41

Тракийски

преди 8 години

А защо не разлепят снимки на бедни хора върху депутатските автомобили ?

40

...

преди 8 години

Оха, каква интересна стратегия за увеличаване продажбите на цигари без бандерол, първо слагаме гадни картинки, за да намалим потреблението на определена част потребители, и евентуално пренасочване на такива без акциз, след това обаче и по големия удар, премахването на тютюна, факт е че голяма част от потребителите на тютюн, го правят не за удоволствие, а поради финансови причини, спираме продажбата му, и единственото предлагане остават нелегалните цигари :)

39

Djoni

преди 8 години

Aз пък се кефа да си свия голдън вирджиния зеления пакет една тънко сигарче че кат си дръпна 2/3 от сигарката малиии как яко ми става тва цигарите са сега само хартия напоена с химикали, истината е тютюна. Ами скиваите на черно си купваме от селата или ще си садим. Колко тютюн ти требе за 1 година? Аз пуша малко и 100гр ще ми стигнат т.е. едно растение ми стига лятото на двора ще засадя. Нали гледането на тютюн за лично ползване е легално о мяма как да се забрани :-) Успех от мен и умната!

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47Спри да си купуваш цигари и ще ти е по-лесно да връзваш месеца. Ако не можеш да си позволиш излишък от пари на 30ти, значи не можеш да си позволиш да пушиш. Това е лукс, и бедните сте се излъгали че го заслужавате.

37

прокто лог

преди 8 години

От 20 май снимки на трупове на изкланите от ИДИЛ цивилни, по цигарените кутии

36

1

преди 8 години

Изобщо на всички продукти да има снимки на трупове. Най-добре. Друго в тая държава не ни очаква. Като знам българина най-много да си ги събира като дете, което колекционира покемони... Който събере всички трупове печели награда - екскурзия до моргата.

35

Анонимен

преди 8 години

А порно картинки ще има ли на цигарите. А сложите съвсем ще се отвратя и обещавам че повече няма да докосна цигара.

34

Анонимен

преди 8 години

Борисов си играе на разглезен властник. Внушава страх и стрес чрез забрани и ограничения. Страхът и стресът дали ще вържеш месеца, са в пъти по-опасни от цигарите.

33

Анонимен

преди 8 години

За лула-джиите:Купувате си 1 кутия цигари. Късате ги и ето ви тутун за лулите.

32

Кривондел

преди 8 години

Предлагам пушачите да съберат пари и да купят на Пеевски фабрика за тютюн за свиване на цигари.Това моментално ще го направи разрешен до степен на задължителност...

31

Анонимен

преди 8 години

А по какво ще отличат тютюна за ръчно свиване и този за лула и всщ. откъде накъде ще ми забранят да си свивам цигарите. А да си меся питка вкъщи може ли или само от купешкия леб ще ядем...

30

Анонимен

преди 8 години

и ся кво отде ше си зимам тутун за лулата...

29

Анонимен

преди 8 години

Vseki den nova prostotiq.Dokogaaaa? Tikvata li go izmisli tova?

28

шофьор

преди 8 години

Върху колите също трябва да има снимки на трупове.

27

кака

преди 8 години

А снимки на циротични черни дробове върху бутилките с алкохол?

26

Анонимен

преди 8 години

как е възможно да забранят продажбата на тютюн. Каква причина изтъкват за това?Това не е ли ярко нарушение на конкуренцуията?А журналистите просто го подхвърлят в едно изречение. Всъщност това е била целта на тези промени. Но заглавието е за ТРУПОВЕ.....

25

Дане

преди 8 години

Сложете потртети на Тиквата и на Кой с надпис- вашите пари отиват директно при тези ***. Тогава никой няма да купува цигари.

24

Анонимен

преди 8 години

На кой му пука за *** от Парламента. Братята Китайци пращат в пъти по-евтина течност за ел-цигарата и на всичкото отгоре мога да си взимам с литри , без някой да казва какво да правя. Благодарим ви, че отново нищо не направихте.

23

Анонимен

преди 8 години

Мъжете пушачи намалиха цигарите. Спестяват за Винетките.

22

Анонимен

преди 8 години

Печалбите от цигарите отиват директно при Боко и Прас, а са огромни.Себестойността на кутия цигари е по-малко от 50 ст., а продажната цена 5 лева.Смятайте кой има интерес да се забрани ръчния тютюн.