36

Зина

преди 8 години

До до 48 зинакак не срам, тьй так говориш на меня?

35

до 48 зина

преди 8 години

Зинче, много се извинавам за въпросът но ти жена ли си или си евроатлантически трансик?.

34

Анонимен

преди 8 години

КАТЕ, ***, АМА ТИ ПЛЕНЕНА ОТ НЕГОВАТА НЕПОДПРАВЕНА МЪЖЕСТВЕНОСТ И СМЕЛОСТ- ЗАБРАВИ ДА СПОМЕНЕШ, ЧЕ ТОЯ КРАСАВЕЦ ТА ДРЪНКА, СИ Е ЖИВ ДЕДО. УБАВЕЦ, УБАВЕЦ, АМА ДЕДО......

33

лошото е че

преди 8 години

Европа е купена от исляма.Вижте Англия,Франция,Германия,Испания и тн ,за северните страни нямам думи ,там вече ще ги колят .Но защо се учудваме,модела Кой и купуването ни се показа ясно през 2013 ,когато горепоказааия националист беше купен от ДПС . Така се изкупува Европа,а всички лицемерно ***-ИДИЛ коли и руши .А те просто са купени . Ще ни пазят купени хора.Васали на исляма .Все едно Иван Шишман да ни пази .

32

От 6

преди 8 години

хайде бе братя христяни, моля ви дайте ликн към видео да видя злодеянията на тия мръсни ***. Защо постъпвате така с един православен?!!

31

Зина

преди 8 години

До Катяо да, само като си спомня как смело се беше прикрил зад оная градинска маса, намправо се подмокрям!

30

Кастро

преди 8 години

До КатяИ не само жена ! Мъжете с лява оринтация също въздишат тайно по него.

29

Батакист

преди 8 години

Я, шефа се показа от дупката. Не бяхме чели новина за него откак цънцаря му сви сърмите. Плаха проява, но дано пак мине в настъпление един ден.

28

Катя

преди 8 години

Този мъж е способен да накара всяка една жена да се влюби в него. Изключително неподправена мъжественост, смели действия и лъвско безстрашие. Това е Българин!

27

до 41 пешо

преди 8 години

Пешко, не си дорасъл още за да коментираш за идейте на национализма и патриотизма.

26

до 25

преди 8 години

Сидеров е славянски националист. Аз също съм славянски националист и заклет антиседераст. А, вие сигурно сте приел исляма?.

25

а

преди 8 години

Сидеров не беше ли либерал като Желев? А преди това комунист-като Желев.И пак иска да е ...... Писна ми от едни и също номенклатури и доносници .Трябва ни нещо различно .

24

пешо

преди 8 години

значи ако се бориш против предразсъдъците и безсмислената омраза към хора с различна религия от твоята, си ислямофил и дупедавец, така ли??? а ако се молиш на бога путин да стане президент и на твоята държава, си патриот??? всички атакисти сте изкукали тотално.

23

От 6

преди 8 години

До До 34аха, разбирам. А как точно, Меркел упражнява контрол върху това? Мисълта ми е, че Германия не е Северна Корея, където всичко се контролира и цензурира от държават (сега като помисля, мога да дам и по-близки нам държави като пример за наличие на подобна цензура), как точно "няма да позволиш" на хората да си качат клиповете от телефоните в нета?!!

22

<><>

преди 8 години

И ако наричаме Сидеров "луд" , а Бойовци , Меркели , Оланди и т.н. нормални ?.....то жална ни майка !

21

Анонимен

преди 8 години

СИДЕРОВ ИСКА НЕ ИСКА ПРЕЗ 2025 ГОДИНА 50 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕВРОПА ЩЕ СА МЮСЮЛМАНИ - ГАРАНТИРАНО ОТ МУАМАР КАДАФИ....

20

До 34

преди 8 години

Меркел не разрешава видео репортажи, полицейски сводки и други компроментиращи я материали. Всичко се крие от хората, за да не се създавало излишно напрежение, моля ви се!

19

От 6

преди 8 години

Добре де, дайте линк към видео да видя какво се е случило в Кьолн? Защо сте такива скръндзи?!!

18

ivailo1403

преди 8 години

Най-адекватният български политик в момента...

17

за съжаление

преди 8 години

Сидеров е бита карта,затова и вече го канят по техните безмислени форумчета.Трябва нова народна партия,а Сидеров ако иска да помага с журналистически плам.Той не става за политик .