15

Анонимен

преди 8 години

AMI DA IM OTRGAT PREMRAZNALITE KRAKA I DA GI PODARIAT NA TURZIA.

14

Анонимен

преди 8 години

в Афганистан е топло. под бурката - още повече.

13

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости говориш -9! Рускините не ходят на дискотеки, те стрелят с калашници.

12

Анонимен

преди 8 години

В статия по-рано писаха,че групата била от Афганистан!!Къде е Афганистан,къде е България??Колко сухо кихна тази група за своето придвижване на трафиканти,че да се отзове премръзнала в държавата ни??И след цялото това плащане България и осигурява БЕЗПЛАТЕН хоспитал на премръзнали!!След като има пари да си плати целият преход на черно,защо ние трябва да им осигуряваме престой,храна,здраве,топло,студено БЕЗ ПАРИ??Ние ли сме най-големите балъци??

11

дам

преди 8 години

Как да е наричат 16 годишната , като е била с четирите си деца и 3-мата им бащи .Дали в болницата са проверили дали са здравноосигурени или и те като нашите роми минават по клинична пътека ВИП с гриф спешно и плащат 00 левас , а българите им търсят за 5 години назад вноските и плюс това пари на ръка на санитаря , сестрата , доктора , втория доктор

10

АТАКИСТ

преди 8 години

до 6Нагледен пример: оня мустакат плондер- български полицай носи куфарите на английският наркоманизиран Рамбо. И тоя полицай ако има съвест и достойнство би напуснал МВР..след като си преосмисли поведението в този случай. К'во повече да коментираме?!

9

Гневен българин

преди 8 години

Затова сме го докарали до самото дъно.Руснаците онзи ден хубаво наобразовали тумба ***,която тръгнала да пипа рускини в дискотека,а тук вместо поне да ги шутираме обратно,им даваме втори живот,който след това ще отнемат.Колко сме продажни,жалки и наивни.

8

Анонимен

преди 8 години

на мен ще ми разбиват камък в бъбрека след седмица за 1500 лв. ,но явно те повече са работили и са плащали данъци за БГ,на тях ще им е безплатно.

7

Гневен българин

преди 8 години

Ба му майката.С каква скорост,координация и желание са поели гнидите за лечение.За резачите на глави и бомбаджии -първокласно според възможностите на страната лечение,а за българите заплахи да платим тъпите здравни вносни,безбожно скъпо и често завършващо в хоризонтално положение "лекуване" и пръстови отпечатъци.И да спрете да наричате 14 годишното жена,нещастници!

6

АнаЛиз

преди 8 години

Едно време ако войник граничар допусне незаконно влизане в България , го чакаше години затвор .Сега граничарите са ни като стюардеси , посрещат ги , дават им храна , карат ги до болница , после ги настаняват в центрове , въобще първа класа обслужване .А по улиците хиляди българи ровещи по кофите и на всичкото отгоре щели да ги глобяват , че цапали

5

ХХХ

преди 8 години

На мене преди да ме излекуват ми казаха цената ! Склонен съм да плащам за трапове на тези войни на Алахха , но не и за да живеят ! За благодарност може да се взривят в болницата !

4

еди кой си

преди 8 години

Кой ще плати???

3

Анонимен

преди 8 години

Москов защо като са ги хванали на границата е трябвало да ги карат чак до Бургас в болница , няма ли болници по близко до турската граница... или просто нищо не струват .Както преди дни се случи с учителите , отиват линейки да ги вземат от Македония , за да ги докарат в Пирогов ...Смешната ти реформа нищо не струва ... точат се милиони и милиарди , а всичко живо се лекува в 5 Болници в България , останалите точат ли точат.

2

Orban

преди 8 години

Господа, докога ще ни замивате с престъпници, преминали нелегално границата ни и настанени в наши болници? Имат ли някаква здравна карта, която да покрие разноските по престоят им в болницата?Защо трябва да им се осигурява лечение?

1

АТАКИСТ

преди 8 години

Москов, за колко години назад да си платя здравните осигуровки? За 5?Хуквам към НОИ веднага, че ще вземат да спрат промоцията ти твоите хора.