21

Чингиз Хан

преди 8 години

До netДа верно. Скоро го даваха по телевизията този режисьор и той малко след това почина мистериозно...Ама нормално, нали на тия драскачи тук им плащат краварите, нормално е да пишат измислици за тях.

20

net

преди 8 години

какво нещо е пропагандата. Макар, че режисьорът снимал "кацането" призна, че е снимано в Холивуд, пропагандата продължава по инерция да обяснява на хората, че ТЕ са били там. Да били са в студиото където е сниман филма за луната. Така, че заглавието на статията ви, трябва да е, - Почина шестият американец, играл ролята си на космонавт в Холивудската продукция "Кацането на Луната".

19

Чингиз Хан

преди 8 години

Починал е някакъв човек. Не кацал на луната. Никой все още не е ходил до луната и кацнал на нея. Всичкое приказка. Колкото Ян Бибиян и дяволчето Фют са ходили и кацали на луната, говорили с лунните хора, толкова и човек от Земята го е направил. Стига сте драскали глупости, аман от вас вече, аман...

18

извънземен

преди 8 години

Кравари, нямате работа при нас, особено на обратната страна на Луната. Тук място за обратни няма !!!

17

Х

преди 8 години

Мдаа и от 70те години до сега нямат полет до луната ,технологиите на зад ли вървят,ракетите по малко мощни ли стават, нещо не е наред има нещо несъизмерно!

16

Анонимен

преди 8 години

Вижте, американците не лъжат. Просто, като са наели Кубрик, му казали, че снимачната площадка ще се казва "Луна".

15

Анонимен

преди 8 години

До Кацали ли са?Добрите руснаци,да са сключили сделка с лошите американци?За такова нещо... 10 години...ако имаш късмет.

14

Анонимен

преди 8 години

Да сме наясно !!! На Луната и навсякъде във Вселената е кацал само и единствено Путин!

13

Анонимен

преди 8 години

Перифразирайки един хамерикански генерал, повтярям за кравофилите АМЕРИКАНСКИ: "Най обичам да чета новини за мъртви американци".

12

Discovery

преди 8 години

До 9:Тоя па... официалното становище на Русия и Китай вика... о боже... Зависи в кой сайт си чел, щото в днешно време всеки може да си прави сайтове и да си какчва него му удобна информация ;) ;) ;). А човек вярва на това дето му изнася. Айде кажи какво им е официалното становище, че ми е интересно. Щото не съм ни чул, ни видял, ни чел... официално лице от Китай или Русия да успорва кацането на луната...

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13"И кое е официалното становище на Русия и Китай ?"Официалното становище на Русия и Китай е, че от българските русофили по прости няма.

10

Анонимен

преди 8 години

Откога пустинята в Невада и викат Луната? Хахах

9

Анонимен

преди 8 години

До до 3Добре ли плащат руснаците за разпространяване на руски лъжи?

8

Анонимен

преди 8 години

Велик актьор. Само Роналд Рейгън беше по-велик. хАмерика е пълна с артисти играещи комбойци и комбойци дето се правят на артисти и президенти.

7

до 3

преди 8 години

Стига с това невежество, спри да гледаш американски детски документални каналче и прочети малко по темата. Ти лично откъде ръзбра за официалното становище на Русия?!?!? А знаеш ли какво е становищете на Китай по темата? Айде малко потърси в Интеренет и като се образоваш съм готов да поговорим по темата. Това което си наприсъл е пълна глупост и лъжа. Има си официални становища и е хубаво да се запознаеш с тях, а не да ми говори какво си гледал по Discovery

6

Анонимен

преди 8 години

До варненецС управник като Путин на руснаците ще им трябват още няколко века за да повторят успеха на програмата Аполо.

5

Анонимен

преди 8 години

Остроумието на русофилските *** е безгранично, щом стане въпрос да се доказва химеричното руско превъзходство над Америка.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля,че сме стъпвали на Луната,не е кой знай каква недостижима дестинация.Щом на Марс сме правили мисий,и сме стигнали чак до Плутон.

3

Discovery

преди 8 години

До 1:Еййй начи не се уморихте бе, не се уморихте. Едно си баба знае едно си бае. Като е било снимачна площадка, как така руснаците тогавашното СССР, до ден днешен не успорват това им постижение на американците. Ако имаше и най-малкото съмнение, че е инсценировка, първите които щяха да скочат са именно руснаците. Нали се сещаш, че няма как държава която има космическа програма да не може да проследи кацането до луната и да не разбере, че е измама. Айде замислете се малко..

2

Анонимен

преди 8 години

У нас е пълно с паднали ,и то от Марс.