70

Църо

преди 8 години

До ха ахахахаааТи кво мисллиш, че с Путин Русия си отива? Чу Путин и тези около него са по-т ъпи от тебе? Как ще ви се отрази един Шойгу, Лавров или Рогозин на мястото на Путин, а? Да не плачете един ден за Путин?

69

Анонимен

преди 8 години

*** то изборите се броят, а не минусите и плюсовете :)

68

Анонимен

преди 8 години

на минуси сте много силни, а на избори никакви ви няма ... защо така бе другари комунисти ?

67

88

преди 8 години

Каква хубава двойка на снимката. Нека се вземат младите..ха.ха

66

ха ахахахааа

преди 8 години

Путин няма да е вечен.И той е от плът и кръв.Ще гушне той букетавсе пак егн-то не прощава.Не искам да дразните малкия човек.Дребните хора са зли и завистливи.Ще пусне една,две атомни бомби и ще ни прати при Св.Петър.

65

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА ЕВРОПА СЛАВА БРАТСКИ АМЕРИКАНСКИ НАРОД!!!!ЗА РУСИЯ И КОМУНИСТИТЕ НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО МНЕНИЕТО МИ! !

64

Анонимен

преди 8 години

Сирийската опозиция с ултиматум, ако Асад и Русия не спрат с атаките...funkyimg/i/27oag.jpg

63

Иванов

преди 8 години

Само едно искам да кажа,колкото и да реват опозицията,колкото и да се опитват,наемниците на идил няма да успеят да си тръгнат живи от Сирия!това е края момчета!!ви е сключихте сделка с дявала!!!!трябваше да го направите преди Братушките да се намесият!!!! СЛАВА РУСИЯ СЛАВА БРАТСКИ РУСКИ НАРОД!!!!ЗА АМЕРИКА И ЕВРОГЕЙЦИТЕ НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО МНЕНИЕТО МИ! !

62

ДС

преди 8 години

А до вчера колеха и правеха ужасяващи клипове. Сега като руснаците ги разкатаха започнаха да си търсят правата. Дано Путин и Асад докарат нещата докрай. Защото САЩ може да унищожи Европа.

61

Анонимен

преди 8 години

много е слабичък другаря путин да играе противовес на запада ... но нека се пробва

60

Боби

преди 8 години

До Анонимен 75Анонимни пиши си името да ти се смеем персоналноЗа това ли ще се заядеш за правописа на една дума? Само това ли ще ти е коментара?Или спори с ФАКТИ или поне представи ТЕОРИИ но не ОБИДИ издава че няма какво да кажеш

59

Иванов

преди 8 години

Те "Опозицията"взривяват бомби в центъра на Париж убиват мирни жители,проповядват радикален ислям"идил"сега са със подкрепата на международната общност,и искат помощ!?!?!?МАЛЕ В КЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ!!!!!!

58

@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Преди година- две, Асад искаше да преговаря с тез бунтовници, те категорично заявяваха , че ще седнат да преговарят единствено ако Асад си отиде... Ето, че днес са готови за преговори, ама искали руснаците да спрат да ги бомбят...Че нали там е война, и както те бомбят легитимното правителство на Сирия, така и руснаците почнаха да бомбят и тях.Сега Суадтси, турци, американци и западно-европейски лешояди, които се бяха нахвърлили върху Сирия, започнаха да спичат! Русия им обърка плановете...

57

Анонимен

преди 8 години

До БобиНякой аз съм ОЗ от Химически Войски. "Свободните" или който и да е от тия ползва ЗАРИН/Зуманти си най-обикновена осрaна ушaнка. Пише се зОман, а не зУман.

56

Не дразнете котарака

преди 8 години

Да не се ядоса малкия човек от Москваче скоро смята да се жени.Все пак е на годинки бай Путин и самолета може да не излети.

55

Боби

преди 8 години

До някой 59Някой аз съм ОЗ от Химически Войски. "Свободните" или който и да е от тия ползва ЗАРИН/Зуман срещу граждански цели и то с подръчно направени боеприпаси. След това обвини АСАД.АСАД имаше хим оръжия. Като отвори арсеналите си моите и не само коси ЩРЪКНАХА. САЩ безапелационно ПЛАТИ Милиони $ за да унищожи арсенала заедно с РФ.АСАД имаше ВХ газове. ЕДНА КАПКА В ЗАТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО РАВНО НА 100КВм Убива всичко дишащо. при 5 капки стандартните военни защити са неадекватни трябват спец

54

Анонимен

преди 8 години

Чебурашките видяха *** на снимка и ще си поломят клавиатурите! Само не ближете монитора, че бие ток!

53

Анонимен

преди 8 години

Една анкетка:Кой ще влезе в килията на Милошевич в Хага?+ Путин- Асад

52

777777

преди 8 години

Путин е като джудже пред Асад разбойника!

51

Анонимен

преди 8 години

последно, ще има ли Южен поток, или няма да има.