анти-български настроения !

90

Ей, аратлик

преди 8 години

НЕ СТАВАЙ ***---ЗАПИШИ СЕ В "ДОСТ"...!/...щото който остане в ДПС---Доган ше го пре.е""е.../

89

anon

преди 8 години

а сега дпс трябва да бъде забранена като етническа партия. чест му прави на доган обаче. въпроса е- орела има добро зрение и гледа надалече- какво ли е видял?

88

Анонимен

преди 8 години

Самият факт, че в този, както и във всички други форуми има толкова очевидно платени от руско-турската мафия постове, доказва,че за тези две управлявани от човеконенавистни хунти държави, ние сме просто един кокал.Не, че израело-американската мафия е по-хуманна, за тях ние сме гоя.Трябва да сме патриоти и с все сили да се браним от хиените, които ръфат жива плът от българския нарад.

87

Анонимен

преди 8 години

Усещам как в скоро време Местаня ще го целят с гранатомети.

86

Анонимен

преди 8 години

а сега местан трябва да напусне бг

85

до 100 доган

преди 8 години

Много се извинявам но сте ми съмнителен нещо, да не сте обратен?

84

берлин

преди 8 години

Другари и другари, свидетели сте на началото на падането на берлинската стена в България,тухла по тухла бавно и мъчително ,но все пак ще падне.

83

до 92 трандафор

преди 8 години

Трандафорчо, не си пораснал още дядовото умственно и надали ще пораснеш. Незнам каква дрога взимаш но е дпбре да си смениш дилърът освен ако ти не си я бъркаш сам.

82

ДОГАН

преди 8 години

---КАТО НЕ МОЖЕ ДА ХОДИМ, ЗА БАЙРАМА НА ДЖАМИЯ У ИСТАМБУЛ ...ОТИВАМ У МОСКВА!---ТАМ ЗАДНО С ПУТИН , ШЕ СЕ ДУПИМЕ ...!

81

Анонимен

преди 8 години

Там свинско не ядят. Какво да търси в Турция свинечовекът?

80

Ха,ха,хаааа....

преди 8 години

Значи ,..В "ЛАФКА" на Д.Пеевски може да продават контрабандни цигари ...НИЕ ОТ МААЛАТА --НЕ...??!!!!ЩО , ТАКА ,БЕЕЕЕЕЕЕ....??!

79

бай иван

преди 8 години

ми то пък както са се засилили да ходят в Турция ... направо са си счупили краката от бързане.кой иска да ходи у *** бе мангасарлар комшу?виж, друго е САЩ и ЕС да му забранят. ама както ще ви стане ясно, той е много изгоден на ЕС и на САЩ. затова вие мили деца сте животните за ЕС и САЩ според техните закони, а не прасето Пеевски.ще го разберете един ден.

78

Анонимен

преди 8 години

До 86България от много години е жерва на имперските амбиции на Русия и Турция. Ние за тях сме пушечно месо и разменна монета. При всичките им косури по-добре е България да има евро-атлантическа, отколкото руско-турска ориентация.Анадъмму или понял !!!

77

Анонимен

преди 8 години

Пеевски и Доган работят за България и се считат за шпиони от турците. Доказа се и че Местан и Борисов работят за турците.

76

бай иван

преди 8 години

и сега кво? ще отсрелят ли най-накрая това прасе Дебилиан Пеевски бе?

75

ТРАНДАФОР

преди 8 години

До Ф.Е.ДжерджинскиТова е опорната точка на путиноидните *** - щом си против имперските амбиции на Путин, значи харесваш имперските амбиции на Турция. ама само с малък мозък, как да схванеш, че освен черно и бяло има и други цветове

74

Анонимен

преди 8 години

Борисов козирува на турците вместо да отговори със същото и изгони турския посланик и забрани на Давутоглу и Ердоган да влизат в България.

73

???????

преди 8 години

Кой от управляващите през годините политици допусна туй Прасе и неговата мама Праска да бъдат това, което са сега? Кой, кой им даде парите? Пълна конфискация на цялото им имущество.