54

Анонимен

преди 8 години

До МПо-страшното е, че ти си от ония, които ни направиха най-бедната страна, и си точно от тия коиото шетат и омитат всичко имуществено от народа, такива като теб са предателите и унищожителите на държавата ни. А Матушката не я закачай много, защото Матушката ни даваше на безценица бензин, беше ни топло, не се увивахме зимата с одеала и шалове като ***, тогава ходехме по два пъти на почивка, хлябът беше 15 стотинки, парното - 20 лв. А сега дарителите на демокрация буквално ни убиват.

53

Анонимен

преди 8 години

До КЪДЕ СИМлъкни бе, илитерат! Каква "свобода" купуваме бе, извращенец? Къде я виждаш тая свобода? В умиpaщите масово български граждани от безразличието на държавата и ид.идиoтcкото, пpecтъпно здравеопазване? Или в гладуващите старци, без отопление, стоящи на тъмно за да пълнят търбуха на ЧЕЗ, или в огризките с които се хранят, или в убийствено вредното образование, в което бъркат с мръсни ръце съседи и задокеанци, или в обезмозъчаването ни, в ежечасния терор над интелекта и чувствата ни...

52

Анонимен

преди 8 години

Да е само в Южна България, г-н президент, НЕ - шетат из цяла България. И не ни заблуждавайте - не само"представители"(т.е. шпиони и подстрекатели) на Турция, много повече са "шетачите" на САЩ - новия ни МНООООГО ГОЛЕЕЕЕМ БРАТ, а и на някои други, по-малки, западни БРАТЛЕТА, които нагло и бандитски обраха икономиката ни, присвоиха производствата и пазарите ни, обират ни сега и мозъците, и паметта, и не им пука, че сме най-бедният, най-боледуващият, най-умиращият, с най-корумпирана върхушка народ.

51

Зиго

преди 8 години

До МРАВКАКолко пъти хората се стягат, отиват на протести и там..... 758 човека. Докато това е така, няма да има промяна. В Гръция виж какво става, а българите само цъкат с език и ги псуват на мързелива маляка. Народът ще се самоизбие и никого няма да му пука. Тук вече остава личният пример! Докато дишам, ще си отстоявам мнението и убежденията, ако ще и да съм последният, който ще загаси лампата!

50

М

преди 8 години

А представителите на Матушката шетат в управлението ни на най-високо ниво! И кое е по-страшното?

49

Анонимен

преди 8 години

Руските представители, които шетат из България, са в пъти повече с цел да продължи ограбването на народа!

48

АНТОН БОЙЧЕВ

преди 8 години

ЗАДАРИ МЕРЗАВЕЦА (п)РЕЗИДЕНТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВПредставители на РУСИЯ шетат в ЦЯЛА БългарияВЪН РУСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ

47

Анонимен

преди 8 години

Тодор Живков на бесилото на Левски , смърт на предателите

46

Анонимен

преди 8 години

Преставителите на Жовковия режим нямат думата

45

Анонимен

преди 8 години

Този Комунист-убиец като Чаушеску на стената

44

Анонимен

преди 8 години

Два мандата изкара като президент с гласовете на ДПС този агент Гоце!Кремъл го активизира и той изпълзя !Като имаш данни дай ги бе, покажи ги на отговорните институции!Комунистически евтини номера...

43

Козият рог

преди 8 години

Първанката се олежа нещо! Що не вземе да стане един хайдутин - хем ловът ще върви, хем от турците ще ни закриля! Е - да се 'фащат двамата с Боко и у Балкана...

42

Анонимен

преди 8 години

Гоце е един от най-големите руски продажници! Той и всички червени *** като него са национални предатели. Сега излизат пак от дупките. Кремъл им бие камшика!

41

Анонимен

преди 8 години

Гоце работи за Кремъл

40

до 59

преди 8 години

Ами ако цялата страна не може да премине към турция, защо като за начало не преминеш първо ти?

39

Знатен Магаревъд

преди 8 години

Гоцье ба,нали обеща да ми пратиш две мъшки пулета *** Кусача бье,*** вашите яхъри??

38

Анонимен

преди 8 години

Az Sam bulgarka i ne mi puka. Otvratena Sam ot mnozinstvoto Bulgari, taka che ako shte cialata strana da mine kam turcia, vse mi e taia.

37

Анонимен

преди 8 години

Нищо чудно от изказването. Първанов е правил подобни на атакист коментари още през началото на 90-те. А после като влезне в политиката и той ще "бори тероризма с толерантност" като Ч.ехльо.

36

Анонимен

преди 8 години

Комунистите спретнаха възродителния процес,за да отклонят вниманието на народа от фалита на соц.лагера.По добре щеше да отворят границата с Турция и всеки сам да се определи.Който се определя за турчин _аравидерчи с банкет и рози.Който счита, че е ни турчин,ни българин и реши да остане в родината си,новородените с български имена.Тогава нямаше да има "голяма екскурзия" с бохчите.Тъ*аци .

35

Русофил

преди 8 години

Ако Русия ни превземе,ще посрещна всеки неин войник с вазелиново д-упе! Ще бъда мил и сърдечен,ще бъда подмит и парфюмиран както никога!