124

без

преди 8 години

Ааа англичаните и французите са добре познати на много изнасилени държави. Много цивилизовано ти разгонват фамилията. Ограбиха безброй държави, между които и Иран, и сега сеят мир и мъдрости. Англичаните да си седят на смрадливия остров и да си траят. Имат късмета, че живеят на кално, мрачно и напълнено с любители на малолетни деца островче, иначе одавна да са ги завладяли.

123

Odysseus

преди 8 години

Плаща ми се за брой символи и за тролене срещу Русия. Много съм алчен и съм продажен до мозъка на костите.

122

Анонимен

преди 8 години

Един абсолютно анонимен дипломат, който дори в Албиона не го познават взел да се изказва неподготвен. Разбира се , че Русия ще бомбардира всичко което е против легитимния президент на Сирия Башар Асад. Няма значение дали е "умерена " опозиция , платени от запада войници воювящи срещу Асад, собствени сириийци ислямисти и др. Важното е ,че Русия никога няма да обстрелва болници, училища, жилищни квартали и Сирийската телевизия. Не биха стреляли и срещу културни забележителности и мостове.

121

Анонимен

преди 8 години

Най-добре всички да оставят великата русия сама да се оправя в Сирия, да видим колко ще продължи войната. Най-вероятно колкото последната руска война в Афганистан = 'братушките' фалираха и си тръгнаха с разбити и сополиви носове .|.

120

Боби

преди 8 години

До Odysseus 232 продСАЩ прехвърлиха Вината за Кланетата от Сръбски радикали на Цяла Сърбия и Милошевич.А Кланетата на Сърби от АОК? А Блокиране на Сръбските Анклави в Косово? Дори сега въоръжени конвои снабдяват Сръбските анклави в Косово.Това ПОЛИТИКАТА НЕ ГО ОТЧИТАКосово не може да си изхрани населението и има постоянен поток емигранти към ЕС. МИГРАНТИТЕ не се доближават на пушечен изстрел до там.

119

Боби

преди 8 години

До Odysseus 232Оди Сейв Косово пурво имаше протести на Студенти организирани от НПО. Сърбите разгониха демонстрацията. Какво направиха Албанците АОК и сие НЕЗАКОННО ВЪОРЪЖЕНИ ГРУПИ доближаващи се до Тероризма на половин милиметър. Сърбите ги изгониха в Албания. АОК се върна с терактове срещу Сърби. Сърбите направиха Милиции които колиха Албанци.ЕТО ТУК Е ТЪНКИЯ МОМЕНТ АОК СА НАШИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА ПОЛЗВАЩИ ТЕРАКТОВЕ, А СЪРБИЯ И МИЛОШЕВИЧ СА ГЛАВОРЕЗИ ИЗВЪРШВАЩИ ГЕНОЦИД. Прехвърлиха вината на

118

Анонимен

преди 8 години

Както винаги, мръснобритания е с ***, които ядат сърца. Те са им по-свидни от светското управление на Асад, а освободителката на народите Русия - както винаги е хулена от дъ бритиш хомосекшуалс.

117

Анонимен

преди 8 години

Още един умерено активен гей. Как не ги е срам да говорят такива глупости ми е трудно да си обясня.

116

Паметлив

преди 8 години

Воят надаван от американци и англичани е най-голямото потвърждение за правотата на Русия.Що другите си мълчат?Щото нямат интерес от разпалване на войни и лесно ще приемат всякакво управление в Близкия изток,стига да се умиротвори района!С какво пречи Асад на Германия,Франция,Испания,Италия и т.н.?Ама какво да правят-от САЩ ги натискат и те се подчиняват!

115

Анонимен

преди 8 години

Поредната лъжлива пропаганда пред "умното" английско население.

114

Факт

преди 8 години

Този лъже като дърт ци....В Сирия нещата стоят така - има правителство на Сирия, има и терористи създадени и подкрепяни от чужди сили. Терористите са най-различни, но условно ги разделям на две групи - ИДИЛ и всички останали ще ги нарека други терористи. Биейки се с правителството на Сирия, другите терористи помагат на ИДИЛ, следователно те трябва да бъдат отстранени, за да се справи Сирия с ИДИЛ. Русия много добре го разбира това, даже повече, голяма част от другите терористи ще отидат в Русия

113

papi

преди 8 години

И понеже на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ му е през оная работа за България,крайно време е българите да излезем на национален протест в подкрепа на отношенията ни с руснаците.Тогава ще ни забележат със сигурност.Ако продължават мен лично да ме карат да избирам между ЕС и Руснаците нямам никакви колебания

112

до 234

преди 8 години

На какви хапчета сте днес?.

111

33

преди 8 години

Ееее, пак ГЛУ-ПОСТИ от страна на енглетата, ЛЪ-ЖАТ И ИЗОПА-ЧАВАТ фактите както им харесва...В Сирия почти не остана ИД, правителствените войски я изтласкаха, не остана и никаква уж-умерена/турска/ опозиция, и сега всички, които се канеха да точат сирийски суровини, както това се случи в Либия и Ирак, нададоха вой, че са изключени от разпарчетосването на страната||||||!

110

Анонимен

преди 8 години

Какво сте захапали Путин,бе .Путин ли нахлуваше в Либия,Ирак и др.страни уж да защити интересите на местното население,а всъщност бяха избити хиляди невинни жертви заради западните или по-точно американски интереси.Колко от тези страни се възстановиха?Не само,че нямат никакъв напредък,ами сме свидетели на на-голямото преселение на народите след 1-та световна война от Сирия и др.арабски страни към широко отворените врати на запада и затворените на Америка.А Путин само защитава страната си.

109

Анонимен

преди 8 години

Путин е неразгадаем, заяви британският външен министър - деликатно "Аз съм ***, не ги схващам нещата"

108

Анонимен

преди 8 години

Путин е неразгадаем! Просто Путин е по умен от вас този човек сложи край и направи за смях англосаксонският свят,ГОСПОД здраве да му дава

107

Анонимен

преди 8 години

До Геро с тамбурата. Президентът на САЩ се избира от избирателната колегия наElectoral College) се състои от електори, назначени от всеки щат, 538 на брой. Те се избират на партийни конференции, като в 24 щата за "неправилно гласуване" се носи наказателна отговорност. Тоест, ако властите вдаден щат не са доволни от някой неправилен избирател -отклонил се от линията на партията, то моля в затвора. Няма шеш-беш.

106

Анонимен

преди 8 години

Президентът в СКАЩ не се избира от народа - Президентът на САЩ се избира индиректно от електори, обединени в избирателна колегия. По принцип всеки електор гласува вместо двама гласоподаватели и кандидатът събрал по-голям брой гласове се избира за Президент. Преди това цзаконодателното събрание на всеки щат определя електори по свое усмотрение. Те пък често гласуват по свое усмотрение.Защо да е просто, като може да е сложно. Направено е сложно за да не се изпуска властта от олигархията.

105

Анонимен

преди 8 години

До ГероМладите гледаме и... по голем опит за обществена манипулация не сме виждали!Та викаш така трябва да се правят изборите?