151

Анонимен

преди 8 години

На този господин от снимката не му ли омръзна да се прави на ****от ? Неговите авери и приятели не приядоха ли вече..?

150

Анонимен

преди 8 години

Преборил *** продължават по спирките да продават контрабанда

149

Gost

преди 8 години

Да бре само дее стани да седна докога и кои прибори като оня за кмет на едно село се кандитатирал и като него избрали сега псува до 20 коляно утре следобед само такива ще гледам заедно с оня де не може да чете тука докога

148

Винету

преди 8 години

Всуе се морите, плювачи. Бокичът още дълго ще ви управлява, така че свиквайте. А вашето мнение тук изобщо не чини, защото кой ще управлява се решава на избори. А там знаете какви са резултатите и какви ще бъдат. И няма да ви чета репликите, но ако искате се хабете. Аз знам, че една от любимите сентенции на *** е "Най-обичам да мразим".

147

Анонимен

преди 8 години

Кого учуди, България е най-корумпираната държава в ЕС, благодарение точно на него! За каква държава става въпрос при положение, че Цветанов е на свобода и от парламента иска оставката на ВСС? Политици-корумпирани, съдебна система - корумпирана... Вместо да се бабани да вземе да се скрие този, че става за смях. Едни фалшифицирани избори нищо не значат. ГЕРБ имат подкрепа точно колкото Путин или Лукашенко.

146

Анонимен

преди 8 години

Приходите надвишавали 900милиона то с тея цени на винетките. *** мутра

145

Анонимен

преди 8 години

мен *** разбихте ве ,няма по прости т.ъпани от вас ей.то със сигурност сте учудили и марсианците с простотията си.

144

Анонимен

преди 8 години

Няма никой вечен..тоест мутрата ще го разкараме,но той лично оставя невероятна катастрофа... Векове трябва да минат да се заличат зулумите му...проклет да е Мутрата будист ***... В затвора да бачка трябва и лично той да връща заема от 20 милиарда... Проклет да си мутро!

143

Анонимен

преди 8 години

Борисов още ли не е излезнал от упойка ? Остана да каже коя петилетка преизпълнихме.

142

Анонимен

преди 8 години

Жалък и страхлив ***. И крадец.И мутра.

141

Лозан Панов

преди 8 години

Имам една мечта... I have a dream!!! Да те вкарам в затвора мутро ненаядена мафиотска

140

Анонимен

преди 8 години

ТЪЙ КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАБРАНЯТ И ГЛЕДАНЕТО НА ФУТБОЛ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА ЗНАЧИ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТИ А ПЪК СРЕЩУ БОРИСОВ РАДИКАЛИ,ФУТБОЛНИ АГИТКИ И ТЕРОРИСТИЕ *** ТО БИВА ТО МОЖЕ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОЗняма милост тоз човек ейййй няма милост аз пък утре на хората на протеста ще ги нарека БУДНИ РЕВОЛЛЮЦИОНЕРИ

139

Anon

преди 8 години

Блейте овце... Може Боко да е всякакъв, но тия 900 милиона са факт.

138

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов , след като сте се преборили с всички , моля ви - кажете най после коя е мафията , кои са контрабандистите , кои са олигарсите - кажете ги по имена за да ги научим и ние простосмъртните !?

137

Капитан Петко войвод

преди 8 години

Мутро едно време такива предатели като тебе ги бесих по стълбове

136

Валя

преди 8 години

До Анонимен. Отиди в Германия и никога, ама наистина никога не се връщай! Там с Ангелинка дано прокопсате! И да не забравиш да пращаш евро на тея дето те спонсорирха толкова време! Ние сме сме си добре и без *** като тебподобните. Аман, от такива дето си мислят само за собствения ***!

135

Пацо

преди 8 години

Всяко начало си има край. Неговия край наближава. Имам чувството понякога че този човек не живее тук. Хората се чудят кой път да хванат, а той гонел контрабандата.. Нови хора трябват, с ново мислене и идеи

134

БАБА КУНА

преди 8 години

БОКИЧА ДА НЕ Е ПАДНАЛ ОТ МАРС, КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОВА ПРЕБОРВАНЕ? ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА Е ЯСНО, ЧЕ ОГРОМНИЯ ПРОЦЕНТ ОТ КОНТРАБАНДАТА ВЛИЗА В ОФШОРНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ СМЕТКИ.

133

Анонимен

преди 8 години

мале, мале, малееее... смех!

132

батист

преди 8 години

Бокич събуди се! В България ли живееш?