97

НЕ,НЕ И НЕ

преди 8 години

КОГА ЩЕ СЪРШИ ТОЗИ СТИЛ "ПРОБА" "ГРЕШКА" НА ТОВА ПРАВИТЕСТВО?

96

Аси

преди 8 години

Това вече граничи с национално предателство. От десетилетия гаври с този ресор, образованието ни изпадна в дълбока кома. С тази новина и мъничката надежда за нещо добро се спомина.

95

Чико

преди 8 години

Дялан камък е Кунева, където и да го сложиш, все пасва на зидарията, ако има такава де! Способна кака, става за директор, кеф ти на операта, кеф ти на екарисажа, дори ако се наложи и опело ще направи

94

Анонимен

преди 8 години

"Премиерът Бойко Борисов каза, че ще сменя министри при всяко едно съмнение за начина, по който се справят със задачите си и това е негов стил, обясни по-рано днес вицепремиерът Румяна Бъчварова коментира рокадата в образованието." Ха, значи премиерът е поискал оставката и на Москов за далаверата със смър.тоносната ваксина?

93

Нелко

преди 8 години

Бойко си знае работата пуска ги да се омажат всички реформатори и така ще ги намрази народа !Но да не ги държим още дълго че герберите не ги траят вече тия .

92

По Йовков...

преди 8 години

Боже, колко простотия има по тоя свят, Боже...

91

Кака Сийка

преди 8 години

Поредното политическо недоразумение. Как ще си дадем децата на тази, на която сина й един ден няма в българско училище. С пожарникар за министър председател, какво друго ни очаква???

90

Кирил Софийски

преди 8 години

Вечната Амбър ,ще оглави МОН !!! СМЯХ ! Не помните ли мис "ИЕС " !!! С една дума да ви е честита !!!!

89

до 131

преди 8 години

Сигурно се майтапиш не вярвам да си чак толкова наивен

88

Обла

преди 8 години

Тази обла спаружена червенуша кога е преподавала, кога е полагала изпити по педагогика и кога изобщо се е занимавала с образование? Или е една ....Ломоносова?Чакайте, той Ломоносов нали предния министър каза, че не бил никой...Объках се вече от бъркотията в главите и назначенията на министрите.

87

Рали1

преди 8 години

Овакантен пост? Танев още не е подал оставка!Кунева предложена за министър!И то как? С SMS !"Решението бе съобщено малко по-рано от зам.-председателя на Кунева в партията Движение България на гражданите Найден Зеленогороски. На въпрос дали премиерът Бойко Борисов вече е информиран за предложението Божидар Лукарски съобщи, че лично той му е изпратил SMS, а след това Борисов му върнал обаждане."

86

Да се махат вкупом

преди 8 години

Бойко, ти премер ли си, или си обслуоващ персонал на зепубликанци за унищеожение на България?Бойко, Бойче, Бойченце погледни си я тази вице-премиерка, погледни си я тази министърка на образованието. Погледни я добре. Преди за ме погледнеш мен во бите, там, навън, на битка, на революция кървава. Битка за дечицата ми!На тази нито децата си давам, нито държавата.Махайте се! И ти се махай и господарите ти от РБ да се махат, в дън земята да пропаднат дано.

85

Анонимен

преди 8 години

В тази държава,ако всеки си беше на мястото,нямаше министър-председател да ни е пожарникар.Не е такава идеята.

84

Анонимен

преди 8 години

Тази какво разбира от образование? Френски ключ направо, ние си знаем, че всичко опира до власт и грабене нищо др. не Ви интересува.

83

Анонимен

преди 8 години

Защо не вземете да назначите направо някой неграмотен ман.ал на тоя пост? Толкова ли няма в тази държава някой с елементарното разбиране, че това министерство трябва да се ръководи от човек работещ в образователната система и запознат с проблемите и? Писна ми от политически назначение и целта да е отново същата да ми преподават ман.галския химн Джелем джелем и да ми говорят за присъствия разни.

82

Твърдо НЕ

преди 8 години

Аз ... тая дърта мадам няма да мога да я изтърпа. Ще се протестира и правитилство скапано ще се валя. Това е. Себе си прежалвам, детето си не давам на тая к---ва в червен к--- венски бясък!

81

Една баба

преди 8 години

Мен специално много ме е срам от тази Кунева. Не знам как ще покажа на внучето си тази като глава на образователната система... като негова гламна Учителка. Че как може това нещо да е най-главната учителка...??? Наистина не знам и много ме е срам да я представя като главната учителка на детето.Ама направо е срамно-отвартителна. Не може така бе хора. Помислете. Вие как ще я представите тая срамотия на децата и внуците си? Кажете. Как ще берето тоя срам?

80

Човек с мнение

преди 8 години

Меглена Кунева е добро предложение - сериозен политик, интелигентна, подготвена, задълбочена! Като политически знак това, че РБ номинират лидер на партия от коалицията значи сериозен ангажимент за реформи в сектора. Пожелавам й успех в налагането на европейски стандарти в българското образование!

79

anonimen

преди 8 години

Както се казва от трън та на глог или иначе казано лошо за образованието

78

Анонимен

преди 8 години

стара чанта с нови дръжки