40

Roko

преди 8 години

Този на снимката се чуди какво да прави!Изпаднал е в депресия.Русия е в криза и мирише на разпад.Ще гледаме втора част на СССР.

39

Анонимен

преди 8 години

СБ на ООН прие резолюция, задължаваща държавите да се борят с источниците на финансиране на Идил. Предложението за такава резолюция дойде от Путин.

38

Анонимен

преди 8 години

средна продължителност на живот при мъжете в русия- 60 години. изискуема възраст за пенсия- 60 години. без коментар.Средната продължителност на живота в Куба която от десетилетия е подложена на санкции и изолация е по висока от ботати страни като САЩ, Дания, Катар. без коментар.

37

Василев

преди 8 години

ДПС,АТАКА и Мултигруп са руски политически и икономически проекти!Лукойл,Газпром и Атомстройекспорт са руски монополни енергийни корпорации на българския пазар!Когато се критикува българската държава от руски ***, те трябва да знаят, че реформите в Правосъдната система,Енергетиката,Сигурност,Здравеопазване са в пряка зависимост от политико-икономическият живот, където правилата се диктуват от по горните политически и икономически субекти!Разбирате ли за какво ви говоря?Агент Харпия!ЦРУ!

36

майорски

преди 8 години

Абе какво става с DAX , DOWJ..... все за русия се пише а никой не казва че европейските и изобщо световните борсови индекси се сриват !!!Каза им Путин ...не става така момчета ама не ....

35

Анонимен

преди 8 години

ойде коньо у реката

34

хехе

преди 8 години

До Анонимен 50Средната продължителност на живота в България е реално 55 ...лъжат ни че е 65 пенсионират ни на 63-67....без коментар!

33

Анонимен

преди 8 години

Жужи да почерпи опит от братсйа на Русия Венецуела. Там печатат пари йато луди и ги вкарват в страната със самолети. Направили са въздушен мост подобно на този от Берлинската криза.

32

Анонимен

преди 8 години

Нова година празнувах в Анталия. Целият хотел беше тъпкан с руснаци. Като ги питах "Нали Путин е забранил на руснаците да ходят в Турция" те се спукаха от смях и казаха, че това е абсолютна лъжа. Значи смятайте колко са верни новините за Русия по българските медии. Само лъжи и пропаганда.

31

Анонимен

преди 8 години

средна продължителност на живот при мъжете в русия- 60 години. изискуема възраст за пенсия- 60 години. без коментар.

30

уйвидек

преди 8 години

Няма страшно... Пролетта идва, рашките ще се хванат за зелено. Като няма храна по магазините - по полето има достатъчно, ще се напасат за цяла година!

29

42

преди 8 години

в русия средната продължителност на живот е по ниска от тази в замбия. в бг минималната заплата е 420 лева,в русия е 140 лева. 1 лев е 40 рубли

28

Анонимен

преди 8 години

До 40 .....СПЩ удариха.....А теб какво те е ударило та врещиш ефни и същи глупости?

27

Анонимен

преди 8 години

не се изисква много ум в тази ситуация. обръщай рубли в долари франкове и евро,не оставяй нищо в банките,вади за всеки случай чужда виза. за начало това е достатъчно защото краят ще е като края на ссср. филма сме го гледали

26

Анонимен

преди 8 години

"Евроатлантическа България последната дупка на кавала по доходи(300 $ средна месечна заплата за над 70 % от населението) в цяла Европа,Евразия,Близкия Изток,Северна Америка,60 % от Латинска Америка,Австралия.В Замбия един среден мениджър по логистика и спедиция на селскостопански продукти в Лусака,Замбия взима около 3000-3500 $ месечна заплата."

25

Баба Ванга Севрюкова

преди 8 години

Изхода ще бъде летален, освен ако Русия не върне доброволно три територии започващи с буквата "К". Калининградска област, Курилите и Крим.

24

Анонимен

преди 8 години

СПЩ удариха 19 трилиона дълг преди една седмица.

23

Анонимен

преди 8 години

най доходния бизнес в москва е уреждане на чуждо гражданство. най евтини са молдовско беларуско казахстанско. временно пребиваване в бг за 6 месеца струва 700 евро. чешко унгарско словашко-2000 евро. най ценени са британско американско канадско. тия които нямат пари,предлагат себе си ,като много млади рускини. всеки се спасява както може

22

Анонимен

преди 8 години

"ПО СЛУЧАЙ КРИЗАТА НА КАСЯНОВ МУ ПОДАРИЛИ ТОРТА"-----------Само дето журналистите все още не могат да получат отговор на въпроса "Тортата "Наполеон" ли беше или "Птиче мляко?"".

21

иван

преди 8 години

защо и нашя *** не отговаря така