50

Анонимен

преди 8 години

Голямата новина. Две цигли по-малко. А какво става с придружаващите ги брадати майки с деца (били 15-тина май)? Тези двете сигурно са им били за утоляване на сексуалния нагон по време на път.Сега като са стигнали в Европа - царството на то.ле.ра.сти.ята и вече не са им нужни и са се отървали от тях. Брадатите майки с деца знаят, че в БГ има доста ку...вуляк и ще си намерят някоя за секс на екс.

49

Анонимен

преди 8 години

Незаконно преминавана на границата?!!!! Алоо, проку..рорите, защо се криете като мишки, бе! Пита ви бъл.гарския Н.АРОД!

48

ha ha

преди 8 години

И за какъв *** бяха пръснати тилкова пари за ограда?

47

Анонимен

преди 8 години

Незаконно преминаване на Българската граница?!!! Алооооо, прокурорите, спите ли бе? Действайте бе, не си трайте като мишки! Пита ви НАРОДА!!!!

46

Бивш граничар

преди 8 години

ЕДНО ВРЕМЕ НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАЩИТЕ ГРАНИЦАТА БЯХА ПРИРАРВНЕНИ КЪМ ОБИКНОВЕВИЯ ДИВЕЧ..ПРАСЕ...ЗАЕК И Т.Н.!АВТОМАТА Е В РЪЦЕТЕ ТИ И ВИДИШ ЛИ НЯКОЙ НА КОЙТО НЕ МУ Е РАБОТАТА НА ГРАНИЦАТА МОЖЕШ ВИНАГИ ДА МУ ТЕГЛИЩ КУРШУМА БЕЗ ОСОБЕНИ ОБЯСНЕНИЯ!АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ТИ ВЛИЗАШ В ЗАТВОРА!

45

Анонимен

преди 8 години

ZASHTO NE SA GI OSTAVILI DA ZAMRAZNAT I NAPROLET DA SLUGAT ZA HRANA NA ZVEROVETE.

44

Анонимен

преди 8 години

В Северозападна България умират хора, защото нямат пари да си плащат лечението и не ги лекуват, че нямат осигуровки!Това е истина!

43

Xexe

преди 8 години

Лятото кво ше стаа не е реално!

42

Гневен българин

преди 8 години

Дори и зимата ни вече е евроатлантическа.Жалко.Де да бяха зими каквито имаше преди 20 години и повече.Една налазваща *** от тези нямаше да остане.

41

Xexe

преди 8 години

До EвротолерастVeliko bratle evala!

40

Гневен българин

преди 8 години

Когато българите умират не е нищо особено за джурналята и ***.Най-много да го нарекат с любимото им "инцидент",но когато две опасни,неграмотни,мързеливи,болестотворни и престъпни *** биват задраскани с помощта на майката Природа е "трагедия"? Днес,вие сте трагедията.

39

zx

преди 8 години

Плача... :-D

38

Гневен българин

преди 8 години

Имам 2 въпроса към днешните. Къде е трагедията тук?Как момиче на 14-16 е жена?Жалки подметки сте.

37

Bond

преди 8 години

Честито! Спестихме 2000 лв. месечно за издръжка на тия безполезни твapи.Защо когато български гражданин загине от измръзване, никъде по медиите няма гръмки заглавия "ТРАГЕДИЯ"?

36

Анонимен

преди 8 години

защо гръцките фермери не дойдат да затворят границата и тука. Ще ги храним по добре от нашите гранични полицай.

35

дам

преди 8 години

Като имаме такъв умен пожарникар е така ... потупват го по рамото колко добре се справя , че им строи огради с парите на българите , че задържа на сила бежанците в страната ни и ги храни и пои .Щом искате да ги пускаме в Европа се питат на границата още , къде искате да живеете в България или Германия , Франция .... .... .Ето това са европейски ценности и няма да ни обвиняват , че сме се държали лошо с тях , просто им даваме сандвичи и вода и една карта и им посочваме прекия път до Берлин ....

34

дам

преди 8 години

Всичките страни получават милиони евро помощи а Турция даже милиарди , но България получава един ....Боко вместо да се прави на велик , да каже че иска помощ и че е изхарчил 200 мнл от началото на кризата за огради и центрове за настаняване , да бъдат така добри приятелите му Камерън и Меркел , да платят сметката , ако не да не очакват някой да им пази външните граници , а те да дават на ердоган 3 млрд и той нищо да не прави ... нали за това ги получава тези пари , да не ги допуска в Европа

33

Анонимен

преди 8 години

ТЕЗИ ДЕТО СА ГИ"СПАСЯВАЛИ"ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА ПОМАГАЧЕСТВО НА НАРУШИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА И ТРАФИК!!ТОЧКА!

32

2

преди 8 години

защо трябва ние да плащаме за тяхната простотия...кои ще плати за линейките, лекарите, полицайте...храна, лекарства....Българи умират защото не могат да си позволят лечение...пенсионери умират от глад....`СТИГА ФАЛФИВИ СЪЛЗИ, НА ЧИИ ГРОБ ПЛАЧЕТЕ КУЧЕТА ПРОДАЖНИ...БЪЛГАРИЯ УМИРА. ВЪН,ВЪН,ВЪН МЮСУЛМАНСКАТА *** ОТ ХРИСТИЯНСКИТЕ СТРАНИ!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

И нашите ги пускат да си преминават транзит, но тук става въпрос за умиращи хора и за спасяване на живота им. Има си неща, които цивилизованите хора не правят. Едно от тях е да оставят хора да умират от студ и да не им се помогне. А диваците /независимо от националността им/ нямат място в Европа.