29

учуден

преди 8 години

До Василеввече съм убеден ти страдаш от шизофрения след малко като кой агент ще се представиш ?

28

Анонимен

преди 8 години

А, да питат, да питат. Ама интересно после как ще лъжат и ще мажат, че хората си искат зоната, защото то си е ясно, че поне 80% ще кажат не!

27

Фъндъкова

преди 8 години

Да, мили съграждани! Чрез въвеждането на нова зелена зона или по-точно със разширяването на старата, проблемът с паркирането няма да се реши! Пак няма да има места за паркиране, но поне от това, общината ще събира пари и ще увеличи общинския бюджет, понеже личните разходи на политици, бюрократи, административни работници и всички по веригата, нарастнаха! Държавата колабира и е пред фалит, но ние няма да спрем да крадем, а ще ви сложим още такси , както вече направихме с винетките....

26

Анонимен

преди 8 години

Това с зоните е дискриминация по местоживеене. Ако ГЕРБ толкова много искат да им плащаме за паркирането, да сложат платено паркиране в цяла София на една и съща цена.

25

Анонимен

преди 8 години

Не искам сини и зелени зони.ГЕРБ предварително казаха, че хората ги искали, сега щели да ги питат.Всичко е лъжа и измама - гарнатирано от ГЕРБ.

24

учуден

преди 8 години

До Василевти болен ли си или от психодиспансера не следят питомците си ??? Което не ме учудва кой знае колко като се има предвид министъра на здравеопазването

23

Анонимен

преди 8 години

А, там където ни я натресоха без да ни питат, ще ни питат ли дали я искаме? Защото това е такава уникална простотия, че няма накъде! Съгласна съм да има зони, но да построят паркинги, а не да ти продадат едно скъпо стикерче и после пак да се чудиш къде да паркираш. Да не говорим, че това с подзоните е върхът на сладоледа! ОК имам стикер за зелена зона по местоживеене, защо не ми важи за цялата зона, а само за няколко улици?

22

До 27

преди 8 години

Правилно искаш, но не знаеш как реално са нещата. Сега строят сгради с три вида помещения - апартаменти, ателиета и офиси най-долу. Когато не стигат паркоместата, строителя обявява част от апартаментите за ателиета, за които не се иска паркомясто и мазе (склад) и въпреки че би трябвало това да не е жилищен имот, то в ателиетата си живеят хора, а те идват с колите си. За офисите пък да не говорим или апартаменти, които стават офиси без разрешение

21

sante_dog

преди 8 години

Ако целият град стане зелена зона какъв е смисъла от нея? Др. вариант е да се направи по райони т.е. зелената зона в 'красно село' да е различна от зелената зона в 'оборище' примерно и т.н. В противен случай всеки ще си плаща защото има автомобил но ще го спира където си иска заради абонамента и се връщаме в изходна позиция но вече обрани.

20

Не искам зони

преди 8 години

Не искам сини и зелени зони, а искам ред в паркирането и подземни гаражи. Искам да се променят нормите за жилищно строителство, така че при новото строителство наистина да се осигуряват достатъчно паркоместа, даже паркоместата трябва да са повече от нуждите на живеещите в сградата.

19

ТОЙ КАЗА:

преди 8 години

В новото строителство се осигурява 1 парко-място за 1 жилище! Да, ама в днешно време в едно семейство и двамата му възрастни членове имат коли ( и мъжа и жената) Така, че да се промени закона и да се изисква новото строителство да осигурява по 2 парко -места на жилище над 60 квадрата (примерно)!

18

До 19

преди 8 години

Ти не схващаш ли как те манипулират?!Толкова е просто - общината и кмета не си изпълняват задълженията, да осигурят ред в паркирането, за да поискаш ти зелена зона и ти като първи балък веднага налапваш въдицата. Проблемът с тези коли дето ти спират пред гаражите общината е длъжна да го решава навсякъде, но не го прави. И не си мисли, че зелената или синята зона решават този проблем. Продължават да си паркират пред гаражите, защото там не се събира такса и не ги закачат. Аз живея на такова мяст

17

Анонимен

преди 8 години

На власт имащите икономика, бизнес и производство не им трябват, закърпват бюджета с таксички и данъци, щото така е най-лесно, тупат брашненият чувал докато пуска, а той още пуска. Гарантирано от ГЕРБ, БСП, ДПС и тн. и тн.

16

Анонимен

преди 8 години

Паркирането в жилищните квартали трябвя да е безплатно, да се потърси сметка на новите кооперациики с недостатъчен брой парко места!

15

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Не искаме нова зелена зона! Искаме подземни паркинги!

14

До 15 Василев

преди 8 години

Защо се опитваш да лъжеш хората?!През 1870 година София е имала 19000 жители, а Стара Загора е имала 25460 като това е преди опожаряването й. През 1880 година е имало преборяване - София е била на 5-то място с население от 20501 човека след Русе (26163), Варна, Пловдив и Шумен. Според преброяването от преди стотина година през 1920 година, София е имала население от 154025 човека.Къде са твоите 1500 човека, къде са 19000 като 5-ти по население град в България за 1880 година?

13

Браво!

преди 8 години

Синя зона искам за Крива река - улица "Ами Буе" от бул. "Славейков" до "Гешов". Писна ми от *** паркирали пред подземните гаражи. Майки с деца, инвалиди, възрастни хора, трябва да слизат на пътя с риск същите тези *** да ни ударят. Отделно, че ми писна да им дишам мръсния въздух от колите. По две три стари брички и тровят цяла София. Има метро да пътуват с него и електрически велосипеди. Както е по света.

12

Анонимен

преди 8 години

А какво ще правят живущите в района.....да плащат на година за място,което дори няма да им е гарантирано от общината....само пари да се наливат.....ясна е схемата...

11

Обективен

преди 8 години

ГЕРБ щели да питат хората дали искат ГЕРБ още да ги ограби .....Това е реалността. Ясно е че никой не иска синя или зелена зона освен тези, които не знаят, че "ред в паркирането" общината е длъжна по закон да осигури навсякъде в София. Ето и тук, един *** пак ни манипулира, че за да имало ред в паркирането някъде си трябвало да има зелена зона. Е, не е така. Синята и зелената зона са само начин ГЕРБ и мафията около ГЕРБ да краде от хората паркиращи в София.

10

Непрокопсаника

преди 8 години

До АнонименДа НЕ си ни потрябвал бе НЕХРАНИМАЙКО ! Мий клозетите в Лос-а и си хапвай за мезе от *** продукти! Непрокопсаник !