12

Анонимен

преди 8 години

11, най-вероятно е старта на президентската му кампания.

11

Анонимен

преди 8 години

До Гербаджия - висшистКогато го пишеш това по-горното, винаги слагай в скоби едно КАЛИНКА, за да ни е по-ясно ....

10

Неутрален

преди 8 години

Аз пък като чета коментарите, ми става ясно, че Марешки си е купил *** и се подготвя за изборите.

9

qweeqw

преди 8 години

До АнонименДа,да знаеш,че заради кирливите 1000 лева от застраховката го е направил.Марешки има повече пари от мен и теб взети заедно,ако щем и 1000 години да работим.Не знам дали сам си е взривил аптеката или не.По-скоро не бих казал,но ако го е направил със сигурност не е заради пари от застраховка.Не знам каква му е целта,но поне има някакъв видим резултат,който ми облекчава живота,а не само от празни по празни обещания на пишман политици като Бойко Пожарникаря и общо взето всички останали.

8

Анонимен

преди 8 години

Едва ли е застрахователна измама. Твърде индиректно за да бъде спалшване. Отвличане на вниманието е вярно, но дали той се опитва да излезе в медиите, или други се опитват да сменят новините. А и сега има доста важни неща които не се говорят, а трябва.

7

Анонимен

преди 8 години

Ейййй, а стиге де !? Подлъже ви някой с 20-30 лв. и вие веднага - Ураааа, това е нашия човек ???И не казвайте после че ония по-тъмните били продажни ......

6

Гербаджия - висшист

преди 8 години

Бойко каза, че няма картел при горивата!Весо Магарешки е мошеник!

5

Анонимен

преди 8 години

Хайде бе Марешки признай си !? Сигурно застраховката ти и е по-голяма от оборота в тази аптека и за това си го направил ?

4

Анонимен

преди 8 години

4, а аз ви пожелавам да поучите малко икономика.

3

ММАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ

преди 8 години

СЛЕД КАТО МАФИЯТА ВЗРЕИВИ ВЧЕРА АПТЕКАТА НА МАРЕШКИ,СЪЩИЯ НАПУК НА МУТРАТА ББ И НЕГОВИЯ ОРТАК ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ СВАЛИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В НЕГОВАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И ТАМ ВЕЧЕ ЦЕНАТА НА ДИЗЕЛА Е 1,48 ЛВ.С ТОВА ПОРЕДНО НАМАЛЕНИЕ МАРЕШКИ ДОКАЗА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЖЕСТОК КАРТЕЛ НА ЧУЖДИТЕ ФИРМИ И ВЕРИГИ,КОИТО ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА АНТИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МУТРАТА ББ И ЕВРЕЙСКО-ТУРСКИТЕ МЕКИТЕ КИТКИ ОТ РБ СЕ ОГРАБВА СИСТЕМНО И ПЛАНОМЕРНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

2

Анонимен

преди 8 години

А бе някак си аз знам,че днес във Варна горивото ни е 1.48....пожелавам го от сърце на всички в България....

1

Анонимен

преди 8 години

Абе, честно казано и аз си помислих, че най-вероятно сам си е поставил бомбата. Някак си, кой плаши с бомба в аптека в друг град и то бомба, дето само чухи стъкла.