22

Космос - Победа

преди 8 години

Тази сутрин руският "Съюз" стартира от космодрума Плесецк.

21

Анонимен

преди 8 години

Що ми затрихте коментара бе?Смо констатирам че хамериканската ракета засече и пак и отложиха старта! При тоя прогрес *** първото знаме на Марс ще е севернокорейското!Японците щяха да я свалят тая ракета, *** явно даже не са я видели през радарите на Чичо Сам...който са го е срам щото противоракетния щит на изток явно е блъф.Бая санциониране ще има :) макар остана само въздух да им спират на северняците!

20

Hmf

преди 8 години

Русия, Сащ, Япония и Китай никога немогат да си изплатят дълга за злините които са причинили на корейския народ... А продължават с икономическите санкций срещу севера и настройване на хората едни срещу други..... Мизерници... Разделиха държавата, убиха милиони и сега се чудят, че злото връзва плодове

19

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

МНОГО МИ ХАРЕСА НАПИСАНОТО ОТ 33,ИМАМЕ ДЕМО,КРАДА,ЦИЯ, НО НЯМАМЕ ДОМАТИ,КАРТОФИ,ЧЕСЪН,ХЛЯБ ОТ 20 СТ.НАФТА ОТ 18 СТ.,РАКЕТИ,1000 ЗАВОДИ И ФАБРИКИ,ХИЛЯДИ КООПЕРАЦИИ ДЕТО ХРАНИХМЕ ПОЛОВИНАТА ДЪРЖАВИ И БЛИЗКИЯ ИЗТОК С АГНЕШКО,БЕНЗИН ОТ 25 СТ.,ПАРНО 20 ЛВ ПЛЮС КОЛКОТО ИСКАШ ТОПЛА ВОДА БЕЗ ВОДОМЕР.СЕГА ИМАМЕ ДЕМОКРАДАЦИЯ,НЯМАМЕ БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ,ТРАНСПОРТ НА 4 СТ,ТРАМВАЙ НА 8 СТ.ИМАМЕ БОГАТАШИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ПАРИТЕ СИ,ИКОНОМИКА БЕ,ЗА ДА МОГАТ БЕДНИТЕ ДА РАБОТЯТ.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен...61...А тея космонафти с какво са отишли на МКС бе ол..го..ф...рен..--с фърчилото на баба ти......--с руска ракета бе..с руска ракета носител.....

17

Аз

преди 8 години

Странджоо, марш да лижеш хамерикански гъ-ове.Овоня всичко бре.Марш бре.

16

Анонимен

преди 8 години

Хаха,американците се разходиха по луната преди половин век,тия сега се учат да летят с ракети и червените бабички им се радват.Мила атакистка идилия.

15

Аз

преди 8 години

А аз се чудя що завоня на лай-а. Че то Странджата се появи в сайта.Странджоо, марш да лижеш с езика си задн-ците хамерикански, МАРШ.Овоня всичко бре.

14

Анонимен

преди 8 години

На корейците реално какво могат да им направят? Освен да ги атакуват

13

Анонимен

преди 8 години

С 400 няма грешка. След година-две ще имат и С 500. След ПАК ФА разработват ПАК ДА и ПАК ТА.Товароподемността на ПАК ТА ще е 200 000 кг. Виж само как изглежда.

12

БГ

преди 8 години

ДАЙТЕ НЕЩО ЗА ЖИВОТА В СЕВЕРНА КОРЕЯ,СРЕДНАТА ЗАПЛАТА,КАКВО МОГАТ ДА СИ КУПЯТ С НЕЯКАТО НАС ЛИ СА ДА НЕ МОГАТ ДА ВЪРЖАТ ДВАТА КРАЯ И ДА БЯГАТ ПРИ БОГАТАШИТЕ.ЯСНО Е ,ЧЕ СА ПРЕДИ НАС.НИЕ ДОРИ ДОМАТИ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПРОИЗВЕДЕМ,ВСИЧКО НИ ОГРАБИХА И НЯМАМЕ ЛАМАРИНА И ЖИЦИ ЗА ТАКИВА РАКЕТИ,ПЛЮС ТОВА СМЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ.СМЕЕМ ПОСТОЯННО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ, А НЕ СИ ВИЖДАМЕ СКАПАНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА,КОЙТО Е С НЕПРИЛИЧНО НАЗВАНИЕ.

11

до 35

преди 8 години

ми, давай ние 70 процента за военщина, или направо 100.

10

Анонимен

преди 8 години

до 25, и к'ва думаш за стоманата и за космическите двигателите аххаа

9

Анонимен

преди 8 години

свикването на съвет за сигурност на ООН все повече започва да звучи като 'ще кажа на мама и ще видиш после'.

8

Анонимен

преди 8 години

Щатите могат да създадат добри двигатели, но те нямат ресурси. Затова двигателите им се пръскат от високата температура. Русия пък има качествена стомана.

7

Анонимен

преди 8 години

14, искам много да гледам този клип за Тиквата в UK. Търся в Туба, но не го откривам. Може би не трябва да пиша "Тиквата в UK"?

6

Анонимен

преди 8 години

Животът е колело. Днес си Тиква и заграбваш 5 милиарда, минава една година и взимаш кредит от еврейските банкери в размер на 5 милиарда. Минава втора,следва нов заем, кражби,кражби...НАКРАЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЗСТРЕЛВА НЯКОЛКО РАКЕТИ И ПРЕВЗЕМА СВЕТА. ВСИЧКИ СТАВАМЕ КОРЕЙЦИ. ДАВАТ НИ ПО ЕДИН SAMSUNG ТЕЛЕФОН. КИМ ЧЕМ ще бъде нашия нов бащина и ще издаде бърза присъда :"Смърт за ТИКВАТА!"А,ТОЯ С КАПАН САЙТ,КОЙТО ПРОДАВА ИП АДРЕСИ ЩЕ ГО ИЗТРИЯТ,А ПРОДАВАЧА ЕКЗЕКУТИРАТ ЗАЕДНО С ТИКВАТА.

5

Анонимен

преди 8 години

"На този етап данни сочита, че от изстреляната от Северна Корея ракета са се отделили четири части, които са паднали в морето."---------Естествено е да падат, тъй като всяка балистична ракета-носител е съставена от различен брой степени, които след определен брой секунди на интензивна работа и изчерпване на горивото се отделят и падат. Идеята и схемата на многостепенната балистична ракета е дадена от великият руски учен Константин Циолковски в началото на ХХ век.

4

Анонимен

преди 8 години

Po proucyvania na bbc shansut za treta svetovna e 14.3 % i vsiaka godina ima rust mejdu 1.2-1.7 dosta striaskashti cifri

3

Курти Мъдъров

преди 8 години

До ИринаИ аз нямам обяснение , но много ми се прави секс със съпругата на Ким Чен Ун. Предпочитам това да се случи в ракетата - носител. А той да ни гледа с бинокола.