26

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

Така е. Ти, дали разбираш колко проста трябва да е една жена, че да промени тотално живота си, да се откаже от това, което има, шанс, който трудно се дава на някой залюпен българин в България и да реши да се връща в България, заради Обич .... обич някаква българска, която буквално ми е-ба майката.... не мога да повярвам как се подведох така. Наистина съм много проста. Живеех в държава, в която получавах много пари, пропаднах, заради Обич ...върнах се в България и този ми каза... не ми се пише...

25

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

до 40Така е. Прав си. Признавам.Понякога една жена, която е добра и много иска да вярва в искреността на един мъж и в мъжката му дума... просто се хваща, хваща се за обещанията му, на уговорките му, на жалките му мъжки вопли, че цитирам"не ме пускай, че ще ме заболи. Ако изчезнеш ще ме заболи!" и после изчезват. Изчезва големият мъж, който ти е признал, че те обича, който те е подвел, че ако ТИ изчезнеш него щяло да го заболи..., а то... той изчезна. Ожени се за друга. Е.ба друга. Обичал я.ок

24

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

Хайде стига толкова. Нов ден, ново изтриване, нов късмет. Каквото дойде - с радост и мир да го посрещате. Миналото - все умреляци, за които не трябва да ви пука. Всички са сън. Сън. Събуждане от нещастието няма. То си остава нещастие. Щастието за хубавите хора. Аз съм хубава човечка. Каквото такова.

23

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

Вдигнах го... от тревата и му казах в очите: "Ако той искаше, истински, аз да съм с него, не ТИ, не ТИ, а той трябваше да е тук.... той, а не да седи и да чака като поредната п-у-тка и да гледа сейр как приятелят му се опитва да му свърши работата! Няма как да стане! Благодаря за смелостта ТИ! ' Благодарих му и го вдигнах от тревата и отрязах тази обич завинаги. Години след събитието този обичан от мен бивш мъж търси ...голямата красавица. Дано да е щастлив. Не ми пука. Не усещам нищо.

22

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

до 31Когато се оказах *** до *** до голямата обич, за която трябваше да се боря, аз като ЖЕНА, смятаааайййййййййййййй, когато в една нощ, пълнолуние беше, когато се оказах до мъжа, който обичах, да съ бора....викаш...знаеш ли какво направи той? Хехехе,не знам той какво правеше, ама приятелят му падна на колене пред мен, на тревата, на лунна светлина и почна да ме моли, че можело да се получи нещо между мен и онзи мъж....да не си тръгвам... МОЛЯ? Вдигнах го! Кълна се! Вдигнах го, приятелят му!

21

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

до 32Алкохол? Пиян ли си какво? Къде се напи, че го използваш сега като аргумент? ....

20

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

до 27 и 28Извинявайте, минах на друго ниво. Гълтайте си парите и задоволявайте жените си. Да се множите и пребъдете....и не аз, господ да ви прости.... дано.

19

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

Най-добрият урок у животу, дами и господа, е този ...да не ти дават отговор. Ако се вържеш на безотговорието може да осъмваш всеки ден, всеки светъл, мрачен, тъжен, усмихнат ден...без отговор, до момента, в който видиш онзи, Мъжът, който е твърдял, че сте Божествена, че сте Най-Голямата.... се е оженил за друга. И не. Тогава не изпадате в Самосъжаление. Тогава...виждате...как умира майка му. И ВИ говори в съня.... ***, как можа....как можа така да ме предадеш! Как можа.... к....а...к. как?

18

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да ощастливи комплексираната, незадоволена женица? Никой ли не заговаря толкова 'приятни' жени вече?:)))

17

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

до 24Ти защо се отказа от Жена.... кое в теб, от изброените от теб, те спря...да бъдеш щастлив... имаш ли отговор?

16

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

до 24Добре. Хайде малко да го раздробя. Хайде да станем малко лични и лирични. Може ли?Ти какъв си? Млад? Дърт? С пари? Хубав? Грозен? Дебел? С пари? Без пари? С образование? Без? Манекен? Какъв си ти? Опиши се? Можеш ли? Седиш. Сам. Гол. В средата на Вселената. Кой си ТИ? Опиши се. С три думи. Можеш ли?

15

Анонимен

преди 8 години

До Страхливци Майно Ле!жена която е млада -а ти си дърт, жена което е хубава , секси -а ти си дебел грозен .... жена с образование -а ти нямаш .жена с пари -а ти нямаш ,.жена която иска семейство и деца -а ти искаш ''ненагажиращоИ*ане'' /.:) всяко несъответствие ОЗНАЧАВА че жената не е за вас...Някои могат да си платят за несъответствията -но не всички мъже имат пари ..не всички мъже заслужават манекенки... ще разбереш коя жена не ти е в категорията -като пробваш и те разкара :)има и други жени

14

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

продължение.... Аз като Жена, чета думите на господин Шопъ така: скъпи мъже, друзя, приятели, ако някоя евтина, лесна п-утка Ви се натиска ВЗЕМЕТЕ Я! ВЗЕМЕТЕ Я! Няма значение дали сърцето Ви бие за друга, дали ще бъдете нещастни цял живот, докато си лягате и е.вете подлогата!Драги, мъже, научете ме? Тъ-па ли съм да чета по този начин думите на г-н Шопъ или той е просто нещастно дете, което не заслужава уважение, защото се примирява с това, което има и никога и никъде не се е борил за ОБИЧ!!!

13

Страхливци Майно Ле!

преди 8 години

Ето ГО! Четете ГО, драги Мъже! Моля Ви! МИСЛЕТЕ?до 21 Какво значи ЖЕНА, кОЯТО НЕ Е ЗА ВАС? Аре да ми обясниш ш-ибан комплексиран мижав страхливецо!!! КОЯ е ЖЕНА, която не е за теб! Напиши го! Опиши болката си момченце? Коя Жена те уплаши толкова, че не можа да стигнеш до нея? Меркантилна? Злобна? Нагримирана? Фалшива? С какво те уплаши?! Бъди добър, напиши го! Научи събратята си на акъл, как да познават ЖЕНАТА, която не е за тях, че да не ги боли, ако пАтката *** ги отреже? Хайде, моля!

12

Пръчка

преди 8 години

Подточка: Зверско хебане със скубане под мишниците помага винаги.

11

Съвет от Жена

преди 8 години

Финал.Има едно т-ъпо клише, което се развява от мъжете и това е, че жените не знаели какво искат. Не е вярно.Жените знаят какво искат, но няма МЪЖЕ, които да задават въпроси. Има мъже, които са се превърнали в клишетата си,на женици, които не знаят какво искат!Жена може да иска пари, може да иска секс, може да иска дете, сигурност, може да иска готвач, може да иска да ТИ ДАДЕ СЕБЕ СИ И ВСИЧКО, което има! Е,***-дал няма как да знае това! Той, ***-далът знае, че жената не знае кво иска. Ей тва е!

10

Съвет от Жена

преди 8 години

до 13Да ти цитирам нестрахливец.Стой пред мен с изкрящите си сини очи и докато говорим по съвсем различна тема, спира за миг и казва: "Искаш ли ме?"ТУП! Това е положението. ТУП! Той е попитал. Жената трябва да отреагира. Е, разбира се, как ВЕЛИКА КОМПЛЕКСАРКА реагира на това, няма как да знаеш! Ти, никога не би задал такъв въпрос. Познах ли? Спокойно. Имаш още шанс да си избиеш страховете. Дано да си достатъчно мъж, за да приемаш пораженията в живота и с жените. Това е МЪЖ!

9

Съвет от Жена

преди 8 години

до 13 и 14Така е. Страхливите до Великата Жена или Великата Комплексарка или до Която и да е ВЕЛИКА УМНА СМЕЛА ЖЕНА, не стигат. Отпадат по трасето. Просто на жената й писва от недорасляци, които не могат директно и в едно изречение да кажат какво им се иска. За повече даже не смея да си мечтая. Извинявайте, че Ви надцених драги, за пореден път. Крачка да направят към жена? Да гледат очи в очи? Да зададат директен въпрос? Да обработят информацията? Диалог да се получи? ...май пак фантазирам.

8

Съвет от Жена

преди 8 години

Под "жената за Вас" имап предвид различни варианти: за вечер секс, за цял живот партньор, за седмица просто разговори. Ако искате да прецените бързо и лесно без да се чудите - пробвайте го. Даже да не сте готов да платите, даже да искате да видите дали жената продава тялото си, даже за да видите какви думи ще намери, за да ви врътне, за да ви откаже, за да ви насърчи, за да ви рече примерно:ще направя салата, носи пиенето, пък и до секса ще стигнем. Страхливци до ВЕЛИКА не СТИГАТ! Тва да е ЯСНО!

7

Съвет от Жена

преди 8 години

Драги мъже, ако си харесате някое момиче или някоя жена, единственото, което трябва да направите е да се приближите до нея, да я помолите да останете насаме, ако не сте, да я погледнете в очите и да й зададете директно и без увъртане въпроса: "Харесвам те. Искам да правя секс с теб. Колко ще ми струва?" От отговора преценявате дали това е жената за Вас или просто ще си загубите времето. Лесно е! Въпросът е да направите тази крачка! Очи в очи! Ако не направите крачката ..... нямате шанс.