138

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ Е ТОТАЛНО ---СБЪРКАНА!!!!САМО ИЗМИСЛИЦИ И ГРОЗНИ ЛЪЖИ!!ЛЕВСКИ Е ОБЕСЕН --ЗАРАДИ ОБИРА НА ТУРСКАТА ХАЗНА И ИЗБИВАНЕТО НА ОХРАНАТА!!!ЛЕВСКИ ---НЕ Е ОБЕСЕН ЗА "РЕВОЛЮЦИОННА ДЕЙНОСТ"......ИЗОБЩО!ПРЕДАДЕН Е ----НАЙ-БЛИЗКИЯ МУ СЪРАТНИК ..ДИМИТЪР ОБЩИ!ОСЪЖДАТ ГО НА СМЪРТ------БЪЛГАРСКИТЕ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ ---ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ, НИКОЛА КАЙМАКАМОВ.... и ДР!!!!!!НО КОМЕНТ!

137

Анонимен

преди 8 години

Родните корифей да ни обяснят щом сме съжителствали тогава защо са събирали Кръвен данък - Кръвният данък (девширме) е периодичното събиране в Османската империя на християнски момчета, които са използвани в еничарския корпус и на други държавни служби.Момчетата се подбират сред здравите, интелигентните, сръчни и красиви деца на възраст 7-10 години.След насилственото им отнемане децата се изпращат в определени за тази цел центрове. Те се обрязват и получават ислямско възпитание. СЪЖИТЕЛСТВО ЛИ?

136

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

КВИ РОБИ СТЕ ,БЕ....КАТО В ГАБРОВО ---ФАБРИКИТЕ СА "БЪЛГАРСКИ"... И ,СА ПРОИЗВЕЖДАЛИ ШАЯК---ЗА ТУРСКАТА РЕДОВНА ВОЙСКА....съвсем доброволно и срещу добро заплащане.!!!ПИТА СЕ:...с какви пари "БЪЛГАРСКИТЕ РОБИ"------са строили фабриките си /ЧАРКОВЕТЕ/---за да снабдяват турската армия с облекло...??!!!! КВО "РОБСТВО" ,БЕ.......Я , ОБЯСНЕТЕ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

135

Аз по принцип...

преди 8 години

...избягвам да поствам, но искам да изкажа възмущението си от идеята за " съжителството " !Левски и Ботев просто са вече в Небесният психо диспансер на Свети Петър горките!Гаранция!!!!!!!!!

134

До Анонимен 170

преди 8 години

Ха-ха-хааааааааааааааааааааа, говори само за своите предци! GoVNиййо, моите деди са секли читашки глави с ятаганите си! Достойно са им върнали за пролятата кръв! Как беше в "Под игото" - "Кучета крастави, скъпо ще плащате за всяка капка българска кръв!". А ти си национален предател, както останалите русомразци!

133

Turk

преди 8 години

Клахме ви, е-ахма ви и ако трябва пак ще ви е-ем Българите са със смъкнати ***, наведени и правят мили очи на всеки който дойде да ги опрашва (впрочем и през 14 век не било по-различно)

132

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...кви "патриоти" ,бе ...кви 5-лв....??!ЦИРКОВЕ И КАРНАВАЛИ ...СЪС ЗНАМЕНА И РАКИЯ НА КОРЕМ.....ХА,ХА,ХААААААААА......ТИЯ КОИТО ПРЕДАДОХА ВОЙВОДИТЕ СИ 1876-г. ......СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА "велики българи"!

131

кирил

преди 8 години

вече ви писах-ника тюрк е българин и е руски *** на заплата с 200 поста на ден под различни никове. просто не му обръщайте внимание

130

Анонимен

преди 8 години

До Анонимени още по далече на перси и араби хахаха

129

Анонимен

преди 8 години

До Turk ние сме робски народ, а вие турците сте слуги.къде е разликата? нито една кадъна не е минала босфора какъв турчин си ти? потурнак това си ти

128

асе

преди 8 години

с анадолци не се спори те се острелват с атомно оръжие и това време идва.

127

Odysseus

преди 8 години

Всяко чудо за три дни. След две седмици никой няма да помни разните средновековни приказки и фантастики на Ботюв и Вазов. Разберете, тези архаизми не са нужни никумо. Щом господин Борисов така е решил, значи е правилно.

126

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 183В цялата светована академична литература пише, че така наречените пра-българи са ... тюркско племе! Но освен в българиски форуми, все още не съм срещнал някой да твърди, че турците произхождат от ... българите! Я да те питам сегичка, щом си толкова отворен като българско дупе при вида на 50 доларова банкнота - на какъв език си рукаха аспаруховите "българи"??

125

Анонимен

преди 8 години

До СРОЕЖИ:Никой не е крал така както ГЕРБ, никой не е крал повече от тях. А при Станишев и Орешарски се построи многои повече отколкото при ГЕРБ, само дето те не ходеха всеки ден да се снимат с лентичката и ножицата.

124

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 186Да го плаща като е ***.Аз една стотинка няма да плащам.

123

Анонимен

преди 8 години

До СРОЕЖИ: 189Оу-оу-оууу, Ханко брат, ти ли си бе?Кога те пуснаха от клиниката на 4-ти километър или пак си избягал?

122

Анонимен

преди 8 години

Тиквата прави издънка след издънка и никой не му търси отговорност за това.Прави белята, уволнява някой министър, митничар или полицай и ..........живота продължава по старо му( краденето си продължава)Ех че кеф.............. за Баце.

121

СРОЕЖИ:

преди 8 години

БСП и Опустошарски ...СОЦ-"00"....И ОГРАБЕНИ Банки!ГЕРБ------МЕТРО , МАГИСТРАЛИ , ......ПОВИШЕНИ ПЕНСИИ...!НО КОМЕНТ!!!

120

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен22 милиарда дълг който изтегли ГЕРБ (Орешарсло само 1 милиард) ще го плаща целият български народ.

119

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНие умните и красивите бяхме за това да се вземат не 22, а 52 млрд заеми.Нека да има повече заеми!