148

До 193

преди 8 години

Не съм от БСП и никога не съм гласувал за тях,но Корнелия Нинова е сто пъти по умна,по-интелигентна и дори по-хубава от твоята любимка.

147

WTF?!??!?!???!??!?!?

преди 8 години

Маргарет Тачър !?!?!?!?!?!?!Вие знаете ли коя е Маргарет Тачър?????? Тя е била за Англия точно обратното на това, което Кунева-Пръмова е за България.

146

АТАКИСТ

преди 8 години

Братя българи, гаврят се с великия древен български дух! Станете, изправете се гордо и яростно извикайте в лицата на продажните соросо-еврейски мекерета, че България е на българите и че те нямат право да си разиграват коня тук! АТАКА ПОБЕДА И ВОЛЕН ПРЕМИЕР! ДО КРАЯ! КАЗАХ!

145

жалко

преди 8 години

Рахат парламент, Никой хе иска за една Б-я да си развали мандата, Кой ти гледа образованието, депутатските внуци другаде се образоват. Пак и партиите сбирщина за сходна далавера. Ама да се успокоим тя е дребничка - ще харчи по-малко гориво при безплатните и командировки. Спокойно крава да бяха предложили вота ще мине...Така е по проект и сценарий.

144

Анонимен

преди 8 години

и п.а.ч.а. ли не може да се пише бреее. страшни сте. ВКИСНАТА П.А.Ч.А.

143

ха -ха

преди 8 години

Шегувате се за Тачър,нали?

142

Анонимен

преди 8 години

Всички я мразят и свои и чужди и учители и ученици и пак беше избрана.Народа ги избира,но волята на народа не се зачита въобще.Тогава защо да ги избираме.

141

Васо

преди 8 години

Бравос. Достоен избор на достойни народни представители. Жалко, че я няма в Парламента другарката Масларова. Само тя би могла да бъде алтернатива на този избор. Върви Народе Възродени.

140

Анонимен

преди 8 години

Коалицията в действие - Бойко, Волен и Местан - тикви от един бостан!

139

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 146Надяваш се най-после да завършиш четвърти клас ли, няма да стане дебилчо, Кунева ще въведе с кураж програми, по които ще учат нормалните деца, а не психопати като тебе. Питал ли си кой е баща ти, та си се родил с мозъчни увреждания, които ще предадеш на поколението си. Но не се плаши много - жена ти е взела мерки.

138

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

....Куневицата е --поне 10-пъти по-устата от *** Нинова !*** , може само да си води бележки-----от нея , като говори.....Не знам , дали и това ше смогне...ха,ха,хааааааааааа

137

Анонимен

преди 8 години

Признак на безгранична тъпотия е да сравняваш великата Маргарет Тачър с мижавата Миглена Кунева!

136

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Тая затри блоковете на АЕЦ-Козлодуй ......ТА , НЕМА ДА ПРЕРАБОТИ ВСИЧКИ УЧЕБНИЦИ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ДОКАТО ДРУСА РУСКАТА КРУША----- НА "турското робство".......ГЕРБ , ШЕ СИ ПРОКАРВАТ ПОЛИТИКИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА.....КУНЕВИЦАТА --Е ПО-УСТАТА ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ , ВЗЕТИ ЗАЕДНО...ХА,ХА,ХАААААААААА

135

Shark

преди 8 години

Бойко и ГЕРБ - Национални предатели. Така ще останат в историята, така ще казваме на децата и на внуците си, каквото и да напишете в учебниците. Както и за турското робство ще им казваме, каквото и да правите. Няма да забравим!!!

134

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

.....ОТИДЕ ..."ТУРСКОТО РОБСТВО"------в Небитието...ха,ха,хаааааааааааа...Кунева , ше преработи , всички учебници ......за 0-време...!Ше фърчи , перуш там......ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!

133

Анонимен

преди 8 години

Отговорност за назначаването на тази празнодумка носи единствено Бойко Борисов.Той се пазареше и раздаваше постове само и само да остане на властВ случая няма значение дали си компетентен или не,важното е да слушкаш и да казваш йес.

132

БГ трупоеди

преди 8 години

Това същество се храни от останките на цели отрасли значи дошло е времето да оплакваме образованието. То за аллах ак БАР не иска мозък !

131

Тихо

преди 8 години

Да се сравнява тази с Маргарет Тачър е все едно да сравняваш чушкопек с компютър

130

factotum

преди 8 години

Депутатите най-края постигнаха целта, която е изписана на народното събрание" Съединението прави силата", но не в полза на народа , в свой собствен интерес.

129

Анонимен

преди 8 години

Малииии!. Ко шъ стане с убразуванието?.