11

Анонимен

преди 8 години

миналото лято обиколих цялата плажна ивица на румъния, та от личен опит: 1. никой не говори руски, за английски тук-таме. 2. всички тоалетни струват 2 леи и се държат от мургавелковци. 3. сл. бряг е като оазис в сравнение с 50-те човека на кв. м. по един румънски плаж. 4. по половината от селцата им има военни с кучета, а отгоре кръжат хеликоптери на нато; 5. водата е ..хм..все пак добиват петрол масово на 10 км от плажовете. 6. никъде не съм виждал по-зверско замърсяване от найлони и фолио..

10

хотелиер

преди 8 години

Богатия руски турист иска да снобее и по нашите геогафски ширини не ходи. 10 евро нощувка ?!? - ще му се смеят! От друга страна по-неплажеспособните също не се интересуват от цената на нощувка. Те се интересуват основно от едно - да къркат денонощно необезпокоявани. Така, че конкуренцията е основно по критерии - цена на алкохол и толерантност на властите към пиянски изтъпления.

9

Анонимен

преди 8 години

До по далече от РусияОчевидно сте много далеч от Русия и по-далеч от цивилизацията.

8

Анонимен

преди 8 години

първо, едно уточнение - няма 'румънско черноморие', има северна добруджа, която е дадена от руснаците на румънците като компенсация за молдова; рано или късно, тази историческа неправда трябва да се поправи! относно румънските морски курорти - хотелите там са по-евтини от нашите и не са наблъскали бетон до бетон, но 90% от ивицата им е развъдник на комари, кална вода от делтата на дунав, няма кьораво дръвче и пясъкът е като каменна кариера. ааа, и румънците масово пикаят в морето от плажа!

7

Сека

преди 8 години

И по 5 евро да го направят няма да са много руснаците , който ще предпочетат румънското море пред българското! От опит го знам... , така че трайте си... и не сваляйте мизата те имат денги!

6

:):):)

преди 8 години

Е, нашите дърводелци не си знаят интереса. Изгониха българите с пари, сега съдбата им прави подарък, но те пак се дърпат. Руснаците, колкото и да ги жалят *** са тъпкани с кинти и за разлика от немските баби, скандинавските безработни и английските алкохолици ХАРЧАТ. Затова гърците като чуят за руснаци и доволно потриват ръце. Наследниците на Балкантурист са уникално жалки и дупките им неминуемо ще фалират и ще бъдат срутени.

5

Анонимен

преди 8 години

Нашите собственици на хотели са назначени капиталисти от БКП-БСП или наркотрафиканти . Сега при това положение как да го развиваме този туризъм , като не става с такива хора. Каквито и поръчкови статии да се пишат все тая . Не става и не става .

4

Анонимен

преди 8 години

В Румъния морето не става даже и за 5 евро на вечер. Студена вода, малко пясък и малко легла. За руснаците е по добре да си ходят в Крим.

3

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 8 години

Това са глупости ... тук няма начин да предложим тази оферта дори в 2 звезди хотел да не говорим за 3-4 звезди .... това е пропаганда за сваляне на цените !!! Хайде сега да се над...пим и да идват руснаците без пари ...

2

БСПар

преди 8 години

Честит Втори Февруари, другари! Нека тази вечер всички да си разширим кръга!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Е тваа е и румънците са пред назе...