59

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите в Югоизточна Турция са обявили автономията на следните области и градове, както следва: 1. В провинция Шърнак- областите Силопи, Шърнак и Джизре 2. В провинция Газиантеп- област Низип 3. В провинция Мардин- гр. Нусайбин 4. В провинция Хаккари- град Юксекова 5. В провинция Муш- град и област Буланък (населен с арменци и кюрди) и град Варто, spodeli.eu.

58

Анонимен

преди 8 години

Ванга излезе права като каза крах за америка и Русия ще е велика

57

Анонимен

преди 8 години

Алооооооо господа хамериканци светьт вече не е еднополярен светьт вече е многополярен Рейгьн го няма Елцин сьщо има един макак обонго и великият Путин

56

Анонимен

преди 8 години

68 яде дьрва !

55

към 59

преди 8 години

Сирийските кюрди отвориха не посолство, а дипломатическо представителство в Москва, но и това е звучен руски и сирийски шамар на Турция. Кюрдските сирийски опълченци се бият като лъвове срещу терористичните групировки в Алепо. Асад е склонен да им даде автономия след освобождението.

54

Анонимен

преди 8 години

Вижте какво пише БЕЗ ВАРИАНТИ ЗА МАКАКА ОТ БЕЛИЯТ ДОМ шат на патката главата америка пашла в жопу

53

анонимен

преди 8 години

ОТ как турците свалиха милиционерския самолет ,руснаците станаха много дисциплинирани и кротки !!! Авганистан е нищо !В Сирия Кремълските *** ще изядат най - дебелото дърво !!!!

52

Анонимен

преди 8 години

Тео пьрво вьзтановете Ирак Либия и тн че тогава Сирия хаха

51

hehe

преди 8 години

До Анонимен 58 А за борсовите индекси нещо да кажеш ......над -30% само за един месец и половина ...и Запада не е цъфнал и вързал ..и там излизат проблеми ......каза им Путин ....това със санкцийте ще ви се върна като бумеранг !!!!тази година ще е годината на падащия DAX и DOWJ...

50

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия браво на Путин пак им го набута на англоманго в жопите

49

тео

преди 8 години

По голямаглупост не бях чел !!! Че какво да праят САЩ в Сирия, разрушена от руснаците и Башар Асад , бедна и без ресурси ! По важно е кой ще я възстановява след като обесят Башар Асад и изгонят руснаците ??? Пак ГЕРМАНИЯ ли ще викат да дава милиарди ?????

48

anonime

преди 8 години

do maksimum 40 godini,ruskiq shte stane nai - govorimiq ezik ;) typi amerikanci

47

Анонимен

преди 8 години

Ти рублата не я мисли нали имаш левчета

46

Анонимен

преди 8 години

я беженцевАНКАРА, 11 февраля. /Корр. ТАСС Кирилл Жаров/. Президент Турции Тайип Эрдоган не исключил, что республика может открыть свои границы для прохода сирийских беженцев в Европу. Об этом он сказал во время выступления перед бизнес-кругами республики. ТАКА ИМ СЕ ПАДА НА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ УРА ТАВАРИШИ

45

Анонимен

преди 8 години

Звучен руски шамар на турция. Сирийските кюрди отвориха посолство в Москва.

44

Анонимен

преди 8 години

Алоооооооо Американски пешки Путин нарита ли ви а ще ми се правите на отворени

43

Анонимен

преди 8 години

Аве хората тук са ви го написали много ясно че Русия нарита Сащ какво ми се пените още еееееееее омрьзна ми от *** да ми доказват че Сащ били най най може но са най най прецакани

42

Анонимен

преди 8 години

Има нужда от нов Военен трибунал за извършения планиран геноцид (вече над 250 000 души са загиналите) срещу християните, кюрдите, алевитите, асирийците и друзите в Сирия и Ирак от страна на Турция, САЩ, Саудитска Арабия, Катар, Израел и с подкрепата на Германия, Франция, Великобритания и Йордания!

41

юбералес

преди 8 години

Войната в Сирия се води между Турция и СА от една страна и Русия от друга. Кремълската пропаганда, за да засили значението на руската намеса, се опитва да обясни, че САЩ имали намеса в Сирия. И някои им се връзват. А иначе, големия печеливш накрая ще бъде Иран.

40

Анонимен

преди 8 години

Фронта ан Нусра(ал Кайда),ИД и тюркмени(абсолютни талибани) са дотук опозиционните фракции воюващи срещу Ассад,къде са умните и красиви опозиционери,които САЩ се опитва да ни втълпи,че съществуват? Предполагам,ще ги видим в някоя Холивуд продакшън,мили доктори,инженери и някоя готина мацка с изрязано деколте!