120

до 161

преди 8 години

До АнонименНа пазара сигурно си забавен.novavarna.net/2015/01/03/na-kakvo-se-dylji-ikonomicheskiqt-rastej-na-kitai/ 30dumi.eu/archives/78348

119

Анонимен

преди 8 години

На тези, които не могат да плащат нормални заплати и нямат работници бих им посочил световната практика: всеки собсвеник си стои в магазина и си продава сам като едноличен търговец, а не търси продавачка за 340 лв., за да се разхожда по цял ден и да се забавлява. Ако пък има много работници и все е на ръба и едвам връзва двата края, по-добре да се закрива, това е нерентабилно. Друг бизнес ще се появи, или работниците ще отидат в чужбина, икономиката ще се регулира сама ако не и се пречи.

118

Анонимен

преди 8 години

До Дени демократа 143"Брато мой приятел с 8 клас Христо стана шеВ"????Толкова си неграмотен че ако не беше плачевно щеше да е смешно.П.П. Не е случайно че си се нарекъл "демократ". Такива неудачници като теб станаха демократи.И това е така защото не можахте да се уредите при соца та решихте че като се смени систематаще ви върже. Ама НЕ, останахте си същите ГОЛЬОВЦИ защото сте НЕОБРАЗОВАНИ папуаси.

117

Риторичен ?

преди 8 години

Някой да е чул някога от "метежниците" искания за работа ?

116

гг

преди 8 години

Това са просташки елементарни констатации. Те не вършат никаква работа. Но понеже днес бг е лизаческа гербаджийска медия, не смее да напише истината.

115

ядосана

преди 8 години

Знаем ги за съжаление кои са тези 1/4. Едната половина от тях обаче вече са родили, а другата половина са станали бащи. Докато са предпочитаните избиратели, ще са все така в мизерия и без образование, умишлено изключвани от нормалния живот, за да са по-лесно и евтино контролируеми, когато се наложи, т.е. по избори...

114

Анонимен

преди 8 години

До 159Ти как разбра че са по високи??Една жена на пазара ли ти каза?

113

Анонимен

преди 8 години

До Дени демократа 154Факт е че си глупав и завистлив.Ето за това си беден и така ще си останеш.Имаш профил на провинциалист около 40 годишен ***.

112

до107

преди 8 години

До АнонименОтдавна заплатите в Китай са по високи. Само писане и празни приказки.

111

Анонимен

преди 8 години

До Мраздут е стандарта на 5 % от населението вБг :)) ние не сме Испания,Япония,илиГърция даже а- ако някой мисли че може и още -пример Сирия- вБг гражданска война ще смали още повече ''растежа и развитието'')))Пример-северозападналаБг-бъдещетона Бг ,какво ще стане след 10 години,в развитие-щом нещата продължават п осъщия начин.НЯМА пари-няма млади,няма деца-само роми-без пари -кражби- социални сблъсъци-пак няма пари- надолу п о спиралата-свиквайте бг работодателчета -на живот сред роми

110

Анонимен

преди 8 години

не учат и не работят-че какво чудно има ,ще учи пет години и ще взима 500евро-месецтук,ако излезе навън и без да е учил ще взима 1500евро,що да учи ,тес 5 години ще заработи пари за една къща навънка.Другия случай-не е учил и да работи тук ще зима 250евро-ми то по-добре от бюрото или от тати мама да взима по 100 евро и да се шляе по приятели,за риба или разходки.Финансовата мотивация за работа в бг я няма никаква

109

М

преди 8 години

Испания..., Япония..., май още не сте разбрали, че балона на благоденствието се спука необратимо! Тенденцията е в цял свят понижаването на стандарта, който в 60 % беше изкуствено раздут! Свиквайте!

108

Анонимен

преди 8 години

Бг работодателя /типичния /е байГаньо ,комплексите м у за малоценност избиват при всяко опитче за сравнение с чужд конкурент:))При самото сравнение почва да заеква /Свободната конкуренция , ипазар -не са достатъчни за байГаньо -той иска безплатен персонал ,осигурен пазар, и осигурена печалба.Е-сори -не действат така нещата.Младите хора вБг намаляват,образованите -още повече ще намаляват.На дъното сте -нямате богат избор ,и никоганяма да имате-Каквито работници намерите -радвайте им се:))))

107

Анонимен

преди 8 години

Е що ши искат да одат на училищи при ословие чи разни невръстни *** си перчат дупетата по телевизиите в бг и праят пара. то в дешнп време в бг колкото си по грзен и по *** толкоз повече кинта имаш

106

Анонимен

преди 8 години

До Георги Ламбуровевалла пич-точно го каза,ако се кандидатираш за политик-гласувам за тебе

105

До Дени демократа

преди 8 години

"...грабвайте оръжието и на бой до смърт,срещу бг работодателите..." Тези работодатели с данъците си изхранват огромната армия безполезни чиновници, огромната армия пенсионери, огромната армия неработещи и социално слаби, огромната армия от... и т.н., и т.н. Народът е изключително *** и завистлив!

104

до 107

преди 8 години

а има милиони фирм ив цял свят търсещи квалифицирани ,млади кадри ...Европа ,Япония,-застаряващо население /Арабите -имат много младо НОнеобразовано население :)))Навсякъде се търсят кадри .а бг фирми в световните класации да има /;)))) Бизнесмен -има достатъчно мозък така да подреди ресурсите че да получи резултат ,с печалба ,и полза..:)))Ти като представител на Бг селско-мутренския пейзанизъм :) явно се мислиш за много велик :)горките бг работодателчета тъжно да м устане на човек за тях

103

Анонимен

преди 8 години

Другарите назначени капиталисти от БКП-БСП да си работят сами и с техните любовници . Това е начин да се почне да се уважава труда . Като цифра няма значение каква е заплатата , но тя трябва да ти покрива всички нужди . Иначе чао другари работодатели .

102

Работодател

преди 8 години

В България малко бизнеси печелят добре. Повечето едва свързват двата края! Работникът иска голяма заплата. Добре. Ама и аз искам големи обороти.Ама няма. Значи няма и голяма заплата. Логично и тъжно.

101

до 107

преди 8 години

работници да внася:))) правиха опит да внасят виетнамци -не успяха .Сирийци малко си внеси -сега имаш възможност.Милите родни влеики мислсител ив бизнеса имат приблем в родната си икономика -в една малка държавица нем огат да си оправят ''бизнесО''-а напъват ,ли напъват за световна доминация -Китай и Индия те чакат ,REX.Междувременно м и е кеф да пискат бг работодателчета ,силното пискане е признак за задълбочаващи се проблемчета за тях .Млади образовани кадри за 400 лв /месец -КЪДЕ СТЕБЕЕЕЕЕ:))